הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חברת זנקו

Eli1987

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום,
אני התחלתי סייקל של חברת זנקו לפני שבועיים סוס ומסטרון אציין כי יש לי כבר שבועיים הרגשה של חולי ואז הרגשה טובה.
זה לא סייקל ראשון שלי זה בטוח,
הזריקות לא כואבות כמובן משיכת החומר ללא בועות אוויר מהויאל בקיצור יש לי ניסיון בנושא.
סוס 500 מג
מסטרון 300 מג

למישהו יש ניסיון עם החברה??

קבצים מצורפים

• 20170912_132308-1.jpg
    20170912_132308-1.jpg
    KB 52.2 · צפיות: 198
נערך לאחרונה:
כניראה שיש לך טסט פלו לפי מה שנראה. לי לא היו כאבים או חולשה שאתה מתאר וגם אם תחליף לטסט אחר זה עדיין יקרה לך חכה שהגוף ייתרגל פשוט לחומר אתה מכניס טסט בכמות גבוהה והגוף לא רגיל, אם אתב לא מרגיש גוש באיזור ההזרקה אז אין לך מה להילחץ, בגדול השמנים של זנקו הכי סטריליים שיצא לי להזריק.

ניסיתי את הטסט אנטט, טרן אנטט/אצטט, אנאדרול, מאסטרון, NPP, סופרדרול, וויני, סוסטנון והקלן שלהם.
כל החומרים היו ברמה גבוהה, לא כואבים יותר מדי והיו במינון (חלק אפילו טיפה מעל בחלק מהבאטצים).
אתה יכול להיות שקט ושמח שהצלחת לשים עליהם יד.
יש לך בנעוצים את אשכול ההמלצות על חברות ששם כתבתי יותר בפירוט על כמה סייקלים ספציפיים שהרצתי איתם.

אני גם עכשיו באותו הסייקל סוס ומסטרון של חברת זנקו , אני מרגיש גם תופעות לוואי של טסט פלן כבר 3 שבועות ,
פעם ראשונה שלי עם החברה הזאת ויש לי ניסיון אדיר עם סייקלים ,
תנו עוד חוות דעת

אתה יכול לנסות עוד חברות יש גם אמריקאן פארמה לאב שהם גם טובים בשמנים מנסיוןן של חבר, אוראלים אני לא יודע

בקשר לזנקו אני היה לי ניסיון טוב איתם בסייקל אחד הטסט בטוח טוב היה הבולד כניראה פחות לדעתי מאסטרון ככה אבל בגדול שמנים הכי לא כואבים שעשיתי והרגשה טובה בכללי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית