סייקל של פטריית הפלא או איך לעוף מקהילת הפאוורליפטינג הגדולה והחזקה בישראל

מצב
השרשור נעול
2. מר jenyashapira שאוהב להתהדר ב"ניטראליות" על דפי פורום זה, מתגלה במערומיו כהרגלו. לבקשתו, אפנה את מר "נדב" קרוספיטר לפוסט זה, כי מי אני שלא אכבד בקשות כה יפות ומנומסות @Crossfiter .
מיודעתנו הנכבדה yaelsh שהוזכרה קודם, גם היא מככבת לה בתגובות, כהרגלה.
לא הצלחתי להבין באיזה שלב החלטת שאתה מכיר אותי או מודע לשיחות שלי עם יעל ואושר שהחלטת שהתגובה שלי מגבה את הטכניקה שלה..
אני ממליץ לך להפסיק לזרוק שטויות לפורום או אפילו לקחת צעד אחד קדימה אם אני כבר כלכך מעניין אותך ולהתחיל לבדוק לפני שאתה מכפיש? אני מת על העכברים מאחורי המסכים.
אגב גם אני הועפתי מהקבוצה בעקבות הפוסט הזה לאחר שפרסמתי מחקר שסותר את יעילות המוצר..

לא הצלחתי להבין באיזה שלב החלטת שאתה מכיר אותי או מודע לשיחות שלי עם יעל ואושר שהחלטת שהתגובה שלי מגבה את הטכניקה שלה..
אני ממליץ לך להפסיק לזרוק שטויות לפורום או אפילו לקחת צעד אחד קדימה אם אני כבר כלכך מעניין אותך ולהתחיל לבדוק לפני שאתה מכפיש? אני מת על העכברים מאחורי המסכים.
אגב גם אני הועפתי מהקבוצה בעקבות הפוסט הזה לאחר שפרסמתי מחקר שסותר את יעילות המוצר..

אני לא החלטתי דבר. צילומי המסך שהעליתי הם שהחליטו ומה שכתבתי הוא המסקנה ההגיונית המשתמעת מהדברים.

"לזרוק שטויות"? אני חושב שהטענות שהעליתי הן "קצת" מגובות מכדי להיות "שטויות" ורמת טיעונים שכזאת היא זלזול באינטלגינציה שלי ושל חברי הפורום.

מוזמן להפריך את הדברים בצורה מכובדת.
עד אז אודה לך אם תגיב לגופם של דברים ולגופן של טענות, כל העדויות הרלוונטיות מונחות על השולחן. עשה טובה ואל תזלזל באינטליגנציה של אנשים.

נערך לאחרונה:
הדיבר השמיני, לא תגנוב, כנראה נשכח אצל ״דר״ גל אדטו אשר מתהדר בחבישת כיפה.
רמאות פר אקסלנס.

נערך לאחרונה:
הדיבר השמיני, לא תגנוב, כנראה נשכח אצל ״דר״ גל אדטו אשר מתהדר בחבישת כיפה.
רמאות פר אקסלנס.
הייתי נזהר בהשמעת קריאות כמו גנב, אני בטוח שהמטרה של @yujinius לא הייתה לעשות שיימינג לגל, אלא להתריע על מוצר כזה או אחר שלא כדאי לרכוש מכיוון שאין שום מידע קונקרטי עליו.

זכותו ליצור כמה מוצרים שבא לו, לתת להם מחירים מגוחכים ואף לטעון שהם מה שיגרמו לך להיות הטוב מכולם. (כמה זבל כזה יש ברוב אתרי התוספים בעולם..?)
אבל לנו מותר להשמיע ביקורת על המוצר שלו ועל ההתנהלות שלו.

נערך לאחרונה:
אני לא החלטתי דבר. צילומי המסך שהעליתי הם שהחליטו ומה שכתבתי הוא המסקנה ההגיונית המשתמעת מהדברים.

"לזרוק שטויות"? אני חושב שהטענות שהעליתי הן "קצת" מגובות מכדי להיות "שטויות" ורמת טיעונים שכזאת היא זלזול באינטלגינציה שלי ושל חברי הפורום.

מוזמן להפריך את הדברים בצורה מכובדת.
עד אז אודה לך אם תגיב לגופם של דברים ולגופן של טענות. כל העדויות הרלוונטיות מונחות על השולחן. עשה לי טובה ואל תזלזל באינטליגנציה של אנשים.

צחקתי מכיוון שיום לפני צילמתי את יעל עושה שיא בדדליפט שלה, צילמתי מהצד וראו את הגב שלה ולכן הסרטון לא עלה. צחקתי איתה על הטכניקה שלה ועל זה שהיא לא תעלה את הסרטון הזה בגלל תגובות באינטרנט. הסרטון שאושר העלה יום למחרת עם טכניקה לפי הספר הצחיק אותי ולכן גם ביקשתי ממנה לעשות את אותו הדבר רק עם המשקל שיא שלה.
ניסיון נחמד חמודי, עכשיו לך לדוג.

מותר לו לפרסם איזה מוצר שהוא רוצה, במיוחד בקבוצה שלו, ומותר לו להתגונן ולהגן עליו כמה שירצה, אבל התנהגות מהסוג של להשתיק קולות ביקורת ושאלות שהן לחלוטין לגיטימיות זו כבר בהחלט התנהגות שלא מצופה ממישהו במעמדו

• פותח/ת השרשור
אלא להתריע על מוצר כזה או אחר שלא כדאי לרכוש מכיוון שאין שום מידע קונקרטי עליו.
נכון, וגם להצביע על התנהלות לקויה לגבי מי שמעז לפקפק באותו מוצר או לשאול שאלות (לדעתי לגיטימיות) לגבי ההסברים על המוצר.

נכון, וגם להצביע על התנהלות לקויה לגבי מי שמעז לפקפק באותו מוצר או לשאול שאלות (לדעתי לגיטימיות) לגבי ההסברים על המוצר.
לכן כתבתי "ועל ההתנהלות שלו". לא רק על המוצר.

צחקתי מכיוון שיום לפני צילמתי את יעל עושה שיא בדדליפט שלה, צילמתי מהצד וראו את הגב שלה ולכן הסרטון לא עלה. צחקתי איתה על הטכניקה שלה ועל זה שהיא לא תעלה את הסרטון הזה בגלל תגובות באינטרנט. הסרטון שאושר העלה יום למחרת עם טכניקה לפי הספר הצחיק אותי ולכן גם ביקשתי ממנה לעשות את אותו הדבר רק עם המשקל שיא שלה.
ניסיון נחמד חמודי, עכשיו לך לדוג.

ללא ספק צחקת, וצחקת גם על הפורום וגם על משתמש מוערך בפורום. כל מי שעיניו בראשו רואה שבפורום אתה תמיד לובש את המסכה המוכרת והממלכתית ומשמיע טיעונים הפוכים ב 180 מעלות מהטיעונים שצולמו.

תמיד נח להתייחס לטיעונים הפחות רלוונטיים ו"להפריכם" ולהתעלם מהטיעונים הרלוונטיים וה"לא נעימים" שקשה להצדיק.
כאמור זלזול בוטה באינטליגנציה של חברי הפורום.

אני אשמח ללכת לדוג, אך אתה לצערי צריך לעבוד על יכולת ההפרכה שלך או לכל הפחות על ההגינות שלך. בינתיים שכל קורא יסיק מהצילומים את מסקנותיו.

נערך לאחרונה:
נא להצמד לדיון, אין שום קשר לטכניקה בדדליפט.

עם כל חילוקי הדעות, אדטו לא גנב.

הוא לא גנב, הוא גנב דעת ועל כך ההתרעמות.
מעשיו שנידונו בפוסט הם לא הגונים ולא מכבדים לא אותו, לא את ה"תואר" שבו הוא מתהדר ולא את מעמדו.

אתה צודק לחלוטין שיש להעמיד דברים על דיוקם.

נערך לאחרונה:
מדובר בתופעה פסולה ובזויה בעיני. כמובן שמר דר' רשאי לפרסם כראות עיניו, אך לכל הפחות שיגבה זאת בהפניות מקצועיות ולא בסיפורי מעשיות.

מסתבר שבסופו של דבר אותו דר' נכבד הגיב "לגופו של עניין" וצירף 2 צילומי מסך כתגובה. האם היו אלה קישורים למחקרים פורצי דרך או למטא אנליזות של הספרות?

לצערנו, או יותר נכון לצערה של "קהילת הפאוורליפטינג הישראלית", היו אלה פרסומת ל"פטריית הפלא" ודף אחד מתוך מחקר או סקירה שבוצעה במגזין ijppr, מיותר לציין שלא מצאתי אותו בדירוג 50 כתבי העת המובילים בתחום הפרמקולוגיה.

להביא טקסט פרסומי וסיפורי מעשיות כסימוכין זו התנהלות שבעיני לא פחות ממבזה את תוארו האקדמי לכאורה של אותו דר' נכבד וזאת אני אומר כאחד שמכיר דבר או שניים במחקר האקדמי ההנדסי והרפואי.
זאת ועוד, הצגת עמוד תלוש מאמצע מחקר או מאמר, ללא שום הקשר, זה להוסיף חטא על פשע. מדובר כאן או על רשלנות, או על חובבנות או על הבאת מידע חלקי ומוטה בכוונת מכוון.

להלן שני צילומי הפרסומת והעמוד מתוך המחקר:

צפה בקובץ המצורף 40925 צפה בקובץ המצורף 40926 צפה בקובץ המצורף 40928 צפה בקובץ המצורף 40927

לא רק שאין זה מפתיע, אלא שזה אירוני במיוחד לאור זה שמקורביו כאן דאגו לומר כי הוא פועל באלטרואיזם מוחלט, תוך הפסדים כספיים וכיוצב. המציאות מצידה מוכיחה לנו פעם אחר פעם שהטענות הללו רחוקות ממנה שנות אור.

לאור כל מה שנידון בפוסטים הקודמים אודות הקהילה הזו, זה לא צריך להפתיע אותנו כלל וכלל ולמעשה זה מצטרף לצילומי המסך הבאים שמקורם באותה הקבוצה:

1. מדובר בקטע וידאו "סאטירי" אודות "חשיבות" הגב הישר בדדליפט שפורסם על ידי מר אושר סופטי. בסרטון מככבת מיודעתנו yaelsh שבימים כתיקונם נוהגת להדגים גרפים של פונקציות קעורות על ידי ביצוע דדליפט עם גב שמיותר להכביר עליו במילים. כאן היא מבצעת דדליפט עם גב ישר במשקל מינימלי כבדיחה.
פה בפורום הם דואגים להתנסח בממלכתיות ולטעון שטכניקה טובה היא דבר בעל חשיבות עליונה, אך שם בקבוצת הבית שלכאורה אמורה לייצג את "קהילת הפאוורליפטינג הישראלית" אפשר להוריד את המסכות ולומר את דעתם האמיתית. גניבת דעת במיטבה.
על התגובות כמובן מיותר להכביר במילים, משום שכל המוסיף גורע.

2. מר jenyashapira שאוהב להתהדר ב"ניטראליות" על דפי פורום זה, מתגלה במערומיו כהרגלו. לבקשתו, אפנה את מר "נדב" קרוספיטר לפוסט זה, כי מי אני שלא אכבד בקשות כה יפות ומנומסות @Crossfiter .
מיודעתנו הנכבדה yaelsh שהוזכרה קודם, גם היא מככבת לה בתגובות, כהרגלה.

צפה בקובץ המצורף 40929 צפה בקובץ המצורף 40923 צפה בקובץ המצורף 40924

לאור כל זאת, יש חשיבות ממדרגה ראשונה דווקא כאן בפורום הזה שמושמץ שם חדשות לבקרים, להמשיך ולהוקיע את ההתנהלות הנלוזה של אותה קהילת גנבי דעת.
קהילה שלא רק ששמה את ההישגים הרבה לפני הטכניקה והבריאות של המתאמנים, אלא גם לכאורה מפרנסת את כבוד היו"ר על גבם (תרתי משמע) ומשווקת להם מוצר שיעילותו היא לכל היותר מוטלת בספק.

קראתי את התגובות שם ואני יודעת שחלקם פה קוראים את מה שאני כותבת,
אז מכיוון שאני בן אדם ולא אדם ציני כמו הכותבים בתגובות שם בפייס אגיב בצורה רצינית.
קודם כל הציניות המתנשאת שבה כל הכתובים שם חולקים, היא בעצם סוג של מחסום.
יש אנשים שלא יודעים איך להגיב לביקורות, הם מעדיפים לא לחשוב שאולי יש אנשים שיש להם ידע מלבד הם,
ובנוסף הם גם חסרי בגרות בצורה שלא ניתן לפספס במילותיהם.
כשהם צוחקים על נושא רציני כמו טכניקה, אני באמת מתמלאת ברחמים.
כשאני רואה מאמן שמעלה סרטון כדי להטריל את נושא הטכניקה ובכוונה תחילה לעורר בלגן ותגובות מלאות בציניות, אני חושבת שמאמן כזה לא ראוי לעבוד עם אנשים.
תפקידו של מאמן בתחום הזה הוא מעבר ללהעביר ידע וטכניקה על תרגילים X וY,
הוא עובד עם אנשים לא עם רובוטים,
קודם כל הוא צריך לדעת להתאים את האימון למתאמן ולמגבלותיו, לדעת אילו תרגילים לתת, לתת דוגמא אישית למתאמן (ולא בכמות המשקל שהוא מרים אלא כאדם), והכי חשוב תפקידו הראשון הוא לדאוג לבריאותו של המתאמן שלו.
אז אדם בוגר לא היה מעלה סרטון כזה, אדם שעובד מתוך שליחות להעלות את הרמה של הפאוורליפטינג בארץ גם לא היה מעלה דבר כזה,
אך אני מניחה שאדם ילדותי כן.

אז כשקראתי את הדיון הטיפשי הזה פשוט חשבתי לעצמי, גן ילדים.

קראתי את התגובות שם ואני יודעת שחלקם פה קוראים את מה שאני כותבת,
אז מכיוון שאני בן אדם ולא אדם ציני כמו הכותבים בתגובות שם בפייס אגיב בצורה רצינית.
קודם כל הציניות המתנשאת שבה כל הכתובים שם חולקים, היא בעצם סוג של מחסום.
יש אנשים שלא יודעים איך להגיב לביקורות, הם מעדיפים לא לחשוב שאולי יש אנשים שיש להם ידע מלבד הם,
ובנוסף הם גם חסרי בגרות בצורה שלא ניתן לפספס במילותיהם.
כשהם צוחקים על נושא רציני כמו טכניקה, אני באמת מתמלאת ברחמים.
כשאני רואה מאמן שמעלה סרטון כדי להטריל את נושא הטכניקה ובכוונה תחילה לעורר בלגן ותגובות מלאות בציניות, אני חושבת שמאמן כזה לא ראוי לעבוד עם אנשים.
תפקידו של מאמן בתחום הזה הוא מעבר ללהעביר ידע וטכניקה על תרגילים X וY,
הוא עובד עם אנשים לא עם רובוטים,
קודם כל הוא צריך לדעת להתאים את האימון למתאמן ולמגבלותיו, לדעת אילו תרגילים לתת, לתת דוגמא אישית למתאמן (ולא בכמות המשקל שהוא מרים אלא כאדם), והכי חשוב תפקידו הראשון הוא לדאוג לבריאותו של המתאמן שלו.
אז אדם בוגר לא היה מעלה סרטון כזה, אדם שעובד מתוך שליחות להעלות את הרמה של הפאוורליפטינג בארץ גם לא היה מעלה דבר כזה,
אך אני מניחה שאדם ילדותי כן.

אז כשקראתי את הדיון הטיפשי הזה פשוט חשבתי לעצמי, גן ילדים.

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר בעצמי.
גניבת הדעת שיוצאת מהמחנה שלהם באופן קבוע היא חסרת גבולות ומעצורים.

נערך לאחרונה:
הייתי נזהר בהשמעת קריאות כמו גנב, אני בטוח שהמטרה של @yujinius לא הייתה לעשות שיימינג לגל, אלא להתריע על מוצר כזה או אחר שלא כדאי לרכוש מכיוון שאין שום מידע קונקרטי עליו.

זכותו ליצור כמה מוצרים שבא לו, לתת להם מחירים מגוחכים ואף לטעון שהם מה שיגרמו לך להיות הטוב מכולם. (כמה זבל כזה יש ברוב אתרי התוספים בעולם..?)
אבל לנו מותר להשמיע ביקורת על המוצר שלו ועל ההתנהלות שלו.

ערכתי. (אשמח אם תערוך את הציטוט גם כן).

אך יחד עם זאת אדם אשר מנצל את תפקידו בקהילה מסוימת כדי לקדם רווח אישי על מוצר שלא ידועה יעילותו אשר משווק על ידו כמוצר פלא הוא רמאי.
אין הבדל בין התנהגות שכזו לכל "כדורי הפלא" למיניהם שנמכרים באינטרנט באתרי scam כאלה ואחרים.

ערכתי. (אשמח אם תערוך את הציטוט גם כן).

אך יחד עם זאת אדם אשר מנצל את תפקידו בקהילה מסוימת כדי לקדם רווח אישי על מוצר שלא ידועה יעילותו אשר משווק על ידו כמוצר פלא הוא רמאי.
אין הבדל בין התנהגות שכזו לכל "כדורי הפלא" למיניהם שנמכרים באינטרנט באתרי scam כאלה ואחרים.
ניצול לרעה של המעמד שלו כמנהיג של האיגוד ומנהל קבוצה שמיועדת לנושא ספורט ה PL, מסכים.

חשיפה: ההכנה של אלחזוב לביג דוגס

Screenshot_2017-09-14-12-58-06-552_com.facebook.katana.png

העניין של כן תוסף לא תוסף, כן טכניה לא טכניקה לא מעניין אותי בגרוש.

אתחיל בדבריו של וולטיר מלפני 350 שנה: "אני מתנגד לכל דיבור ודיבור שיצא מפיך, אבל אלחם עד טיפת דמי האחרונה על זכותך להשמיעו"

בהיעדר חוקה בישראל (כמו בארה"ב לדוג') חוקק ב1992 חוק יסוד "כבוד האדם וחירותו".
כחלק ממנו ולהבנת הכובד והחשיבות של חופש הביטוי במדינה דמוקרטית מתוקנת מסביר בימ"ש העליון כי "אין דמוקרטיה בלי חופש הביטוי" וכי חופש הביטוי "הוא החופש של היחיד להגשים את עצמו ולגבש לעצמו דעה"- עצם הפגיעה בו פוגעת ביסודות הכי עמוקים של האדם, הגשמה עצמית.

הדבר הכי נורא שיכול להיות במדינה מתוקנת זו צנזורה כזו.
לא ייתכן שכל מי שנותן ביקורת לגיטימית או משמיע דעה שונה ייחסם(לא לשון הרע או פגיעה בשם הטוב, לא הסתה לגזענות, לא כל סעיף אחר שמנוי בחוק העונשין).
הדבר מקבל משנה תוקף בדף שמטרתו קידום ספורט מסוים בישראל ע"י הנגשתו ושיתוף מידע בין חבריו.

אם בעלי הדף קוראים פה: אתם חוטאים למטרה, פוגעים בעצמכם, בדף ובמשתמשים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית