הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט ודדליפט שלי

אחלה היי באר באמת
רק המיקום של הידיים קצת נראה לי מוזר (אתה מרים מרפקים חזק כאילו מדובר בלואו באר)

אבל באמת אין תלונות, כבוד !

לגבי הדדליפט, אם אתה עובד כ"כ מהר אין סיבה לעבוד סינגלים, אתה יכול למשוך את המשקל הזה לחמישיות חופשי

טכניקה טובה גם בדדליפט

חחחח איזה DE מטורף, זה נראה מהירות של סנאץ'.
אתה מכווץ בSETUP? זה נראה כאילו אתה מושך בלי להרים את החזה לפני

איזו תוכנית את זה עושה?

• פותח/ת השרשור
אני עושה טקסס מטוד. אני מכווץ בSETUP זה גם נראה לי ככה בסרטון לא? אולי בזמן המשיכה אני מאבד קצת מהכיווץ.

אני עושה טקסס מטוד. אני מכווץ בSETUP זה גם נראה לי ככה בסרטון לא? אולי בזמן המשיכה אני מאבד קצת מהכיווץ.
אולי בגלל האיכות הגרועה לא רואים, אני רגיל מאצלי שממש רואים שפתאום הגב ישר ומכווץ.

אז ביום עצימות אתה עושה DE? מגניב. איך היום עצימות שלך נראה?

• פותח/ת השרשור
אולי בגלל האיכות הגרועה לא רואים, אני רגיל מאצלי שממש רואים שפתאום הגב ישר ומכווץ.

אז ביום עצימות אתה עושה DE? מגניב. איך היום עצימות שלך נראה?

לא זה היה ביום ווליום.

סקוואט 5X5
בנצ פרס 5X5/פרס 5X5
דדליפט 15X1

סקוואט קל 2X5
פרס קל 2X5/בנצ פרס קל 2X5
פאוור קלין קל 3X3

סקוואט 1X5
בנצ פרס 1X5/פרס 1X5
דדליפט 1X5

הפרס והבנצ פרס עושים רוטציה כל שבוע. בסקוואט אני עכשיו מתחיל לעשות את התבנית של KSC שקולדפייר העלה.

מוזר, אני לא מבין איך אפשר להיות מהיר כדי שזה יהיה אימון DE אחרי ווליום בסקוואטים ובפרס, אבל אם זה הולך אז אל תשנה כלום.

ביצועים מעולים, ביחוד של הסקוואט. הדדליפט רואים פחות טוב + באמת לא ברור למה אתה לא ממשיך לעוד כמה חזרות (או מוסיף משקל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית