הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדש - אשכול הזמנות של תוספי תזונה בפורום תזונה ותוספים

מצב
השרשור נעול
תקשיב 30% אפשר בשניהם
לא הבנתי איך הגעת ל132 פאונד נתתי לך דוגמה שאני מזמין רק שיבולת שועל (זה ספציפי מה שאני באמת מזמין) ובאתר הבריטי היה יוצא לי הרבה יותר זול 75 פאונד כולל משלוח שזה בסביבות ה 350 שקל לעומת 720 באתר בישראלי על אותם המוצרים (המוצר בדיוק)

אשמח לדעת איך יוצא לך על חבילה של 15 ק״ג 20 פאונד משלוח בזמן שמשלוח של חבילה של 5 ק״ג יוצא 50 פאונד משלוח (2 חבילות של Impact whey 2.5kg).

אני מופתע כל פעם מחדש שכולם כאן רבים רק על מחיר פיזי של החלבון בלי שאף אחד כאן מתייחס בכלל לעובדה שכשמזמינים מחו"ל צריך גם ללכת לאסוף את המשלוח מהדואר. זה יכול לקחת 10 דקות ויכול לקחת 30 דקות או שעה בהתאם לניידות, פקקים, תורים ועוד הרבה דברים אחרים שלא נדבר על זה שיהיו אנשים שיצטרכו במיוחד לוותר על שעות עבודה על מנת ללכת לדואר בשעות שבהן הדואר פעיל. הזמן והאנרגיה שלי שווים לי מספיק כדי לשלם אפילו 50 שקל יותר בארץ ולארגן שישלחו לי את המשלוח עד לדלת של הבית או אפילו לעבודה (שגם זה כבר קרה והיה ממש נוח).
חישבתי לא פעם עלות של חלבון עם משלוח בהזמנה מאמינושופ לעומת הזמנה מחו"ל ובהתחשב בכך שנוח לי לקבל את החלבון שלי ביד בלי הצורך ללכת לאסוף אותו מהדואר הרבה יותר משתלם לי להזמין בארץ.

לאמינושופ אין את כל המוצרים (רחוק מזה) וגם עם המוצרים שכבר כן הביאו, יש בעיות מלאי.

מעבר לזה, השירות שם די פח בתקופה האחרונה.

אשמח לדעת איך יוצא לך על חבילה של 15 ק״ג 20 פאונד משלוח בזמן שמשלוח של חבילה של 5 ק״ג יוצא 50 פאונד משלוח (2 חבילות של Impact whey 2.5kg).
אוקיי שבתי לב שבאשכול הזה לא כתבתי את זה אבל אני כמעט בטוח שכתבתי את זה במקום אחר
בכל מקרה אכתוב שוב פעם
כרגע זה תלוי מה אתה מזמין ובאיזה משקל הוא אבקת חלבון כנראה שווה להזמין מהישראלי שיבולת שועל לפני שהעלו את המחיר משלוח היה שווה להמזין מהבריטי כרגע כנראה גם מהישראלי

אוקיי שבתי לב שבאשכול הזה לא כתבתי את זה אבל אני כמעט בטוח שכתבתי את זה במקום אחר
בכל מקרה אכתוב שוב פעם
כרגע זה תלוי מה אתה מזמין ובאיזה משקל הוא אבקת חלבון כנראה שווה להזמין מהישראלי שיבולת שועל לפני שהעלו את המחיר משלוח היה שווה להמזין מהבריטי כרגע כנראה גם מהישראלי
מהתחלה אמרתי שזה תלוי ושצריך לבדוק, לכן ההכללה כי באתר הישראלי המחירים גבוהים פי 2 ויותר היא שגויה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית