הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנדרול סופרדרול או אולי דווקא דיבול?

טיל בליסטי

משתמש מתחיל
70
7
נק' מוניטין:
7
70
7
מתלבט ביניהם לסייקל מאסה ארוך, אמרו לי שבגלל שארוך עדיף דווקא דיבול לא כל כך הבנתי למה זה קשור לגבי סופרדרול ניסיתי בעבר ולא עשה לי משהו אולי בגלל שהייתי בחיטוב ואולי במאסה כן יעשה? מה אומרים?? מטרה מאסה תודה מראש
ישולבו כמובן טסט ובולד ואחרכ עוד דברים...

עם סופרדרול לא עשה לך כלום אז קנית גיר.
מה זאת אומרת ארוך?
כמה ארוך יהיה השימוש באוראלי?
אני השתמשתי בסופרדרול גם בחיטוב וגם במסה, שתי הפעמים היו זנקו.
בחיטוב לא הרגשתי ממנו כמעט כלום חוץ מזה שהוא השאיר אותי מלא ועזר לי לשמור על אינטנסיביות באימונים ומשקלי עבודה.
בתקופת המסה לעומת זאת היו לי באק פאמפס, צרבות ושיפור דרסטי במשקלי עבודה ומסת שריר בזמן קצר.. ככה שכן יש הבדל עצום בשימוש בין מסה לחיטוב ואם הוא לא נהנה ממנו בחיטוב זה לא בהכרח כי החומר היה לא טוב (למרות שגם במסה אי אפשר לומר שאתה "תהנה" ממנו, זה לא חומר מהנה).
מתלבט ביניהם לסייקל מאסה ארוך, אמרו לי שבגלל שארוך עדיף דווקא דיבול לא כל כך הבנתי למה זה קשור לגבי סופרדרול ניסיתי בעבר ולא עשה לי משהו אולי בגלל שהייתי בחיטוב ואולי במאסה כן יעשה? מה אומרים?? מטרה מאסה תודה מראש
ישולבו כמובן טסט ובולד ואחרכ עוד דברים...
ממליץ לך לא להתקרב לסופרדרול.
אוראלי כל כך קשה, אי אפשר כמעט לתפקד איתו.
שבוע מהרגע שתתחיל איתו התיאבון שלך פשוט יעלם. אחרי אימונים הבאק פאמפס יעשו לך את המוות ברמה כזאת שכשתכנס לאוטו לנסוע הביתה אתה תצטרך להוריד את הכסא לאחור למשך כמה דקות ולשכב עד שזה יעבור.
לא נהנתי איתו בכלל, חתכתי אותו אחרי 18 ימים (למרות שהוא כן תרם ועזר לשפר כוח ומסה בזמן הקצר שהשתמשתי בו).
תנסה מתיל סטנבולון, הוא דומה לסופרדרול אבל יותר חלש (גם בתוצאות וגם בתופעות לוואי).

היי,
ההתנסות האישית שלי עם סופרדרול הייתה פשוט חלומית!
הרגשתי עוצמתי, מסה וכוח עלו בצורה מאוד טובה וההתאוששות הייתה חלומית...
לשמחתי לא חוויתי יותר מדי צרבות והתיאבון ממש לא הלך לאיבוד...
ציון 10 מתוך 10!

• פותח/ת השרשור
תודה כשאמרתי ארוך התכוונתי לזריקות ברור שהאוראלים יורדים אחרי חודש אני לא דביל לעשות נזק לעצמו לגבי הסופרדרול זה היה זנקו אני בגדול מרוצה מהם בחיטוב ניסיתי וספציפית החומר הזה לא הרגשתי אפקט מיוחד עכשיו לגבי תיאבון אני לא אמאמין שיש משהו יכול להוריד לי תיאבון התיאבון שלי של 600 אנשים קללל חח לגבי דיבול או אנדרול אשמח לשמע גם חוות דעת אני יודע שישד ספיחת נוזלים קצת לא אוהב את זה

תודה כשאמרתי ארוך התכוונתי לזריקות ברור שהאוראלים יורדים אחרי חודש אני לא דביל לעשות נזק לעצמו לגבי הסופרדרול זה היה זנקו אני בגדול מרוצה מהם בחיטוב ניסיתי וספציפית החומר הזה לא הרגשתי אפקט מיוחד עכשיו לגבי תיאבון אני לא אמאמין שיש משהו יכול להוריד לי תיאבון התיאבון שלי של 600 אנשים קללל חח לגבי דיבול או אנדרול אשמח לשמע גם חוות דעת אני יודע שישד ספיחת נוזלים קצת לא אוהב את זה
גם אני לא חשבתי שאני אגיע למצב כזה.
מסה בקיץ שעבר שהרצתי טרן סוסטנון ואנאדרול הגעתי כמעט ל800 גרם פחמימה בשקט, אבל עכשיו הסופרדרול פשוט ריסק אותי.
היה לי מאוד קשה להכניס 400 גרם פחמימה וזה עוד אחרי חיטוב של חודש על אפס פחמימה שרק דמיינתי איך אני מתחיל מסה וחוזר לטרוף. גם אני לא האמנתי על עצמי אבל החומר הזה באמת דיכא לי את הקיבה.
לא בטוח שלך זה יקרה אבל אתה צריך לקחת בחשבון שזה חומר בעייתי יחסית מהבחינה הזאת.

לגבי דיבול או אנאדרול, שניהם מעלים הרבה נוזלים, תופעות לוואי דומות וגם מבחינת תמורה הם די דומים.
אנאדרול לדעתי עדיף. יותר עוצמתי וגם קצת יותר יבש (לא משמעותי כי גם הוא מעלה הרבה נוזלים).

• פותח/ת השרשור
באסה לא בא לי על הנוזלים האלה וואלה יש מצב נלך שוב על הסופר רק בגלל זה במקווה שיתן לי במאסה מה שלא היה בחיטוב שלי תאבון אני ממש לא מודאג נוזלים אני כןם מודאג לא בא לי להיראות כמו בלון מים בשום שלב

• פותח/ת השרשור
למה לריב לא צריך. מיותר ונכון לא שטויות אחלה שהוא מספר לי מה היה לו זה תמיד מעניין ממי שעשה תודה לכל מי שמגיב
היי,
ההתנסות האישית שלי עם סופרדרול הייתה פשוט חלומית!
הרגשתי עוצמתי, מסה וכוח עלו בצורה מאוד טובה וההתאוששות הייתה חלומית...
לשמחתי לא חוויתי יותר מדי צרבות והתיאבון ממש לא הלך לאיבוד...
ציון 10 מתוך 10!

אחי 3 שאלות האם זה היה זנקו האם זה היה מאסה ומה שילבת איתו?

אני אגיד את המעט שיש לי לתרום לכאן

ראשית, דיבול, אנאדרול וסופרדרול הם אוראלים די חזקים ומותאמים מאוד למאסה. עם סופרדרול אפשר איכשהו לבצע גם חיטוב, רק מהסיבה שהוא DHT שאינו מעלה אסטרוגן כלל (בניגוד לאנאדרול DHT שכן מעלה).

שנית, מהזמן שאני אישית משתמש, ובנוסף גם מקבל חוות דעת מהימנות ממשתמשים אחרים, עניין מידת הרעילות והתגובה לאוראלים קצת שונה מאדם לאדם. לראיה, יש אשר יוכלו להריץ דיבול/אנאדרול/סופרדרול ללא קושי - הן תיאבון, עייפות ובאק פאמפס, ויש שכל אחד מהאחרונים יגרום להם לסבל רב. וכמובן, יש את ה"באמצע". כך או כך, לא רק מידת ה"חוזק" וה"רעילות", על הנייר, משפיעים בפועל על מהלך השימוש.

כאשר מדובר במשתמש די ותיק ומנוסה, בדרך כלל כזה המכיר את תגובתו לחומרים בכלל, ואוראלים בפרט, יהיה בוודאי עניין העדיפות האישית. מכמה אנשים שיצא לי ללוות הן בעבר והן בהווה, היו כמה שמבחינתי מוגדרים כ"אוהבי דיבול", או "אוהבי סופרדרול". לכל אחד מהם הייתה העדפה לאוראלי המסויים, בזמן שלאחר לא.

לניסיון ראשוני עם אוראלי כלשהו במסגרת סייקל מאסה, אני הייתי דווקא בוחר להשתמש בדיבול (עניין מידת הרעילות, שעדיין סובייקטיבית, אבל לפחות די פחותה מאנאדרול וסופרדרול) או במתיל סטנבולון (די נדיר להשגה כיום, ישנן מעט חברות שמייצרות ולגיטימיות).

בהצלחה לכולם

למה לריב לא צריך. מיותר ונכון לא שטויות אחלה שהוא מספר לי מה היה לו זה תמיד מעניין ממי שעשה תודה לכל מי שמגיב

אחי 3 שאלות האם זה היה זנקו האם זה היה מאסה ומה שילבת איתו?

1) זנקו
2) מאסה
3) טסט אננת' 750 בשבוע/HCG 500 בשבוע

bablaka צודק לגבי התיאבון הוא פשוט משבית. מה שכן נותן פאמפ מטורף, החלטתי בסייקל האחרון פשוט ללכת על כדור 1 ולא 2 כמו שעשיתי לפני הקודם והלך דווקא טוב עם שילוב בולד וננדרולון קצר עשה פלאים, כמובן היה של זנקו. בייחוד כל השמנים שלהם אני מבסוט, לא מתכוון להחליף חברה בזמן הקרוב.

תדעו כלל חשוב:
אם הזרקתם שמנים שהם לא כואבים, החומרים הם נקיים וסטריליים. שאני מדבר על כאב זה לא 10 או 20 אחוז אני מדבר על כאב גוש קשה מלווה בחום חולשות תופכות לוואי בלתי סבילות. כבר נתקלתי מחבר שהזריק איזה חומר של איזה חמור מבאר שבע הכין באיזה בית עשו לו ניתוח ל
להסרת הציסטה, עכשיו הבחור הזה הגיש נגדו תלונה במשטרה למרות שלא יעשו על זה כלום אולי יפתחו לו תיק או משהו . אנשים כאלה צריך לתת להם להזריק תחומרים שלהם לדחוף להם לתחת 20מיל עונש על זה שהם מוכרים את זה בכלל. מחר אני יעלה תמונה שאנשים יידעו לא לקנות את הזבל שלהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית