הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזור הזרקה וחום לטסט

• פותח/ת השרשור _hen
  • פורסם בתאריך

_hen

משתמש מתחיל
53
9
נק' מוניטין:
22
53
9
שלום לכולם .
לפני כמה ימים הזרקתי לכתף ונראה לי מלחץ רגעי הפעלתי את השריר בזריקה או כל הזריקה בקיצור שמשכתי תמחט החוצה הרגשתי כאילו אני מושך בשר מהכתף החוצה כמובן שאין משהו מוזר לכתף כי שמרתי על כל הכללים אבל אני בקושי מצליח להרים כפית מכאב יש דרך להעביר את זה?
*הזרקה ראשונה לשם

ושאלה שניה שכחתי בקבוק של טסט באוטו מלילה של שישי ללילה של שבת כמה זה קריטי אחרי שעות הצהריים והכל שאפשר להשתמש בזה ? ישר עבר לחדר עם מזגן אחרי שזה עלה הביתה

אחי אני בגלל זה מפחד לתת בכתף כנראה פגעת בעצב זה ברוב המקרים יעבור עים הזמן אבל תלך לרופא בכל מקרה שיתן לך אנטיביוטיקה ככה יעבור לך יותר מהר בקשר לטסט אים זה היה בחורף קורה לך אז בסדר אבל תוך אוטו חם הייתי מעיף אותו לפח אתמול היה איזה 700 מעלות בחוץ לא שווה לסתכן

זה היה בתוך תיק
טסט ובולדנון וודאי שזה טוב ?
סטרואידים לא רגישים לחום, גם אני שכחתי באוטו ויאל של טרן והכל היה בסדר.
יותר מזה, בחורף יצא לי גם לחמם את הויאל עם מצית (מרחוק) כדי שהחומר יתחמם ויהיה פחות סמיך והזריקה תהיה יותר נעימה.

סטרואידים לא רגישים לחום, גם אני שכחתי באוטו ויאל של טרן והכל היה בסדר.
יותר מזה, בחורף יצא לי גם לחמם את הויאל עם מצית (מרחוק) כדי שהחומר יתחמם ויהיה פחות סמיך והזריקה תהיה יותר נעימה.
יש מכשיר ייעודי לחימום וייאלים וכדומה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית