הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עודף מים

sandrik

משתמש פעיל
492
3
נק' מוניטין:
185
492
3
אז ככה,
עד כה לא הייתי שותה כלל מים,
זה היה מגיע בלחץ לליטר אחד ביום.

כבר מספר ימים אני מנסה לשאוף ל4 ליטרים ביום.

אז יש סכנה של עודף מים? נזק לגוף?
המאמן בח"כ אמר לי לברר על כך.

פשוט אני מאז מוצאת את עצמי משתינה כל חצי שעה..זה לא נורמלי:98sf:

תודה לעונים

הרעלת מים יש סיכון ותאמיני לי את לא רוצה להיכנס לזה, תשתי באופן מתון כל שעתיים כוס וחצי עושה את העבודה

הרעלת מים יש סיכון ותאמיני לי את לא רוצה להיכנס לזה, תשתי באופן מתון כל שעתיים כוס וחצי עושה את העבודה

הרעלת מים זה אם אתה שותה ליטרים [ולא ליטר-שנתיים] בבת אחת. אני אישית בכל ארוחה שותה לפחות ליטר מים.

בכל אופן כמו שאמרתי בכמויות האלה אין שום בעיה.

נתחיל מזה שלמה לשתות בדיוק 4 ליטר מים ביום , ובבקשה אל תגידי לי שאת צמאה.
שותים עד שהשתן שקוף אין צורך מעבר לזה.
אני אישית שותה ליטר וחצי מים בערך ביום , כל שאר הנוזלים אני מקבל מהפחממות.

נתחיל מזה שלמה לשתות בדיוק 4 ליטר מים ביום , ובבקשה אל תגידי לי שאת צמאה.
שותים עד שהשתן שקוף אין צורך מעבר לזה.
אני אישית שותה ליטר וחצי מים בערך ביום , כל שאר הנוזלים אני מקבל מהפחממות.
אתה כרגע משתמש בקראטין מונוהידרייט של אופטימום במאסה לא? אתה לא מרגיש צמא? אם 1.5 ליטר?
אצלי רק באימון אצמו אני גומר בקבוק של 1.5 ליטר. במהלך היום מהבוקר עד הערב גומר עוד 5 בשקט. בחורף זה עוד סביר בקיץ אני שותה הרבה יותר.

אתה כרגע משתמש בקראטין מונוהידרייט של אופטימום במאסה לא? אתה לא מרגיש צמא? אם 1.5 ליטר?
אצלי רק באימון אצמו אני גומר בקבוק של 1.5 ליטר. במהלך היום מהבוקר עד הערב גומר עוד 5 בשקט. בחורף זה עוד סביר בקיץ אני שותה הרבה יותר.
לא לא צמא , אני שותה אחרי אימון שייק עם חצי ליטר מים ועוד ליטר בערך במשך היום זה הכל ולפעמים אני שותה רק ליטר 1 במשך כל היום , אני לא צמא אף פעם אני יכול גם לא לשתות בכלל אני שותה סתם כי אני אומר ואללה לא שתיתי היום

האמת שאני שותה משיעמום כל פעם שאני קם מהכיסא כוס מים ובדרך גם הולך להשתין, משהו הזוי לגמרי

חחחחחחחחח
יש לכם בעיות משו לא מהעולם הזה 🙄
שותים כשצמאים...
"אני שותה סתם כי אני אומר ואללה לא שתיתי היום" חחחחחחחחחח 🙌

חחחחחחחחח
יש לכם בעיות משו לא מהעולם הזה 🙄
שותים כשצמאים...
"אני שותה סתם כי אני אומר ואללה לא שתיתי היום" חחחחחחחחחח 🙌
אתה צוחק אבל לפעמים אתה לא מרגיש את זה מרוב שאתה עסוק במשך היום ואז מגיעה השלב שפשוט כואב לך הראש וזה פשוט כי לא שתית וזה קורה לי המון אז אני נזכר שאני צריך לשתות בד"כ זה כשאני רואה אנשים אחרים שותים, אני פשוט לא צמא כמעט אף פעם (רק אחרי שאני אוכל חטיפי חלבון כי זה פשוט מסריח )

אתה צוחק אבל לפעמים אתה לא מרגיש את זה מרוב שאתה עסוק במשך היום ואז מגיעה השלב שפשוט כואב לך הראש וזה פשוט כי לא שתית וזה קורה לי המון אז אני נזכר שאני צריך לשתות בד"כ זה כשאני רואה אנשים אחרים שותים, אני פשוט לא צמא כמעט אף פעם (רק אחרי שאני אוכל חטיפי חלבון כי זה פשוט מסריח )
והכאב ראש בעצם "אומר" לך לשתות...
לא נראה לי יש נזק רציני אם מדי פעם שוכחים לשתות ושותים משכואב הראש. סה"כ לשתות זה כיף 😃
דרך אגב, אני יודע שזה לא המקום לבקש, אבל אתה יכול לשלוח לי בפרטי כל מיני אתרים שיש בהם מחקרים מעניינים, או מידע מעניין בקשר לתזונה וחדר כושר? תודה 😃

• פותח/ת השרשור
מסכימה עם משה,
אם לא הייתי יודעת שלשתות זה חובה,
לא הייתי שותה כלל. אני כמעט אף פעם לא צמאה,
אולי רק 2 כוסות ים אחרי ארובי.
זהו.אני מוצאת את עצמי פשוט מכריחה את עצמי לשתות

לשתות 4 ליטר אם את לא צמאה זה שטות. אני שותה 4-5 ליטר, אבל זה כי מאז שאני זוכר את עצמי אני שותה עם האוכל ליטר מים, גם במסעדות אני תמיד מזמין בנוסף לקולה שלי איזה קנקן מים 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית