עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בצבא לא אכפת לי לעשות בדיקות דם
לא חבל לקחת סתם כדורים אם לא צריך?
אוחח לא הבנת אותי דברתי על שאר הדבריםבוקר טוב
זה לא עניין של צורך. אני מבין שיש גם שיקול כספי וזה בסדר.
כדורי קפאין יעילים יותר משתיית קפה שחור לצורך עירנות באימון. אך אם אתה מסתדר עד כה עם קפה שחור זה גם בסדר.
כפית גדושה ועוד חצי של קפה שחור אמורה לעשות את העבודה.
אין צורך בביצוע בדיקות דם כדי לבדוק אם יש צורך בנטילה של כדורי קפאין - השימוש בהם טבעי לחלוטין.
אהלןאני לא צריך לנסות.
אני זוכר שמשה שיתף כאן ממצאים של ניסוי שבו הנבדק שהשתמש בטסט במינון מוגבר עלה מסת שריר אפילו יותר מהנבדק הטבעי שהתאמן ואכל לפי תפריט מותאם.
אתה יכול לחפש ולמצוא את זה.
תעשה בדיקות דם תבדוק אם יש חוסרים.אוחח לא הבנת אותי דברתי על שאר הדברים
מולטי ויטמין (לעצלנים שלא אוהב להפשיט)
אומגה 3 (במינון הדרוש ולא שלוש כדורים)
ZMA (או מגנזיום ואבץ , לפני שינה)
ואני אישית מתווסף גם באקסטרה ויטמין D , מגנזיום , אבץ וכד' על תקן "מינרלים"
דון קורליאון אמר שבשימוש בחומרים ללא תזונה או אימונים מותאמים אתה רק תצבור נוזלים שירדו בסוף השימוש..אהלן
אמרת בדיון זה מספר דברים מאוד מענינים - עליה במסת שריר , שיפור בקשיחות (?) וכל זה ללא אימונים וברקע סטאק אדיר של חומרים.
על מנת שדבריך לא ישמעו כשטויות , תועיל בטובך להביא קצת מקורות שמהם שאפת את הידע.
נסיון אישי , כידוע לך, לא נחשב.
בכל חדר כושר רואים המון אנשים על חומרים שאפילו מתאמנים אבל נראים כאילו לא נגעו במשקולות בחייהם.
אולי התכוונת שהשינוי הוא כזה מינורי שנראה רק בתנאי מעבדה? אז תדייק בדבריך.
לא מחפש לפתוח איתך חזית ויכוחים אלא רק רוצה להבין למה התכוונת.
אהלן
אמרת בדיון זה מספר דברים מאוד מענינים - עליה במסת שריר , שיפור בקשיחות (?) וכל זה ללא אימונים וברקע סטאק אדיר של חומרים.
על מנת שדבריך לא ישמעו כשטויות , תועיל בטובך להביא קצת מקורות שמהם שאפת את הידע.
בכל חדר כושר רואים המון אנשים על חומרים שאפילו מתאמנים אבל נראים כאילו לא נגעו במשקולות בחייהם.
אף אחד לא מצפה שתעשה בשבילו את העבודה..בס"ד
צהריים טובים
אני מניח מהתגובה האחרונה שלו שאין בידיו שום מחקר המצביע על רוב השטויות שהוא רשם.
ובסופו של דבר הוא גם מצפה שאעשה את העבודה בשבילו ו"אחפש" את המחקר ש"משה פירסם" ולעולם לא נתקלתי בו בעבר בעודי 5 שנים בפורום.
זה בסדר אני לא מצפה יותר , את חלקי נתתי.
@100 בבנצ' אין צורך לבצע בדיקות דם כדי לקחת את התוספי תזונה שהמלצתי.
אף אחד מאיתנו לא מגיע לערכים כתוצאה מאכילה מסודרת ועל כן יש להתווסף באותם תוספים שפירטתי.
זה המלצה ולדעתי גם כרטיס כניסה לכל תחום הפעילות גופנית.
ברור לי שיש שיקול כספי , זה לא MUST אבל בהחלט יכול לתרום.
זה מה שביקשתי ממך, איפה משה רשם את זה?תעשה בדיקות דם תבדוק אם יש חוסרים.
אם אין אז ברור שאין צורך לתסף..
ההמלצה לתסף היא פשוט כי אצל רוב האנשים יש חוסר במינרלים והויטמנים האלה כי לא מקבלים מספיק מהאוכל (או מהשמש במקרה של ויטמין D).
דון קורליאון אמר שבשימוש בחומרים ללא תזונה או אימונים מותאמים אתה רק תצבור נוזלים שירדו בסוף השימוש..
עכשיו תאר לעצמך שאדם נורמלי עם אחוז שומן סביר שלא מתאמן ולא אוכל לפי תפריט תזונה יתחיל לקחת טרן, טסט, וויני ומאסטרון.
אחרי 8 שבועות אתה חושב שהוא יראה אותו הדבר? שהוא יעלה רק נוזלים?
ברור שהוא לא יראה שינוי משמעותי כמו שהיה רואה אם גם היה מתאמן, מעלה עצימות מאימון לאימון ואוכל גם לפי תפריט מתאים. אבל שינוי בהרכב הגוף הוא היה רואה בוודאות.
עצם זה שאתה מגביר את רמות הטסט בגופך כבר אתה תוסיף מסת שריר, בלי קשר לאימונים או לתזונה.
הוכחה לזה אתה יכול לראות גם בממצאי הניסוי שמשה פרסם, אבל גם בנערים בגיל ההתבגרות.
בגיל ההתבגרות רמת הטסטוסטרון שמופרשת עולה בצורה משמעותית וכך גם מסת השריר.
לגבי האנשים שמזריקים ונראים כאילו הם לא..
הכל יחסי, לך תדע איך הם נראו לפני. כנראה שהם כן שיפרו שייפ במהלך הסייקל.
אני מאמין שהירידה בכוח ובמראה הייתה ביחס למצב שבו אתה בסייקל+אימונים ותזונה.זה מה שביקשתי ממך, איפה משה רשם את זה?
היו לי סייקלים ארוכים שבאמצע נאלצתי להפסיק להתאמן לתקופות של חודש + , היית ירידה משמעותית גם במראה וגם בכוח.
אני מאמין שאדם בתת משקל או עם בעיית ניוון שרירים יתחיל עם חומרים אז יראו עליו שינוי.
על אדם רגיל לא תראה הרבה שינויים.
הדיון הזה לא קשור לנושא הפוסט, ממליץ לעבור לפורום מתאים ולהמשיך שם
העובדה היא שיש התדרדרות. כי אם השימוש בחומרים ללא אימון מעלה מסת שריר ומשפר מראה , אזי ניתן לצפות שלא תהיה התדרדרות בפרמטרים אלו בהפסקת אימונים.אני מאמין שהירידה בכוח ובמראה הייתה ביחס למצב שבו אתה בסייקל+אימונים ותזונה.
אבל לא ביחס למצב ההתחלתי שלך לפני הסייקל. תקן אותי אם אני טועה.
ומשה פירסם את זה די מזמן אני מאמין שאתה תמצא את זה אם תשתמש בחיפוש במילות מפתח מתאימות
איך אתה מצפה שמסת שריר שהרווחת על ידי שימוש בחומרים, תזונה ואימונים תשמר באותה המידה כאשר אתה מוריד 2 פרמטרים חשובים שעזרו לך להגיע אליה?העובדה היא שיש התדרדרות. כי אם השימוש בחומרים ללא אימון מעלה מסת שריר ומשפר מראה , אזי ניתן לצפות שלא תהיה התדרדרות בפרמטרים אלו בהפסקת אימונים.
זאת הסיבה שרשמתי שניסיון אישי הוא ל רלוונטי.
לא ברורה לי התעקשות שלך לשלוח אנשים לחפש אימות לדברים שאתה אומר.
אם אמרת משהו אז חובת הוכחה היא עליך ולא על סובבים אותך. תקן אותי אם אני טועה.
@Daniel Barack
האם ניתן להעביר את הדיון לפורום מתאים?
הפסקה היית רק באימונים, החומרים נשארו כפי שהם ( כנראה לא הייתי ברור כשרשמתי ).איך אתה מצפה שמסת שריר שהרווחת על ידי שימוש בחומרים, תזונה ואימונים תשמר באותה המידה כאשר אתה מוריד 2 פרמטרים חשובים שעזרו לך להגיע אליה?
זה לא קשור לחומרים כבר.
ובסדר אני אמצא לך את האשכול ואתן לך קישור בפרטי. דון קורליאון יכול להמשיך לחפש ובאמת בוא נפסיק את זה כאן, פותח האשכול המסכן חוטף מלא ספאם בגללנו.
אפשר להמשיך בפרטי
שני הפרמטרים החשובים שהתכוונתי שהורדת היו האימונים והתזונה. לא החומריםהפסקה היית רק באימונים, החומרים נשארו כפי שהם ( כנראה לא הייתי ברור כשרשמתי ).
רשמתי שרק הפסקתי להתאמן ☝️שני הפרמטרים החשובים שהתכוונתי שהורדת היו האימונים והתזונה. לא החומרים
טעות שלי, הנחתי שהתכוונת לאחת מאותן התקופות האלה שהאימונים והתזונה מתפקששים בגלל סיבות כאלה ואחרות..רשמתי שרק הפסקתי להתאמן ☝️
הייתי מסכים איתך , אם לא היית טענה שנטילת חומרים ללא אימונים מביא לשיפור.טעות שלי, הנחתי שהתכוונת לאחת מאותן התקופות האלה שהאימונים והתזונה מתפקששים בגלל סיבות כאלה ואחרות..
אבל הטענה שלי נשארה זהה, רק תשנה משני הפרמטרים לפרמטר אחד..
הנקודה היא שאי אפשר לשמור על מסת שריר שהושגה באמצעות מאמץ מסויים כאשר מורידים את עוצמת המאמץ.
אף אחד לא מצפה שתעשה בשבילו את העבודה..
הפוסט הזה נמצא כאן בפורום בוודאות אתה יכול לשלוח הודעה פרטית למשה ואני בטוח שהוא יאשר את זה גם.
אם כל כך מעניין אותך הוכחות מבוססות מחקר אז תחפש את הפוסט ותעשה את העבודה בשביל עצמך..
מישהו אמר שהשינוי ניכר יא אידיוט? מה אתה דוחף לי מילים לפה?תפסיק לבלבל את המוח לי ולשאר חברי הפורום.
אין שום פוסט /מחקר / מאמר או כל דבר אחר. ואתה זה שטוען שיש. לא אני.
אני לא יעשה בשבילך את העבודה מתוק. חפש בעצמך את המחקר ותביא אותו לכאן.
ושוב ארשום למרות שהדיונים איתך כל כך מיותרים כי הרבה הבנה אין ,
זה וודאי שיש שינוי בשימוש בסטרואידים אנאבוליים , השינויים ניכרו בעיקר בצמיחה של תאי שריר וריבוי סיבי שריר.
אבל מפה - ולטעון שהשינוי החיצוני/פיזי בגוף כאשר משתמשים בחומרים ללא שעות שינה , תזונה ואימונים הוא ניכר - תוכיח.
אני לא מתווכח עם עובדות יקירי.
כל טוב
טעות שלי, הנחתי שהתכוונת לאחת מאותן התקופות האלה שהאימונים והתזונה מתפקששים בגלל סיבות כאלה ואחרות..
אבל הטענה שלי נשארה זהה, רק תשנה משני הפרמטרים לפרמטר אחד..
הנקודה היא שאי אפשר לשמור על מסת שריר שהושגה באמצעות מאמץ מסויים כאשר מורידים את עוצמת המאמץ.
הייתי מסכים איתך , אם לא היית טענה שנטילת חומרים ללא אימונים מביא לשיפור.
מציע להפסיק את הדיון הזה פה. למרות שהוא מעניין
מישהו אמר שהשינוי ניכר יא אידיוט? מה אתה דוחף לי מילים לפה?
לך תמליץ לאנשים להתחיל סייקלים כי אתה מאמין בבורא עולם..
אתה גם אוהב לשנות את הגרסאות של הטענות שלך...
מקודם רשמת שחוץ מכרס, פנים מנופחות ושיפור בכוח, סטרואידים בלי אימונים ותזונה לא ישפרו כלום.
איך פתאום הטענה שלך השתנתה ל-"זה וודאי שיש שינוי בשימוש בסטרואידים אנאבוליים , השינויים ניכרו בעיקר בצמיחה של תאי שריר וריבוי סיבי שריר."
אהלן
אף אחד לא מצפה שתעשה בשבילו את העבודה..
הפוסט הזה נמצא כאן בפורום בוודאות אתה יכול לשלוח הודעה פרטית למשה ואני בטוח שהוא יאשר את זה גם.
אם כל כך מעניין אותך הוכחות מבוססות מחקר אז תחפש את הפוסט ותעשה את העבודה בשביל עצמך..
זה מה שביקשתי ממך, איפה משה רשם את זה?
היו לי סייקלים ארוכים שבאמצע נאלצתי להפסיק להתאמן לתקופות של חודש + , היית ירידה משמעותית גם במראה וגם בכוח.
אני מאמין שאדם בתת משקל או עם בעיית ניוון שרירים יתחיל עם חומרים אז יראו עליו שינוי.
על אדם רגיל לא תראה הרבה שינויים.
הדיון הזה לא קשור לנושא הפוסט, ממליץ לעבור לפורום מתאים ולהמשיך שם
מבלי להתחיל לקרוא את כל הויכוח, על איזו טענה מדובר?@White Walker זכור לך איזשהו , כלשהו , משהו , מחקר של משה , שהבחור מדבר עליו? או שהוא פשוט בא לכאן כל פעם עם טענה אחרת ולא מביא לה שום ביסוס מחקרי?
פירסמו לא מזמן מחקר (ב EVB נראה לי) שהראה שניתן לגדול במסת שריר בעת נטילת חומרים ללא אימוני התנגדות, אבל מדובר בעלייה זניחה ולא משמעותית. בטח שלא כזאת שתצדיק לקיחת חומרים.מחכים להוכחה @bablaka על המסומן בשחור.