הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפקיד בצבא

ImCarryGG

משתמש קבוע
1,096
235
נק' מוניטין:
473
1,096
235
שלום, אני ביב לומד פיזיקה מדעי המחשב ו5/5 ואני במיונים במודיעין כרגע, יש לי מבחן לגאמא עוד חודש ועשיתי ראיונות ל3 תפקידים באלקטרוניקה ועוד לא קיבלתי תשובה(אחד מהם פסלתי אבל אז רק 2 על הרקע שאחד מהם אני מעוניין דווקא שנקרא אלקטרוניקה סגולה והשני הוא ליחידה אחרת שאני פחות מעדיף), אני יודע בוודאות שגם אם אעבור את כל השלבים בגאמא לא אחתום כי בכנות לא מעניין אותי שנה להיות בחמשושים ועוד שנתיים קבע, לכן אם אקבל את התפקיד של האלקטרוניקה סגולה והתנאים טובים ואין קבע אני אלך לשם, השאלה היא אם לא אלך ואזרק למיטב יש רעיון לתפקיד מינמלי מאוד קרוב לבית(פ"ת) שנטו אני נשאר כמה שפחות זמן בבסיס ונמצא בבית הכי הרבה, הנתונים שלי זה 60/52/64 וכנראה יהיה לי תש 2/3

• פותח/ת השרשור
אם יש לך פרופיל קרבי כנראה שתשובץ קרבי.
אי אפשר באמת לחזות לאן תגיע אם תבחר "ליפול בין הכסאות"

אתה שואל כאילו בחירת התפקיד והבסיס היא בידייך, עם תש 2 ואפילו 3 זה לא יעבוד ככה.

בכ"מ אם היה בידך לבחור אז תפקיד כלשהו במחנה סירקין עם יומיות היה יכול להיות נחמד בשבילך

• פותח/ת השרשור
אתה שואל כאילו בחירת התפקיד והבסיס היא בידייך, עם תש 2 ואפילו 3 זה לא יעבוד ככה.

בכ"מ אם היה בידך לבחור אז תפקיד כלשהו במחנה סירקין עם יומיות היה יכול להיות נחמד בשבילך
למיטב ידעתי אין יומיות בסירקין, יש מאבטחי מתקנים עם תקן לשבוע שבוע ויהלם שהם לא יומיות וסיירת מטכל כמובן שזה לא קשור.
אז מה שיהיה לי לעשות אם לא אקבל את התפקיד זה רק לקוות לתפקיד קל באזור?
אם יש לך פרופיל קרבי כנראה שתשובץ קרבי.
אי אפשר באמת לחזות לאן תגיע אם תבחר "ליפול בין הכסאות"
זה לא קרבי כמו שאמרו לך, זה משנה משהו? יש דרך אחרי שאקבל תפקיד לעבור לתפקיד קל יותר ללא יותר מדי מאמץ? מה הסיכוי שלי לקבל תפקיד חרא גם עם 64 ותש 2/3?

למיטב ידעתי אין יומיות בסירקין, יש מאבטחי מתקנים עם תקן לשבוע שבוע ויהלם שהם לא יומיות וסיירת מטכל כמובן שזה לא קשור.
אז מה שיהיה לי לעשות אם לא אקבל את התפקיד זה רק לקוות לתפקיד קל באזור?

זה לא קרבי כמו שאמרו לך, זה משנה משהו? יש דרך אחרי שאקבל תפקיד לעבור לתפקיד קל יותר ללא יותר מדי מאמץ? מה הסיכוי שלי לקבל תפקיד חרא גם עם 64 ותש 2/3?
מניח שיש עוד בסיסים באיזור פ"ת שאצלהם כן אפשר לעשות יומיות, סירקין הוא היחיד שעלה לי בראש.
ואפשר לבקש ולדרוש יומיות קל"ב לא מבין בתהליך אני מלש"ב בדיוק כמוך אבל זה לא בשליטתך כל כך.
הסיכוי שלך לקבל תפקיד חרא עם 64 (גם עם תש 2/3) הוא גבוה

• פותח/ת השרשור
ומה הסיכוי שלהם באמת להענות על זה אם אני מוצא תפקיד שבאמת מעניין יותר ואני יכול אולי אפילו ללמוד שם משהו(שאני בספק שקיים משהו כזה מחוץ לחיל המודיעין שלא דורש מיון מוקדם)

להגיע לתפקיד חפשני זה עניין של מלחמה, גם בטייטל הכי חפשן (אפסנאי, פקיד, נהג וכו) אפשר לעשות 11-3 או יומיות מצאת החמה עד צאת הנשמה.

עוד משהו, אין דבר כזה "אין יומיות בסירקין", כל בסיס, ושוב, כל בסיס, יכול להיות בסיס פתוח. זה תלוי בך ובמפקדים שלך.

ומה הסיכוי שלהם באמת להענות על זה אם אני מוצא תפקיד שבאמת מעניין יותר ואני יכול אולי אפילו ללמוד שם משהו(שאני בספק שקיים משהו כזה מחוץ לחיל המודיעין שלא דורש מיון מוקדם)
תלוי כמה יש לך כוח רצון להלחם במערכת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית