שאלה בקשר לאקטיב בחיפה,או כל חדר כושר בחיפה

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך

berdan

משתמש פעיל
698
891
נק' מוניטין:
2,948
698
891
שלום רב,
אני מתאמן בחיפה באזור טכניון.
בזמן שאני חוזר מעבודה,אני ישר הולך להתאמן,ומנסה לסיים הכל תוך בדיוק שעה (או פחות).
הזמן החופשי שלי מאוד מצומצם כרגע,ודווקא בזמן שאני הולך מתחיל להיווצר לחץ של אנשים,מה שגורם לי לעוגמה להתאמן.

אני מאוד שוקל לעבור לאקטיב,כי אני כבר לא יכול לסבול את הלחץ אנשים הזה,ובמקום להנות באימון אני אשכרה סובל, ואני כל הזמן בלחץ אם יתפסו לי את הבנץ או את הראק.

השאלה שלי : האם מישהו מתאמן באקטיב,ויכול להגיד לי מה קורה בין השעות 18:00 ל 20:00?
כמה זמן צריך לחכות לבנץ או לראק טיפוסי ?

תודה רבה לעונים 😃 .

אני מתאמן שם אחלה חדר כושר 2 כלובים 2 ספות בנץ' אבל עדין לא יצא לי להתאמן בשעות האלה -מסיים את האימון בסביבות שש וזה לא נראה שיש עומס בשעות האלה

כל מכון טוב יהיה מפוצץ בשעות האלה
נכון אבל מאוד משנה באיזה מכשירים לרוב משתמשים וכמה יש מהדברים שאתה צריך. למשל אם מדברים על אימוני כוח אז במכון האחרון בחיפה שהתאמנתי בו היה ממש מפוצץ בשעות הערב אבל הכלוב תמיד או שהיה פנוי או שהיה מתפנה תוך 5 דקות, כנ"ל הבנץ', כי הרוב היו עושים מכשירים או שיט לא מובן כלשהו. במכון שאני עכשיו יש 3 כלובים ו 4 ספות אז גם בשעות העומס לא מחכים כמעט אף פעם.

זה בדיוק השעות שאמא שלי הולכת לשם 😃 אבל היא בקטע של מכונות.

• פותח/ת השרשור
הוסיפו כלוב חדש לטכניון אתמול

כן,ראיתי כבר..אתה מתאמן בטכניון ?
מקווה שזה יעזור במשהו,אני מתאמן שנים ובזמן האחרון יש פיצוץ אוכלוסין מטורף בזמן הסימסטר...משנה לשנה זה נהיה יותר גרוע.
מקווה שזה יעזור בקצת אבל אני פסימי...זה כמו בסופרים בזמן הלחץ שפותחים עוד קופה,ואז פתאום יש לך עוד תור ענקי לקופה החדשה .

כן אני מתאמן בטכניון, אני אף פעם לא בא בשעות שמפוצץ אז זה לא מהווה לי בעיה , דיברתי עם אחד המאמנים היום והוא אמר לי שמוסיפים עוד פלטפורמה לדדליפט ומסדרים שם מחדש את הכלובים , נשמע אדיר

מבחינת הציוד, השעות/ימי פתיחה והגודל של המקום, הטכניון זה המכון הכי טוב שהייתי. מוטות של אלייקו (גם המוטות הפחות טובים הם אחלה יחסית למה שיש במקומות אחרים), שני כלובים שעכשיו ממה שאתם אומרים יש 3, במה לדדליפט, פלטות בשפע כולל במפרים, קומה נפרדת לאירובי עם הרבה הליכונים, אליפטי ואופניים, מכשירים בשפע, פתוח תמיד חוץ מ 3 ימים בשנה - יום כיפר, יום השואה ויום הזכרון. אבל העומס שיש שם בשעות הערב בלתי נסבל באמת. ויש גם את העניין שאי אפשר לעשות מנוי לשנה אלא עד סוף שנה אזרחית לא משנה מתי אתה עושה מנוי.

מבחינת הציוד, השעות/ימי פתיחה והגודל של המקום, הטכניון זה המכון הכי טוב שהייתי. מוטות של אלייקו (גם המוטות הפחות טובים הם אחלה יחסית למה שיש במקומות אחרים), שני כלובים שעכשיו ממה שאתם אומרים יש 3, במה לדדליפט, פלטות בשפע כולל במפרים, קומה נפרדת לאירובי עם הרבה הליכונים, אליפטי ואופניים, מכשירים בשפע, פתוח תמיד חוץ מ 3 ימים בשנה - יום כיפר, יום השואה ויום הזכרון. אבל העומס שיש שם בשעות הערב בלתי נסבל באמת. ויש גם את העניין שאי אפשר לעשות מנוי לשנה אלא עד סוף שנה אזרחית לא משנה מתי אתה עושה מנוי.
מוזר שאתה אומר את זה , לפני כמה ימים חידשתי מנוי לשנה בפעם השנייה מספטמבר עד ספטמבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית