סייקל של פטריית הפלא או איך לעוף מקהילת הפאוורליפטינג הגדולה והחזקה בישראל

מצב
השרשור נעול
בעזהי"ת

אליהו,
אתה מגוחך.

לא. אני לא מגוחך.
אתה מגוחך כשהחלטת לא לעמוד מאחורי אדטו, גם כשהוא טועה. מגוחך וכפוי טובה.
ועכשיו, מה בנוגע לשאלה ששאלתי אותך, ולאתגר שהעמדתי על מפתנך?

אני לא יודע כמה אתה צודק, הבעיה היחידה היא שאין תקדימים עדיין כך שאני לא קובע חד משמעית שאני צודק אלא מביע דעה שנראית לי הגיונית יותר עפ"י הגישה המרחיבה של בתי המשפט בישראל/ארה"ב/אנגליה בנושא.

בישראל יש המלצות של דוח מבקר המדינה לסוף 2016 שבו מוצע שחסימות של משתמשים בדפים פרטיים של אישי ציבור נחשבים מעבר על חופש הביטוי:
"חסימת גולש בדף פייסבוק של איש ציבור - פגיעה בחופש הביטוי"

בארה"ב היה פסק דין השנה שכבר פורש עצמו על כל רשת חברתית ובה מוסבר שעם הטכנולוגיה סביבת המחיה משתנה וגם חופש הביטוי הגמיש צריך להיות מוחל בהתאם:
תקדים בארה"ב: חסימת גולשים בעמודי פייסבוק של פוליטיקאים היא פגיעה בחופש הביטוי | מזבלה

כשיקום אדם ויטרח להגיע לבג"ץ על חסימה שרירותית בדפים שאין להם מטרה עליונה מסחרית(לדוג' קבוצה שמטרתה שיתוף מידע, קידום אידיאולוגיה וכו')- הבג"ץ יקבע תקדים וחופש הביטוי יוחל על פייסבוק.
מה ההבדל בין השתקה של אדם בדף אינטרנטי פרטי שכזה לעומת השתקה של אדם בשטח מוחשי פרטי?(אדם נכנס לבית שלך והתבאס מציור קיר אז השתקת אותו)
גישת בתי המשפט ובכלל היא לאפשר את חופש הביטוי וקשה מאוד למצוא מקרה בו בימ"ש יצדיק השתקה כל עוד אין לה מקור בדיני העונשין(או שמדובר בהכחשת שואה/משהו בסגנון של פגיעה ברגשות הציבור.)

הסיבה שאין תקדימים היא שאין מספיק אנשים שכל כך חשוב להם מה שכתבו בכדי שיגיעו לבית המשפט, אז כיום דיון עקרוני בבימ"ש נעשה רק מול דפי פייסבוק של פוליטיקאים- די משוכנע שתוך כמה שנים תראה את זה בצורה הרבה יותר רחבה.

נכון... רק שביקורת על מוצר בצורה לגיטימית ואולי קצת סרקסטית מאוד רחוקה מ"פרסום שיש בו טעם לפגם", הדבר לא עומד מול חופש הביטוי

בשני המקרים מדובר על אנשי ציבור. פה מדובר על אדם פרטי לחלוטין.
העניין הזה לא יגיע לבגץ, כי המדינה\שלוחותיה\גופים דו-מהותיים אינם צד לעניין.

זה פחות משנה אבל, הנקודה שלך נכונה מאוד מבחינה מוסרית, וההתנהלות של ה"דוקטור" היא עלובה, פשוט משפטית אין פה פגם.

אליהו,
אני מציע לך לראות את הסרט Icarus ולהבין את החוסר יעילות של בדיקות ברמה אולימפית.
בIPF כאן, עם בדיקות ברמה גבוהה, עדיין מצליחים לרמות את המערכת. לצערי הרב אין עתיד לספורט נקי, זה פשוט לא קיים. ספורט עם בדיקות קיים.

לגבי אושר כפוי טובה או לא,
גם אני ייעצתי לאושר ואדטו המון על תחרויות וציוד, שהשפיע עלי בתור מתחרה. לפעמים קיבל לפעמים לא. המוט של הסקוואט לא יוצא דופן. לא יודע אם יצא לך להשתמש במוט 35ממ, שם ההבדל יורגש.
לגבי אושר מפיל 300 קילו ולא מקבל בראש- אתה מפיל את האחריות על המתחרה ולא על המארגן תחרות. לדעתי היה צריך להשעות בפעם השניה. אבל זו אחריות של מארגן. מתחרה ששופף גבוה ומקבל לבנים - לא אשם בזה. הוא לא השופט.
לגבי בחירת ציוד-
כחלק מהחובבנות של הספורט, אין הגדרה קונקרטית לגבי ציוד מותר (חוץ מIPF). לכן למרבה הצער זה נתון לפרשנות.

בעזהי"ת

אליהו,
אני מציע לך לראות את הסרט Icarus ולהבין את החוסר יעילות של בדיקות ברמה אולימפית.
בIPF כאן, עם בדיקות ברמה גבוהה, עדיין מצליחים לרמות את המערכת. לצערי הרב אין עתיד לספורט נקי, זה פשוט לא קיים. ספורט עם בדיקות קיים.

לגבי אושר כפוי טובה או לא,
גם אני ייעצתי לאושר ואדטו המון על תחרויות וציוד, שהשפיע עלי בתור מתחרה. לפעמים קיבל לפעמים לא. המוט של הסקוואט לא יוצא דופן. לא יודע אם יצא לך להשתמש במוט 35ממ, שם ההבדל יורגש.
לגבי אושר מפיל 300 קילו ולא מקבל בראש- אתה מפיל את האחריות על המתחרה ולא על המארגן תחרות. לדעתי היה צריך להשעות בפעם השניה. אבל זו אחריות של מארגן. מתחרה ששופף גבוה ומקבל לבנים - לא אשם בזה. הוא לא השופט.

לגבי בחירת ציוד-
כחלק מהחובבנות של הספורט, אין הגדרה קונקרטית לגבי ציוד מותר (חוץ מIPF). לכן למרבה הצער זה נתון לפרשנות.

לא העליתי כאן שום טרוניה מצד עצמי על אף אחד מהנושאים הללו, לא כאן ולא במהלך השנים האחרונות. בהחלט יש בהם כאן שימוש חד לשון על מנת להבהיר שנלעג עד רמת תיאטרון אבסורד, לקרוא את האיום של סופטי כלפי אדטו - לאחר כל התמיכה היוצאת דופן שהוא קיבל ממנו.

וכך:

- הנקודה אינה הבדיקות. הנקודה שוב ושוב היא: יש כאן דירקטור איגוד שעשה הכל כדי שתצליח, וראוי שתכיר לו מעט יותר תודה מאשר איום פומבי על גבי רשת האינטרנט, איום שלא נראה וכלל יותר מידי נסיונות מוקדמים להידברות ישירה (ובנוגע לבדיקות, אכן. בגלל זה נתתי לעצמי את החופש להציע תחרות שלי מול סופטי, תחת 3 בדיקות פתע לסטרואידים שכל מתחרה יערוך לחברו בלוח הזמנים שימצא לנכון, בחודשים לפני התחרות. בדיקות פתע תכופות למישהו שאין מנגנון ממשלתי מאחוריו מספיק יעילות לנטר סטרואידים, וכל זאת תחת קריאת תגר פרובוקטיבית לסופטי שכותב שההערכה שלו אלי נעלמה: "בחורצי'ק! גם היום, אביס אותך שוב").

- אתה מייעץ: מעולה! סופטי מייעץ על ציוד התחרות שבה הוא הולך להתחרות: לא עומד בשום מבחן ציבורי. כשאתה תייעץ על ציוד בתחרות שאתה תתחרה בה, ציוד שבאורח פלא יהיה בדיוק זה שאתה משתמש בו במכון הכושר האישי שלך, יהיה צורך להכות על ראשך, ואתה יודע זאת.

- כך גם בנוגע ל-300 ומשהו ק"ג ההם. סופטי לא אשם בזה שהוא לא קיבל בעיטה מהתחרות, דבר המתבקש ביותר לנוכח סיכון כבד ומאוד לא ג'נטלמני של הספוטרים שלו, ורק שזה ממש לא האישיו.

אני חושב שהיחסים האישיים בין אושר ואדטו צריכים להשאר ביניהם, זה לא מתפקידנו להעיר לאושר מה הוא חייב או לא חייב לאדטו.

לגבי הבדיקות- גם עם בדיקות פתע, אפשר לרמות. אני אומר עפי עדויות של ספורטאים רבים מארצות וענפים שונים שדיברתי איתם. אגב, מי שהשתמש 5 שנים והתקנה שנה - עדיין מחזיק ביתרון גדול על פני אדם שטבעי כל החיים. זו מציאות עצובה אבל זו המציאות.

לגבי הייעוץ ציוד - משהו שאסכים איתך הוא שהציוד הספציפי לא פורסם 3 חודשים לפני התחרות שיאפשר לכולם להתכונן בהתאם, זה מה שלא אידאלי, אבל רמאות זה לא. בחיאת אליהו המוט סקוואט הוא מוט רגיל כמעט... כאן שמתחרים עם מוט 35ממ זה מוציא המון מתחרים מאיפוס, אבל אשמתם שלא התכוננו בהתאם. במכון שאני עובר אליו אחד המנויים קנה מכספו מוט דדליפט שיוכל להתאמן בתנאים קרובים לתחרות.

שלום לכולם,
השרשור הזה חייב להפסק, סתם הורס את הקהילה וכל מה שנבנה במהלך השנים...
אדטו פרסם משהו בעמוד שלו, זכותו המלאה.
הטיפול שלו באנשים לא נכונה אך זה גם בחירתו...
הוא חזר בו וצילם סרטון התנצלות ( יכול להיות שיתפס לחלק ככסת"ח מוחלט, אך זה הטון הרגיל אדטו, הוא לא בא במקום של התנשאות או משהו ).
כל ההתנצחויות האלה טיפשיות ביותר, מי יותר חזק ממי, עם חומרים בלי חומרים....
בשביל זה אתם עוסקים בספורט? בשביל להגיד "איזה כיף אני יכול לנצח את א,ב,ג בלי בעיה רק שיפסיק עם החומרים " ?
מי שבאמת מסור לספורט הזה, זה הרבה יותר מעבר.

ולגבי הנקודה של אליהו על זריקת המוט, אני מדבר בתור ספוטר...
נכון שמי שזורק את המוט אחורה במכוון צריך להענש בהתאם, אך סופטי לא זרק את המוט אחורה..
היינו צריכים לגרד את המוט מהגב שלו, ואני לא אתפלא אם עדיין יש לו צלקת בגב מאותה תחרות...(אני לא מתאמן שלו אם מישהו חושב שאני מדבר מתוך כוונה להצדיק אותו או משהו)
הרבה פעמים קורה מצבים שהמתחרה בקריסה / אפיסת כוחות וזה לגיטימי לגמרי לשחרר את המוט מהגב שלו בקצת יותר אגריסיביות...
אני מבטיח לך שצוות הספוטרים מוכן לכל תרחיש מהסקוואט הכי קל בתחרות עד לסקוואט הכי כבד...

שיהיה לכולם שבוע טוב וחג שמח.
יאללה חאלס, סולחה !

שלום לכולם,
השרשור הזה חייב להפסק, סתם הורס את הקהילה וכל מה שנבנה במהלך השנים...
אדטו פרסם משהו בעמוד שלו, זכותו המלאה.
הטיפול שלו באנשים לא נכונה אך זה גם בחירתו...
הוא חזר בו וצילם סרטון התנצלות ( יכול להיות שיתפס לחלק ככסת"ח מוחלט, אך זה הטון הרגיל אדטו, הוא לא בא במקום של התנשאות או משהו ).
כל ההתנצחויות האלה טיפשיות ביותר, מי יותר חזק ממי, עם חומרים בלי חומרים....
בשביל זה אתם עוסקים בספורט? בשביל להגיד "איזה כיף אני יכול לנצח את א,ב,ג בלי בעיה רק שיפסיק עם החומרים " ?
מי שבאמת מסור לספורט הזה, זה הרבה יותר מעבר.

נכון שמי שזורק את המוט אחורה במכוון צריך להענש בהתאם, אך סופטי לא זרק את המוט אחורה..
היינו צריכים לגרד את המוט מהגב שלו, ואני לא אתפלא אם עדיין יש לו צלקת בגב מאותה תחרות...(אני לא מתאמן שלו אם מישהו חושב שאני מדבר מתוך כוונה להצדיק אותו או משהו)
הרבה פעמים קורה מצבים שהמתחרה בקריסה / אפיסת כוחות וזה לגיטימי לגמרי לשחרר את המוט מהגב שלו בקצת יותר אגריסיביות...
אני מבטיח לך שצוות הספוטרים מוכן לכל תרחיש מהסקוואט הכי קל בתחרות עד לסקוואט הכי כבד...

יאללה חאלס, סולחה !
אחי, זה פורום, כל הרעיון זה לחרוש נושא עשרות עמודים

לא נושא שיכול לפרק את הקהילה
מאיך שהתנהל הדיון פה, זה נראה שזה משהו שבעבע מתחת לקרקע כבר תקופה ופשוט התפוצץ, ואם זה המקרה אז ספק אם הייתה "קהילה" מלכתחילה.
ואגב פירוק קהילות זה לא תמיד משהו שלילי, לפעמים זה קורה כדי לבנות משהו טוב יותר אחרי שנרגעו הרוחות

מאיך שהתנהל הדיון פה, זה נראה שזה משהו שבעבע מתחת לקרקע כבר תקופה ופשוט התפוצץ, ואם זה המקרה אז ספק אם הייתה "קהילה" מלכתחילה.
ואגב פירוק קהילות זה לא תמיד משהו שלילי, לפעמים זה קורה כדי לבנות משהו טוב יותר אחרי שנרגעו הרוחות
נכון שתמיד היה משהו מבעבע מתחת לפני השטח, אבל כל דבר אפשר להגיד בצורכ נכונה ויפה ולא התכסחויות מיותרות...
מקווה מאוד שייצא מזה משהו טוב

בשני המקרים מדובר על אנשי ציבור. פה מדובר על אדם פרטי לחלוטין.
העניין הזה לא יגיע לבגץ, כי המדינה\שלוחותיה\גופים דו-מהותיים אינם צד לעניין.

זה פחות משנה אבל, הנקודה שלך נכונה מאוד מבחינה מוסרית, וההתנהלות של ה"דוקטור" היא עלובה, פשוט משפטית אין פה פגם.
אני לא משפטן וכשזה מגיע לפייסבוק אני רק יכול לומר "לא יודע", יש שיגידו שדפי פייסבוק המוניים בכל מדינה הם חלק מ"המרחב הציבורי החדש", אני באמת לא יודע... אולי מדובר ב"תחום אפור"

בעזהי"ת

אני חושב שהיחסים האישיים בין אושר ואדטו צריכים להשאר ביניהם, זה לא מתפקידנו להעיר לאושר מה הוא חייב או לא חייב לאדטו.

לגבי הבדיקות- גם עם בדיקות פתע, אפשר לרמות. אני אומר עפי עדויות של ספורטאים רבים מארצות וענפים שונים שדיברתי איתם. אגב, מי שהשתמש 5 שנים והתקנה שנה - עדיין מחזיק ביתרון גדול על פני אדם שטבעי כל החיים. זו מציאות עצובה אבל זו המציאות.

לגבי הייעוץ ציוד - משהו שאסכים איתך הוא שהציוד הספציפי לא פורסם 3 חודשים לפני התחרות שיאפשר לכולם להתכונן בהתאם, זה מה שלא אידאלי, אבל רמאות זה לא. בחיאת אליהו המוט סקוואט הוא מוט רגיל כמעט... כאן שמתחרים עם מוט 35ממ זה מוציא המון מתחרים מאיפוס, אבל אשמתם שלא התכוננו בהתאם. במכון שאני עובר אליו אחד המנויים קנה מכספו מוט דדליפט שיוכל להתאמן בתנאים קרובים לתחרות.

א. היחסים האישיים ביניהם לא נשארו ביניהם, ומיוזמתו של סופטי. - כשהוא בחר לכתוב בפומבי את אשר כתב לאדטו, תחת ללבן איתו את הדברים ישירות. ולנוכח ההיסטוריה הציבורית של הנושא, יש כאן מחזה מגוחך ונלעג, כאשר כתבתי. אדטו ראוי לגיבוי מסופטי, לא שום דבר אחר.

ב. קח את הדברים מאיזה כיוון שתרצה, ספורטאי בעל אינטרס ישיר, לא אמור להיות מעורב בשום צורה, לא בקבלת החלטות על חוקי תחרות והשיפוט, לא בהתייעצות על איזה ציוד יהיה בה, ולא עוד דברים רבים - שאדטו העניק לסופטי את הפריווילגיה להיות מעורב בהם. ואם זה האחרון כל כך רודף צדק, איפה הוא היה לכל אורך התקופה הזו?

יאללה חאלס, סולחה !

אתה מדבר בתור ספוטר אחד מבין חמישה, ונטלת מכוח זאת בעלות על ההגדרה האובייקטיבית של הפרשייה. היו שם עוד ספוטרים, היו שם עוד שופטים, והיה את הקהל - הן באולם והן מול הקלטת הוידאו של שתי הכניסות. והדעה שנשמעה שוב ושוב, ואצל רבים שגם להם אין שום אינטרס בנושא, הייתה שזריקת מוט ראשונה צריכה לגרור אזהרה, ושנייה: השעיה. צריך לחכות עד שמישהו יפצע קשות, ואף אחד לא ירצה להיות ספוטר בסקוואט, כדי להבין זאת?

ובנוגע לדבריך עצמם, מדובר על דפוס פעולה שגרתי שהודגם הן בקטעי וידאו שצולמו באימונים, והן בתחרויות קודמות, אז אפילו מצד זאת אתה כותב כאן בנימה מאוד סובייקטיבית, ונעזר מאוד בזיכרון שלך.

איך שלא יהיה - זה לא הנושא. הנושא הוא הגיחוך שאיומו של אושר על אדטו מעורר. אתה מאיים עליו שתפרוש מהתחרויות שלו? אתה??

בעזהי"ת

א. היחסים האישיים ביניהם לא נשארו ביניהם, ומיוזמתו של סופטי. - כשהוא בחר לכתוב בפומבי את אשר כתב לאדטו, תחת ללבן איתו את הדברים ישירות. ולנוכח ההיסטוריה הציבורית של הנושא, יש כאן מחזה מגוחך ונלעג, כאשר כתבתי. אדטו ראוי לגיבוי מסופטי, לא שום דבר אחר.

ב. קח את הדברים מאיזה כיוון שתרצה, ספורטאי בעל אינטרס ישיר, לא אמור להיות מעורב בשום צורה, לא בקבלת החלטות על חוקי תחרות והשיפוט, לא בהתייעצות על איזה ציוד יהיה בה, ולא עוד דברים רבים - שאדטו העניק לסופטי את הפריווילגיה להיות מעורב בהם. ואם זה האחרון כל כך רודף צדק, איפה הוא היה לכל אורך התקופה הזו?

אתה מדבר בתור ספוטר אחד מבין חמישה, ונטלת מכוח זאת בעלות על ההגדרה האובייקטיבית של הפרשייה. היו שם עוד ספוטרים, היו שם עוד שופטים, והיה את הקהל - הן באולם והן מול הקלטת הוידאו של שתי הכניסות. והדעה שנשמעה שוב ושוב, ואצל רבים שגם להם אין שום אינטרס בנושא, הייתה שזריקת מוט ראשונה צריכה לגרור אזהרה, ושנייה: השעיה. צריך לחכות עד שמישהו יפצע קשות, ואף אחד לא ירצה להיות ספוטר בסקוואט, כדי להבין זאת?

ובנוגע לדבריך עצמם, מדובר על דפוס פעולה שגרתי שהודגם הן בקטעי וידאו שצולמו באימונים, והן בתחרויות קודמות, אז אפילו מצד זאת אתה כותב כאן בנימה מאוד סובייקטיבית, ונעזר מאוד בזיכרון שלך.

איך שלא יהיה - זה לא הנושא. הנושא הוא הגיחוך שאיומו של אושר על אדטו מעורר. אתה מאיים עליו שתפרוש מהתחרויות שלו? אתה??
לא דיברתי על הקטע שהיה בין אדטו לאושר ולא נכנסתי לנושא הזה בכלל, אני אומר לך מנקודת המבט של הספוטר ומאחד "שחווה את האירוע על בשרו", שכן נכון זה מסוכן, וכן היה זריקת מוט כמה פעמים, אבל תחרות לאחר מכן או באותה תחרות לא זוכר, הוא חיכה שנרים ממנו את המוט וזה כבר שיפור

חברים אני מבקש מכולם לשמור על רמת דיון נאותה, דברי הסתה או שנאה וכאלה שיכללו את המילים גנב או רמאי ימחקו ויגררו אזהרות.

הכוונה היא לא לעשות שיימינג לגל אדטו, אלא להעביר ביקורת על צורת ההתנהלות שלו כאדם שמייצג ארגון וקהילה שלמה.

לגיטימי לתהות לגביי התארים שלו או המוצרים שהוא מוכר, אבל הגבול בין תהייה ושאלה לבין האשמות כאלה ואחרות הוא דק.

היי צדיקים,

אז אחרי קשקושים רבים בנושא שחשבתי שנזנח לפני שנים כשעוד ילדי כאפות התלהבו מסצנת הפאוורליפטינג המבישה שקיימת בארץ החלטתי לתת את השנקל (2 סנט? 2 עצמות? תלוי ברצונות של השלד שלמד מדי-ג'יי ביצה לכתוב בגוף שלישי)

וואחד - אדטו מאז ומתמיד היה שרלטן ונשאר שרלטן, גם אותי חסם אי שם בשנים עברו לאחר ששאלתי משהו לגטימי כזכור לי, זה פשוט לא הזיז לי. עוד בתקופה שאופק, דר ושות' חשבו שאדטו הוא סוג של נביא אמת - הטרולים שכולם אוהבים לשנוא ידעו מראש שהוא קשקשן.

ת'נן - דיג'יי שמיים היקר: מאז ומתמיד היית בוחש ב.. אבל הפעם הגזמת. מילא לדבר על עצמך בגוף שלישי, אבל לצטט דברים כשאין שום אחיזה ביניהם לבין מטרת הדיון או המקרה הספציפי, ובמיוחד כשהם מגיעים ממך - גורם לי לחשוב שהפטריה היחידה שאתה איכשהו יכול להגן עליה היא מהסוג ששותים בתאילנד בסוף דצמבר. שמחתי לקרוא שזו הודעה אחרונה שלך ונעצבתי בו-זמנית (כי על מי נצחק? אתה כמו ליצן החצר כאן)

תאלאטה (מה שהדוקטור המקורי היה אומר - ואחד לשנה הבאה): ואללה שמח לקרוא שהבלוף יצא מהשק. ההתייחסות של נדב היא לא פחות ממדוייקת וחדה, מסתמכת על עובדות ותו לא וללא שום כוונת אישית מכוונת לראשו של הדוקטור לבילבולי ביצים.

מאיה אדטו - להרבה אנשים יש תעודות בכל מיני תחומים, זה לא דורש כבוד מאף אחד. בכבוד זוכים, לא קונים ממכללת ארץ-לעולם-לא ולא משתיקים ביקורת, כי זו לא דרכו של בן אדם שמחפש להתפתח אלא דרכו של אדם שקיבל בראש ומחפש למזער נזקים.

בקרוב יום כיפור, מקווה שלאדטו בתור שומר שבת יש מספיק מוג'ו כדי לומר על פני פלטפורמת הפורום שהושמצה אינסוף פעמים על ידי קהילת הקקי: "סליחה, בזכותכם קיבלתי כוח, טעיתי, מחילה"

שנה טובה

ורק בפעם האחרונה כדי להראות לך כמה אתה מגוחך מר תקליטן-שמיים: "השלד OUT"

פתאטי

נערך לאחרונה:
היי צדיקים,

אז אחרי קשקושים רבים בנושא שחשבתי שנזנח לפני שנים כשעוד ילדי כאפות התלהבו מסצנת הפאוורליפטינג המבישה שקיימת בארץ החלטתי לתת את השנקל (2 סנט? 2 עצמות? תלוי ברצונות של השלד שלמד מדי-ג'יי ביצה לכתוב בגוף שלישי)

וואחד - אדטו מאז ומתמיד היה שרלטן ונשאר שרלטן, גם אותי חסם אי שם בשנים עברו לאחר ששאלתי משהו לגטימי כזכור לי, זה פשוט לא הזיז לי. עוד בתקופה שאופק, דר ושות' חשבו שאדטו הוא סוג של נביא אמת - הטרולים שכולם אוהבים לשנוא ידעו מראש שהוא קשקשן.

ת'נן - דיג'יי שמיים היקר: מאז ומתמיד היית בוחש ב.. אבל הפעם הגזמת. מילא לדבר על עצמך בגוף שלישי, אבל לצטט דברים כשאין שום אחיזה ביניהם לבין מטרת הדיון או המקרה הספציפי, ובמיוחד כשהם מגיעים ממך - גורם לי לחשוב שהפטריה היחידה שאתה איכשהו יכול להגן עליה היא מהסוג ששותים בתאילנד בסוף דצמבר. שמחתי לקרוא שזו הודעה אחרונה שלך והתעצבתי בו-זמנית (כי על מי נצחק? אתה כמו ליצן החצר כאן)

תאלאטה (מה שהדוקטור המקורי היה אומר - ואחד לשנה הבאה): ואללה שמח לקרוא שהבלוף יצא מהשק. ההתייחסות של נדב היא לא פחות ממדוייקת וחדה, מסתמכת על עובדות ותו לא וללא שום כוונת אישית מכוונת לראשו של הדוקטור לבילבולי ביצים.

מאיה אדטו - להרבה אנשים יש תעודות בכל מיני תחומים, זה לא דורש כבוד מאף אחד. בכבוד זוכים, לא קונים ממכללת ארץ-לעולם-לא ולא משתיקים ביקורת, כי זו לא דרכו של בן אדם שמחפש להתפתח אלא דרכו של אדם שקיבל בראש ומחפש למזער נזקים.

בקרוב יום כיפור, מקווה שלאדטו בתור שומר שבת יש מספיק מוג'ו כדי לומר על פני פלטפורמת הפורום שהושמצה אינסוף פעמים על ידי קהילת הקקי: "סליחה, בזכותכם קיבלתי כוח, טעיתי, מחילה"

שנה טובה

ורק בפעם האחרונה כדי להראות לך כמה אתה מגוחך מר תקליטן-שמיים: "השלד OUT"

פתאטי
מה זה תאלאטה

אני לא מכיר אף אחד מהצדדים לויכוח או את ההיסטוריה הפוליטית שלו, אבל זה נראה שאם תקימו קהילת פאוורליפינג לאנשים בעלי IQ > 85 הבעיה תיפתר מעצמה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית