הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 180 סקוואט 3x5 מ.ג 85

• פותח/ת השרשור alo
  • פורסם בתאריך

alo

משתמש מתחיל
38
44
נק' מוניטין:
617
38
44
לפני חודשיים הגעתי למטרה שלי לתקופת המסה שהייתה 180 סקוואט ל3x5.
התחלתי חיטוב, בחודש הראשון התאמנתי על משקל נמוך יחסית(150) ל3x5 למשך כל החודש.
בחודש השני אמרתי לעצמי יאללה ננסה להגיע בחזרה ל180 על משקל גוף נמוך יותר, והנה התוצאה.
ה180 בסרטון למטה הוא מהיום, שהוא היום האחרון שלי לחיטוב, מתגייס עוד שבוע.
(כן התחזקתי בחיטוב)

שיא בסוף מסה(לפני חודשיים) - 180 ל3x5 על מ.ג 95
שיא נוכחי - 180 ל3x5 על מ.ג 85

יפה מאוד. שים לב שיש פער בין היציאה שלך מהבור שהיא מצוינת לעליה שאתה נוטה ל'התקפל'.
נראה שאתה תוכל להרים הרבה יותר אם תשמור על יציבות

שאפו 🤩
עם איזה תכנית עבדת עד ה180?
דרך אגב אני חושב שאתה יכול להיות LB סקווטאר מעולה,ניסית פעם?

• פותח/ת השרשור
שאפו 🤩
עם איזה תכנית עבדת עד ה180?
דרך אגב אני חושב שאתה יכול להיות LB סקווטאר מעולה,ניסית פעם?

StrongLifts רק עם 3x5(אימון ראשון בשבוע נפח, אימון שני התאוששות, אימון שלישי נפח וכך הלאה)
לגבי LB לא ממש ניסיתי אבל גם לא מתכוון כי אני נמשך יותר לWL מאשר PL

כנראה שנפגשנו, גם מתאמן בבאלאנס אומנם זמני רק עד החמישי לחודש....אבל פגשתי אותך שם....וכל הכבוד! היי-באר מרשים מאוד! 🙌👏

יש מצב אתה מסביר לי על התוכנית שלך בפרטי אחי? אני בדיוק סיימתי SS ורוצה לעבור לתוכנית כוח אחרת אבל מחפש קצת יותר נפח מהלינארית

ומשקל מרשים מאוד חבר

• פותח/ת השרשור
יש מצב אתה מסביר לי על התוכנית שלך בפרטי אחי? אני בדיוק סיימתי SS ורוצה לעבור לתוכנית כוח אחרת אבל מחפש קצת יותר נפח מהלינארית

ומשקל מרשים מאוד חבר

אין הרבה מה להסביר
סה''כ במסה עבדתי עם texas method ובחיטוב חזרתי לStrongLifts הבסיסי

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון לStrongLifts הזה StrongLifts 5x5: The Simplest, Most Effective Workout Program
זה בסדר לעשות חיטוב שם?
ולגבי הטקסס , אתה עשית לינארית קודם או שישר עברת לטקסס?

כן מה ששלחת זה הנכון
לינארית לא עשיתי, התוכנית הראשונה שלי לכוח הייתה StrongLifts, אחרי זה עברתי לטקסס ואז בחיטוב חזרתי לStrongLifts(עשיתי 3x5 במקום 5x5, ובנוסף במקום 3 אימוני נפח בשבוע, עשיתי אימון התאוששות בין 2 אימוני נפח)
כלומר התוכנית שלי הייתה ככה:
אימון 1 - נפח 3x5
אימון 2 - התאוששות 3x5
אימון 3 - נפח 3x5
וכך האלה, 3 אימונים בשבוע

כן מה ששלחת זה הנכון
לינארית לא עשיתי, התוכנית הראשונה שלי לכוח הייתה StrongLifts, אחרי זה עברתי לטקסס ואז בחיטוב חזרתי לStrongLifts(עשיתי 3x5 במקום 5x5, ובנוסף במקום 3 אימוני נפח בשבוע, עשיתי אימון התאוששות בין 2 אימוני נפח)
כלומר התוכנית שלי הייתה ככה:
אימון 1 - נפח 3x5
אימון 2 - התאוששות 3x5
אימון 3 - נפח 3x5
וכך האלה, 3 אימונים בשבוע
אה הבנתי תודה אחי , עשית גם במסה וגם בחיטוב 3X5 ? או רק בחיטוב ?
כי וואלה לפי מה שהם כותבים עדיף לא לשנות בכלל חח

יפה מאוד. איך הדדלפיט שלך? לפי התכנית ה lb אמור לעזור לדדליפט. איך זה הלך לך עם Hb?
והאם עשית עבודה נוספת להאמסטרינג בשביל זה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אה הבנתי תודה אחי , עשית גם במסה וגם בחיטוב 3X5 ? או רק בחיטוב ?
כי וואלה לפי מה שהם כותבים עדיף לא לשנות בכלל חח
רק בחיטוב עבדתי עם 3x5

יפה מאוד. איך הדדלפיט שלך? לפי התכנית ה lb אמור לעזור לדדליפט. איך זה הלך לך עם Hb?
והאם עשית עבודה נוספת להאמסטרינג בשביל זה?

בסוף מסה היה לי 222.5 דדליפט ל3 חזרות. בחיטוב לא עבדתי על דדליפט כבד, ורק בשבוע האחרון לחיטוב רציתי לראות איפה אני עומד אז עשיתי 220 לחזרה(יכול להיות שהייתי מצליח יותר אבל לא ניסיתי)

לגבי המסטרינג, במסה עשיתי כמה פעמים גוד מורנינג באימוני התאוששות כשהתחשק לי
חוץ מזה לא

רק בחיטוב עבדתי עם 3x5

בסוף מסה היה לי 222.5 דדליפט ל3 חזרות. בחיטוב לא עבדתי על דדליפט כבד, ורק בשבוע האחרון לחיטוב רציתי לראות איפה אני עומד אז עשיתי 220 לחזרה(יכול להיות שהייתי מצליח יותר אבל לא ניסיתי)

לגבי המסטרינג, במסה עשיתי כמה פעמים גוד מורנינג באימוני התאוששות כשהתחשק לי
חוץ מזה לא

ועוד שאלה מצטער על החפירות אחי , עשית 3X5 בחיטוב לפי אותו הקונספט של התוכנית חוץ מהקטע שכל אימון צריך לנסות לעלות משקל ועשית באמצע אימון אחד של התאוששות , איך הלך האימון התאוששות פשוט אותו הדבר רק הורדת משקל מה 3X5? כאילו במקום 130 ל3X5 אז 110 נגיד?
ובמסה עשית גם אימון התאוששות?

• פותח/ת השרשור
ובמסה עשית גם אימון התאוששות?
במסה רק בטקסס עשיתי אימון התאוששות(כי ככה זה התוכנית)

ועוד שאלה מצטער על החפירות אחי , עשית 3X5 בחיטוב לפי אותו הקונספט של התוכנית חוץ מהקטע שכל אימון צריך לנסות לעלות משקל ועשית באמצע אימון אחד של התאוששות , איך הלך האימון התאוששות פשוט אותו הדבר רק הורדת משקל מה 3X5? כאילו במקום 130 ל3X5 אז 110 נגיד?
כן אותו קונספט רק עם אימון התאוששות באמצע.
וגם כן לגבי המשקל הוא היה משהו כמו 60% מהמשקל באימון נפח

מצטער שאני מקפיץ את הנושא מחדש, שוב זה ממש מרשים....לאחרונה גם עברתי להיי-באר ככה שיש לי הערכה מחודשת אליו 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית