עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל זה התחיל מזה שהוא טוען שכדי לראות שינוי בהרכב הגוף בזמן סייקל חייבים גם להתאמן ולאכול "כמו שצריך"..מבלי להתחיל לקרוא את כל הויכוח, על איזו טענה מדובר?
כל זה התחיל מזה שהוא טוען שכדי לראות שינוי בהרכב הגוף בזמן סייקל חייבים גם להתאמן ולאכול "כמו שצריך"..
אני וגם kotzer אמרנו שזה לא נכון ועצם השימוש בחומרים כבר יביא לשינוי כלשהו בהרכב הגוף..
חבר, אף אחד לא נכנס לשום בור.ני בספק אם יש מאמר כלשהו המעיד באופן ישיר על הויכוח פה. הוא פשוט לא יודע איך לצאת מהבור
חבר, אף אחד לא נכנס לשום בור.
Iliadim יכול להעיד ששלחתי לו בפרטי קישור כלשהו לאשכול שמשה פרסם בזמנו שמחזק את הטענה שלי, זה לא האשכול שהתכוונתי אליו אבל מצאתי אותו על הדרך במהלך החיפושים שלי.
את מה שהתכוונתי עדיין לא הצלחתי למצוא, ועברתי אתמול על 34 עמודים בחיפוש של מילת מפתח "טסטוסטרון".
אני בטוח שקראתי את זה פה, זה שלא מצאתי את זה עדיין זה רק בגלל שלא חיפשתי כנראה מספיק טוב והאמת שאני גם לא הולך להמשיך לחפש בשביל לספק לך הוכחה.
אני גם מפסיק לענות לך, פה ובכללי.
אתה מוציא את החשק מלנהל איתך דיון ובלי קשר, לא מתאים לי למצוא את עצמי מתעצבן על מישהו באינטרנט שאני בכלל לא מכיר ולהתווכח על בולשיט
תגובה אחרונה שלי בנושא הזה**אני עדיין דובק במה שאמרתי ידידי.
אם אתה טוען אחרת צרף לכאן מחקר שמבסס את טענותייך.
אין שינוי חיצוני *שנראה לעין בשימוש בחומרים אנאבוליים ללא התנאים הדרושים.
תגובה אחרונה שלי בנושא הזה**
שינוי חיצוני שנראה לעין זה לא משהו שאפשר למדוד אני חושב.. אתה אולי לא תשים לב לעלייה של חצי קג שריר, אבל מישהו שהעבודה שלו זה להכין מתחרים לתחרויות כן יוכל להבחין בזה.
מה שכן אפשר להוכיח מחקרית זה אם יש עלייה במסת שריר כלשהי כתוצאה משימוש בחומרים, בלי קשר לאימונים או לתזונה וזה כן הוכח.
אני מאמין שהנבדק בניסוי השתמש רק בטסט במינון מעט מוגבר (500 מג נגיד), לא רואה מצב שיביאו לאדם שלא מתאמן, רק בשביל לבצע ניסוי לבצע סייקל כבד עם חומרים כמו טרן למשל.
עכשיו עזוב שנייה את המחקרים והניסויים.
יצא לך לעשות כמה סייקלים "כבדים"?
אתה באמת חושב שאדם מן השורה שעכשיו יתחיל סייקל טסט 750, טרן 450, מאסטרון 600 וגם וויני לא ירגיש שום שינוי פיזי? אתה באמת חושב שהוא לא ירגיש שום שינוי בוואסקולריות, בקשיחות? כל מה שצריך כדי להבין את זה, זה קצת ניסיון והגיון בריא.
זה לא לחלוטין נכון, סטרואידים גם בפני עצמם, בלי שילוב של כלום ישפרו את הרכב הגוף, אבל מן הסתם לא כמו אם היו משלבים אותן בצורה נכונה כמו שאמרת.
וקפאין יכול להזיק בכמויות גבוהות, למיטב זכרוני המחקרים מצביעים על פגיעה בראיה בטווח הרחוק
מה דעתך, בן אדם בסייקל של מספר חומרים (לא gh) וללא אימונים יראו עליו סימני עליה במסת שריר, שיפור במראה שרירים, וסקולריות?שימוש בסטרואידים אכן משפר את הרכב הגוף, מה שמוביל בסופו של דבר לשינוי ויזואלי במראה *ביחס* למתאמן טבעי.
אדם שהשתמש בסטרואידים והפסיק להתאמן לצורך העניין, אבל יחזור להתאמן לאחר מס' שנים ללא חומרים וכמתחיל לכל דבר,
הרכב הגוף יהיה שונה ויהיה לו יתרון על פני המתאמן הטבעי.
מה שנחשב כ"זיכרון שריר", בגדול.
Cellular and molecular mechanisms responsible for the action of testosterone on human skeletal muscle. A basis for illegal performance enhancement
Muscle memory and a new cellular model for muscle atrophy and hypertrophy. - PubMed - NCBI
מה דעתך, בן אדם בסייקל של מספר חומרים (לא gh) וללא אימונים יראו עליו סימני עליה במסת שריר, שיפור במראה שרירים, וסקולריות?
לא בתנאי מעבדה במדידה של 0.00001% ?
על זה כל הדיון שאשכול הזה.
האם השינוי הוא נראה בעין.
רק לחדד, אם הוא נראה בעין גם אם הוא זניח מאוד..מה דעתך, בן אדם בסייקל של מספר חומרים (לא gh) וללא אימונים יראו עליו סימני עליה במסת שריר, שיפור במראה שרירים, וסקולריות?
ומתחילים עוד סיבוב.רק לחדד, אם הוא נראה בעין גם אם הוא זניח מאוד..
אני מסכים איתכם ששינוי משמעותי בלי תזונה ואימונים הוא לא אפשרי. אולי אם יש גנטיקה טובה.
מה שהפריע לי זה הטענות של קורליאון שחומרים בלי עבודה קשה מביא נאדה.
כאילו התמורה מהחומרים שמורה רק לאלו העובדים קשה ושומרים תזונה. אני טענתי שהתמורה נובעת מעצם השימוש בחומרים. על זה כל הויכוח.
אם מדובר באדם NOOB לחלוטין אז כנראה שתשים לב לשינוי כלשהו.מה דעתך, בן אדם בסייקל של מספר חומרים (לא gh) וללא אימונים יראו עליו סימני עליה במסת שריר, שיפור במראה שרירים, וסקולריות?
זה שהשינוי זניח (יחסית) בלי אימונים ותזונה זה נכון.ומתחילים עוד סיבוב.
אז איך תסביר את אותם ״מתאמנים״ ששנים יושבים על חומרים ונראים אותו דבר ואפילו לא נראים שהם מתאמנים?
ככל הנראה שימוש מאסיבי בחומרים משנים משהו בהרכב גוף ( עמוק בפנים) אבל השינוי הזה הוא מאוד זניח ( מאוד מאוד).
בלי עבודה קשה במטבח ובמכון ( בסדר הזה) לא תראה שינויים בגוף רק מזריקות לגוף. אחי, אחרת כולנו היינו פיל היט וקרי גרין.
אספר לך בסוד גדול( אל תספר לאף אחד 😛) בעצמי הייתי כזה.זה שהשינוי זניח (יחסית) בלי אימונים ותזונה זה נכון.
מה שאני התכוונתי זה שמתרחש שינוי כלשהו. הבחור כאן כתב בתחילת הפוסט לkotzer, ששום שינוי בהרכב הגוף לא יקרה ואחר כך גם כתב לי שחוץ משיפור בכוח וצבירת נוזלים שום דבר לא יקרה.
זה פשוט לא נכון.
לא יכול לראות מישהו מדבר כאלה שטויות בביטחון כאילו זו האמת.
לגבי אותם מתאמנים שיושבים שנים על חומרים ונראים חרא כי הם לא משקיעים- זה כיף לנו להגיד שיש כאלה כי אז אנחנו, אלה שמזריקים ומשקיעים, מרגישים טוב עם עצמנו שאנחנו הגענו לתוצאות גם בזכות עבודה קשה ולא זוקפים הכל לטובת החומרים (נכון במאה אחוז לא מפקפק בזה לרגע).
אבל בפועל אחי אם תסתכל טוב, הם באמת נראים בדיוק אותו דבר כמו שהיו לפני שהתחילו? הם לא השתפרו בכלל? באמת?
אני לא חושב ככה. אני מאמין שאם תחשוב על זה טוב אתה תראה שאני צודק.
בלי שינויים בכלל? אפס שינוי?אספר לך בסוד גדול( אל תספר לאף אחד 😛) בעצמי הייתי כזה.
עד שלא הבנתי חשיבות מטבח במשוואה הזאת דחפתי חומרים בלי שינויים מיוחדים במראה.
מה שהוא אמר פה לkotzer פשוט לא נכון, בשילוב גם עם הגישה החוזרת הזאת שלו, שלא יכלתי להתעלם ממנה והייתי חייב להגיב..ראשית כל , סטרואידים לא ישנו שום הרכב אם לא יסונכרנו עם אימונים , תזונה ושינה. אם אין לך ניסיון אישי , סלח לי אבל קטונת מכדי לדון בכך.
הויכוח שלך עם המאפיונר לא מעניין אותי. אני נכנסתי לדיון כשנאמר שלדחוף טסט, טרן, מסט וויני יביא גוף של אדם למראה שרירי יותר וקשיח יותר ללא אימונים.בלי שינויים בכלל? אפס שינוי?
או בלי שינוי גדול?
אם לא היה שינוי גדול (מיוחד) זה ברור, אף פעם לא אמרתי שחומרים לבד זה מה שמביא לשינוי ממשי.
נראה לי עדיין לא ירדת לסוף דעתי, כל הויכוח הזה התחיל מזה:
מה שהוא אמר פה לkotzer פשוט לא נכון, בשילוב גם עם הגישה החוזרת הזאת שלו, שלא יכלתי להתעלם ממנה והייתי חייב להגיב..
רק לחדד, אם הוא נראה בעין גם אם הוא זניח מאוד..
אני מסכים איתכם ששינוי משמעותי בלי תזונה ואימונים הוא לא אפשרי. אולי אם יש גנטיקה טובה.
מה שהפריע לי זה הטענות של קורליאון שחומרים בלי עבודה קשה מביא נאדה.
כאילו התמורה מהחומרים שמורה רק לאלו העובדים קשה ושומרים תזונה. אני טענתי שהתמורה נובעת מעצם השימוש בחומרים. על זה כל הויכוח.
ומתחילים עוד סיבוב.
אז איך תסביר את אותם ״מתאמנים״ ששנים יושבים על חומרים ונראים אותו דבר ואפילו לא נראים שהם מתאמנים?
ככל הנראה שימוש מאסיבי בחומרים משנים משהו בהרכב גוף ( עמוק בפנים) אבל השינוי הזה הוא מאוד זניח ( מאוד מאוד).
בלי עבודה קשה במטבח ובמכון ( בסדר הזה) לא תראה שינויים בגוף רק מזריקות לגוף. אחי, אחרת כולנו היינו פיל היט וקרי גרין.
חומר היחיד , לדעתי, שיכול להביא לשינוי ללא אימונים זה הורמון גדילה. גם לגבי זה אני לא בטוח
אתה באמת חושב ששימוש בחומרים לא ישפר קשיחות, ואסקולריות ומסת שריר, גם אם זה בצורה זניחה (יחסית)?הויכוח שלך עם המאפיונר לא מעניין אותי. אני נכנסתי לדיון כשנאמר שלדחוף טסט, טרן, מסט וויני יביא גוף של אדם למראה שרירי יותר וקשיח יותר ללא אימונים.
פה אנחנו לא מסכימים.
אמרת שמהבחינה של מסת שריר ושינוי בהרכב הגוף, חוץ מנוזלים לא יהיו שום שינויים.. מה אתה לא זוכר מה שכתבת או שאתה עושה צחוק?כל הזמן חזרתי ואמרתי שאני ואתה לא משדרים באותו קו
ובפסקה האחרונה הזו ניתן לסכם את כל הדיון :
"מה שהפריע לי זה הטענות של קורליאון שחומרים בלי עבודה קשה מביא נאדה"
באף אחת מהתשובות(לא טענות , לי אין טענות בניגוד אלייך) שלי לא הוזכר ששימוש בסטרואידים אנאבוליים "בלי עבודה" מביא נאדה.
חזרתי וציינתי שתהיה תוספת מאוד משמעותית לכח הפיזי של המשתמש ועוד שינויים כמו חיי מין טובים יותר , עצבנות יתרה , אכילה מוגברת או נהפוך הוא ועוד דברים נוספים.
אנא שים לב שנית לתכלית הדיון. אתה בהחלט יכול להוציא פיל מדעתו
אתה באמת חושב ששימוש בחומרים לא ישפר קשיחות, ואסקולריות ומסת שריר, גם אם זה בצורה זניחה (יחסית)?
זה כל מה שאני טענתי. לא אמרתי שזה מביא תוצאות משמעותיות, לא שזה כדאי או ייראה כלפי חוץ בצורה משמעותית. כל מה שאני אומר זה שאדם שמשתמש בחומרים, הרכב הגוף שלו ישתפר לעומת המצב הטבעי שלו. זה הכל..
אמרת שמהבחינה של מסת שריר ושינוי בהרכב הגוף, חוץ מנוזלים לא יהיו שום שינויים.. מה אתה לא זוכר מה שכתבת או שאתה עושה צחוק?