הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדש - אשכול הזמנות של תוספי תזונה בפורום תזונה ותוספים

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
  • פותח/ת השרשור
עכשיו אפשר להגיד את זה סוף סוף

יש משלוח חינם במאי פרוטאין כולם להעמיס !!
תכתוב את זה באשכול שם ולא כאן, כדי שיהיה מתועד כמו שצריך 😉

כמה עולה חלבון מ myprotein ? באמינושופ מוכרים ב 180.

כמובן שאני מתכוון לאחרי משלוח מיסים מעמ והכל.

• פותח/ת השרשור
כמה עולה חלבון מ myprotein ? באמינושופ מוכרים ב 180.

כמובן שאני מתכוון לאחרי משלוח מיסים מעמ והכל.
אתה שואל בשרשור הלא נכון

אתה טועה ומטעה
upload_2017-9-20_4-26-45.png

upload_2017-9-20_4-27-45.png

upload_2017-9-20_4-29-7.png

upload_2017-9-20_4-29-32.png

upload_2017-9-20_4-30-49.png

אני שקרן
218 בניגוד ל 374

אסביר לך בקצרה, כשקונים מוצר באינטרנט מסתכלים על העלות הכוללת שלו, מחיר משלוח מהאתר הישראלי הוא בין 0-45 שקלים (אתה מוזמן לבדוק) לעומת 30-50 פאונד מהאתר הבריטי.
ממליץ לך לבדוק מחיר כולל לפני שאתה מבלבל את המוח.

נ.ב - 2 שקים, 2.5kg כ״א של impact whey - באתר הישראלי 280 שקלים כולל משלוח ובבריטי 470 שקלים.

בדיוק בגלל אנשים כמוך הפסקתי להקשיב בפורום פה, לפני שכותבים משהו בודקים אותו, במיוחד שלא בטוחים בו.

אתה מוזמן להמשיך לא להקשיב, לאף אחד לא אכפת.
אני מזמין מmyprotein כבר מעל 3 שנים.
בדקתי את הדברים היטב לפני שכתבתי, כך אני עושה בכל דבר, אתה מוזמן לרדת מהעץ (אם בכלל) שעלית עליו ולבדוק בעצמך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אסביר לך בקצרה, כשקונים מוצר באינטרנט מסתכלים על העלות הכוללת שלו, מחיר משלוח מהאתר הישראלי הוא בין 0-45 שקלים (אתה מוזמן לבדוק) לעומת 30 פאונד מהאתר הבריטי.
ממליץ לך לבדוק מחיר כולל לפני שאתה מבלבל את המוח.

אתה מוזמן להמשיך לא להקשיב, לאף אחד לא אכפת.
אני מזמין מmyprotein כבר מעל 3 שנים.
בדקתי את הדברים היטב לפני שכתבתי, כך אני עושה בכל דבר, אתה מוזמן לרדת מהעץ (אם בכלל) שעלית עליו ולבדוק בעצמך.
(רק אתחיל מזה שאומר ששינו את עלות המשלוח ועכשיו הוא מגיע לעד 125 פאונד אם אני לא טועה תלוי במשקל)
אבל עד לפני חודש בערך זה כמו שאמרת היה 30 פאונד
אז אשמח אם תוכל לעזור לי ולומר לי מאיפה היה עדיף להזמין בהתחלה ואני רוצה לקנות רק שיבולת שועל ב70$
מהאתר הבריטי או הישראלי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ואו אם אתה מזמין ממי פרוטאין 3 שנים ואתה עדיין חושב ככה אתה מפגר
(רק אתחיל מזה שאומר ששינו את עלות המשלוח ועכשיו הוא מגיע לעד 125 פאונד אם אני לא טועה תלוי במשקל)
אבל עד לפני חודש בערך זה כמו שאמרת היה 30 פאונד
אז אשמח אם תוכל לעזור לי ולומר לי מאיפה היה עדיף להזמין בהתחלה ואני רוצה לקנות רק שיבולת שועל ב70$
מהאתר הבריטי או הישראלי?

אתה לא בודק מחיר כולל עלויות שילוח ואני המפגר? קצת פרדוקסלי להגיד דבר כזה.
בנוסף, אני מזמין אותך לבדוק לגבי מחיר הש״ש, אם תרצה (ויאושר ע״י המנהלים) אכתוב מדריך הזמנה בזול למתקשים.

נ.ב, לא אמרתי שהישראלי יותר זול, אמרתי שאתה פשוט טועה ומטעה כשאתה אומר שהישראלי ״עולה פי 2 אם לא יותר״ - הוכחתי בהודעה הקודמת שזה פשוט לא נכון.

אני מופתע כל פעם מחדש שכולם כאן רבים רק על מחיר פיזי של החלבון בלי שאף אחד כאן מתייחס בכלל לעובדה שכשמזמינים מחו"ל צריך גם ללכת לאסוף את המשלוח מהדואר. זה יכול לקחת 10 דקות ויכול לקחת 30 דקות או שעה בהתאם לניידות, פקקים, תורים ועוד הרבה דברים אחרים שלא נדבר על זה שיהיו אנשים שיצטרכו במיוחד לוותר על שעות עבודה על מנת ללכת לדואר בשעות שבהן הדואר פעיל. הזמן והאנרגיה שלי שווים לי מספיק כדי לשלם אפילו 50 שקל יותר בארץ ולארגן שישלחו לי את המשלוח עד לדלת של הבית או אפילו לעבודה (שגם זה כבר קרה והיה ממש נוח).
חישבתי לא פעם עלות של חלבון עם משלוח בהזמנה מאמינושופ לעומת הזמנה מחו"ל ובהתחשב בכך שנוח לי לקבל את החלבון שלי ביד בלי הצורך ללכת לאסוף אותו מהדואר הרבה יותר משתלם לי להזמין בארץ.

אני מופתע כל פעם מחדש שכולם כאן רבים רק על מחיר פיזי של החלבון בלי שאף אחד כאן מתייחס בכלל לעובדה שכשמזמינים מחו"ל צריך גם ללכת לאסוף את המשלוח מהדואר. זה יכול לקחת 10 דקות ויכול לקחת 30 דקות או שעה בהתאם לניידות, פקקים, תורים ועוד הרבה דברים אחרים שלא נדבר על זה שיהיו אנשים שיצטרכו במיוחד לוותר על שעות עבודה על מנת ללכת לדואר בשעות שבהן הדואר פעיל. הזמן והאנרגיה שלי שווים לי מספיק כדי לשלם אפילו 50 שקל יותר בארץ ולארגן שישלחו לי את המשלוח עד לדלת של הבית או אפילו לעבודה (שגם זה כבר קרה והיה ממש נוח).
חישבתי לא פעם עלות של חלבון עם משלוח בהזמנה מאמינושופ לעומת הזמנה מחו"ל ובהתחשב בכך שנוח לי לקבל את החלבון שלי ביד בלי הצורך ללכת לאסוף אותו מהדואר הרבה יותר משתלם לי להזמין בארץ.

בדיוק בגלל זה יש שירות חביב של הדואר שבעלות של עשרים וכמה שקלים המשלוח יגיע עד פתח הבית.
גם עם התוספת הזו הזמנות מסויימות מחו״ל עדיפות.
שלא נדבר על כך שmyprotein שולחים עם דואר שליחים ככה שהמשלוח גם מגיע מהר וגם עד פתח הבית (בתוספת 34 שקלים במקרה הזה וזה עדיין יוצא משתלם יותר).

מדהים באיזו קלות אנשים פה יוצאים בהצהרות.

אתה לא בודק מחיר כולל עלויות שילוח ואני המפגר? קצת פרדוקסלי להגיד דבר כזה.
בנוסף, אני מזמין אותך לבדוק לגבי מחיר הש״ש, אם תרצה (ויאושר ע״י המנהלים) אכתוב מדריך הזמנה בזול למתקשים.

נ.ב, לא אמרתי שהישראלי יותר זול, אמרתי שאתה פשוט טועה ומטעה כשאתה אומר שהישראלי ״עולה פי 2 אם לא יותר״ - הוכחתי בהודעה הקודמת שזה פשוט לא נכון.
שוב פעם (אני מדבר על עד לפני חודש כרגע זה תלוי מה אתה רוצה להזמין)
אתן לך הפעם דוגמה כי אני רואה שאתה מתקשה
upload_2017-9-20_20-17-18.png

אם אני רוצה לקנות 15 חבילות (אפשר להגיד שבמקום משלוח אני משלם עוד 2 פאונד לכל חבילה )
75 פאונד לעומת 720 שקל אשיר לך לגלות לבד מה יותר זול

בדיוק בגלל זה יש שירות חביב של הדואר שבעלות של עשרים וכמה שקלים המשלוח יגיע עד פתח הבית.
גם עם התוספת הזו הזמנות מסויימות מחו״ל עדיפות.
שלא נדבר על כך שmyprotein שולחים עם דואר שליחים ככה שהמשלוח גם מגיע מהר וגם עד פתח הבית (בתוספת 34 שקלים במקרה הזה וזה עדיין יוצא משתלם יותר).

מדהים באיזו קלות אנשים פה יוצאים בהצהרות.
הזמנה אחרונה שלי מmyprotein שעשיתי לפני כמה חודשים לקחה (ברצינות לגמרי) 40 יום!!! אני בטוח שזה לא מה שקורה בדרך כלל עם ההזמנות משם וכולם תמיד הבטיחו לי ששבועיים זה הגג שבגג אבל הנה אנחנו, נפלתי על מזל נאחס. לא יודע אם הזמנתי יותר מדי ובגלל זה זה התעכב (5 קילו חלבון + קילו קריאטין) אבל אני שואל אותך בתור אחד שעשה את החשבון לאחרונה, כמה אני חוסך בקניית 5 קילו myprotein דרך האתר שלהם + משלוח עד הבית לעומת להזמין את אותה הכמות מאמינושופ? אתה יכול לצאת מנקודת הנחה שיש הרבה פעמים הנחות ואני תמיד מזמין כשיש לפחות 25-30 אחוז הנחה על חלבון. אם ההפרש הוא מזערי (20-30 שקל) אני באמת מעדיף לקבל את החלבון תוך יומיים מאשר תוך זמן אקראי בין 10 ל40 יום.

שוב פעם (אני מדבר על עד לפני חודש כרגע זה תלוי מה אתה רוצה להזמין)
אתן לך הפעם דוגמה כי אני רואה שאתה מתקשה
צפה בקובץ המצורף 41041
אם אני רוצה לקנות 15 חבילות (אפשר להגיד שבמקום משלוח אני משלם עוד 2 פאונד לכל חבילה )
75 פאונד לעומת 720 שקל אשיר לך לגלות לבד מה יותר זול

שוב אתה מכליל ומתעקש לקרוא מה שאתה רוצה.
תקרא את הנ.ב בהודעה שציטטת ואולי תבין.

במקרה שלך (לקח לי 3 דקות במובייל)
באתר הבריטי יוצא 132 פאונד שזה בשער יציג בערך 630 שקלים, על זה כמובן יש להוסיף 34 שקלים לדואר שליחים וקיבלנו 664 שקלים.
באתר הישראלי 505 שקלים, בהתחשב בזה שהמחיר מעל למסגרת 75$ נכפיל ב1.17 ונקבל 590 שקלים, נוסיף 34 שקלים עמלה של דואר השליחים וקיבלנונו 624 שקלים עד לפתח הבית.

גילוי נאות - באתר הבריטי השתמשתי הקופון של 27% ובישראלי 30%, מכיוון שעלות המוצרים באתר הבריט נמוכה אזי שלושת האחוז לא מהווים הפרש של יותר מעשרה שקלים.

הבעיה שלך שאתה פשוט לא בודק מחיר עם קופונים ומשלוח - אתה פשוט לא יודע להזמין מחו״ל.

הזמנה אחרונה שלי מmyprotein שעשיתי לפני כמה חודשים לקחה (ברצינות לגמרי) 40 יום!!! אני בטוח שזה לא מה שקורה בדרך כלל עם ההזמנות משם וכולם תמיד הבטיחו לי ששבועיים זה הגג שבגג אבל הנה אנחנו, נפלתי על מזל נאחס. לא יודע אם הזמנתי יותר מדי ובגלל זה זה התעכב (5 קילו חלבון + קילו קריאטין) אבל אני שואל אותך בתור אחד שעשה את החשבון לאחרונה, כמה אני חוסך בקניית 5 קילו myprotein דרך האתר שלהם + משלוח עד הבית לעומת להזמין את אותה הכמות מאמינושופ? אתה יכול לצאת מנקודת הנחה שיש הרבה פעמים הנחות ואני תמיד מזמין כשיש לפחות 25-30 אחוז הנחה על חלבון. אם ההפרש הוא מזערי (20-30 שקל) אני באמת מעדיף לקבל את החלבון תוך יומיים מאשר תוך זמן אקראי בין 10 ל40 יום.
זה מאוד תלוי ולכן אני ממליץ לבצע סקר שוק לפני הקניה.

נערך לאחרונה:
שוב אתה מכליל ומתעקש לקרוא מה שאתה רוצה.
תקרא את הנ.ב בהודעה שציטטת ואולי תבין.

במקרה שלך (לקח לי 3 דקות במובייל)
באתר הבריטי יוצא 132 פאונד שזה בשער יציג בערך 630 שקלים, על זה כמובן יש להוסיף 34 שקלים לדואר שליחים וקיבלנו 664 שקלים.
באתר הישראלי 505 שקלים, בהתחשב בזה שהמחיר מעל למסגרת 75$ נכפיל ב1.17 ונקבל 590 שקלים, נוסיף 34 שקלים עמלה של דואר השליחים וקיבלנונו 624 שקלים עד לפתח הבית.

גילוי נאות - באתר הבריטי השתמשתי הקופון של 27% ובישראלי 30%, מכיוון שעלות המוצרים באתר הבריט נמוכה אזי שלושת האחוז לא מהווים הפרש של יותר מעשרה שקלים.

הבעיה שלך שאתה פשוט לא בודק מחיר עם קופונים ומשלוח - אתה פשוט לא יודע להזמין מחו״ל.

זה מאוד תלוי ולכן אני ממליץ לבצע סקר שוק לפני הקניה.
תקשיב 30% אפשר בשניהם
לא הבנתי איך הגעת ל132 פאונד נתתי לך דוגמה שאני מזמין רק שיבולת שועל (זה ספציפי מה שאני באמת מזמין) ובאתר הבריטי היה יוצא לי הרבה יותר זול 75 פאונד כולל משלוח שזה בסביבות ה 350 שקל לעומת 720 באתר בישראלי על אותם המוצרים (המוצר בדיוק)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית