הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הספורטאים הכי "בכושר"

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
שמע בן אדם אתה חי בסרט. עזוב את זה שלא לקחת את השחקן הכי מהיר, עזוב שהוא בעל מסה הרבה יותר גדולה, כאילו לקחת שני אנשים שבכלל כמעט בלתי ניתנים להשוואה, וגם זאתי הזויה לחלוטין. אתה מבין שגון וול עוקף את רונלדו בהפרש כמו של בין המקום הראשון למקום שמיני ב100 מטר אולימפי...

כל מה שאמרת עכשיו, כדורסלים יותר גמישים, עם קורדינאציה שלא נופלת מכדורגל, ספרינטרים יותר טובים, וואלה בכל השאר אני מסכים איתך, אבל שללברון כותבים n***** על השער של הבית ויש לו משפחה זה לא נעים. כנראה אתה לא רואה או לא עוקב אחרי כדורסל.
לקחת שחקן יוצא דופן כמו וול שהוא כנראה השחקן הכי מהיר בNBA (או ווסטברוק) והשוואת אותו לרונאלדו שאפילו לא TOP 10 שחקנים הכי מהירים, שים לב להבדל בכדורגל להיות מהיר זה חובה לתפקידים כמו קיצון\חלוץ\בלם\מגן בניגוד לכדורסל שגם השחקנים הכי קלילים שלהם (הרכזים) לאו דווקא כאלה מהירים, קח רכזים מהטופ כמו כריס פול,קיירי או איזה תומאס .(בלי קשר לדעתי וול לא יכול לעמוד בספרינט עם שחקנים כמו אובאמיאנג ביירין או בייל).
לגבי קוארדינציה, קח 10 כדורגלנים לשחק כדורסל ותראה שהם משחקים בצורה סבירה מינוס, קח 10 כדורסלנים לשחק כדורגל ויצא אסון,לבעוט בצורה נכונה הם לא ידעו.
מראה קצת על הבדלי הקושי בין סוגי הספורט.
ספרינטרים יותר טובים?אני אפילו לא אענה על זה
וזה שאני לא משבח את הכדורסל כמו nba fan טיפוסי שחושב שכדורסל זה הספורט הכי קשה שיש, לא אומר שאני לא עוקב אחרי הNBA.

לקחת שחקן יוצא דופן כמו וול שהוא כנראה השחקן הכי מהיר בNBA (או ווסטברוק) והשוואת אותו לרונאלדו שאפילו לא TOP 10 שחקנים הכי מהירים, שים לב להבדל בכדורגל להיות מהיר זה חובה לתפקידים כמו קיצון\חלוץ\בלם\מגן בניגוד לכדורסל שגם השחקנים הכי קלילים שלהם (הרכזים) לאו דווקא כאלה מהירים, קח רכזים מהטופ כמו כריס פול,קיירי או איזה תומאס .(בלי קשר לדעתי וול לא יכול לעמוד בספרינט עם שחקנים כמו אובאמיאנג ביירין או בייל).
לגבי קוארדינציה, קח 10 כדורגלנים לשחק כדורסל ותראה שהם משחקים בצורה סבירה מינוס, קח 10 כדורסלנים לשחק כדורגל ויצא אסון,לבעוט בצורה נכונה הם לא ידעו.
מראה קצת על הבדלי הקושי בין סוגי הספורט.
ספרינטרים יותר טובים?אני אפילו לא אענה על זה
וזה שאני לא משבח את הכדורסל כמו nba fan טיפוסי שחושב שכדורסל זה הספורט הכי קשה שיש, לא אומר שאני לא עוקב אחרי הNBA.

שמע יש לדעת לכדרר ויש לדעת לשחק, אני בטוח ששחקני כדורגל לא ישחקו כדורסל ברמה סבירה. בכדורסל פשוט כולם כמעט יותר מהירים, אני לא יודע על מה אתה מסתכל אבל קיירי מהיר וזריז, כנל לגבי כריס פול ואייזה, ולקחת פה שלושה רכזים שהם לא בטופ, וכריס פול כבר לא בשיא האתלטי שלו. ומה לעשות שבן אדם בגובה 2.05 כנראה יהיה פחות מהיר מבן אדם 1.80-1.90... אני לא אומר שיש ספורט יותר קשה ויותר קל, כל ספורט הוא קשה ובכל ספורט קשה להגיע להיות ספורטאי עילית, זאת כבר אמירה מצחיקה שלך. בכדורסל זה חובה להיות מהיר, חובה לחלוטין, אין פה שאלה בכלל. רונאלדו לא TOP 10 ולברון גבוה ממנו ב10 סנטימטר ושוקל מעל 30 קילו יותר, דברים שנדרשים בספורט שלו והוא חייב להקריב קצת מהמהירות לצורך מסה.

תוספת: בדקתי את הדברים, רונאלדו הגיע בקפיצה לגובה מקסימום של 2.63, מצחיק שקודם טענת אחרת, שלברון מגיע למעל 40 סנטימטר מעליו באופן קבוע. אכן רונאלדו רץ במהירות מקסימלית של 20.87 מייל לשעה והוא בטופ 15 של השחקנים הכי מהירים, לברון צריך 9 צעדים כדי לעבור מגרש כדורסל ומגיע למהירות של מעל 20 מייל לשעה במהירות מקסימלית. אז כן, רונאלדו יותר מהיר מלברון, אבל לא מהרכזים. אתה מבין שהוא לא מהיר יותר כמעט מכל הרכזים הפותחים בNBA.

הויכוח הזה מצחיק כי יש לי חבר שקוראים ליאור רובינשטיין שהיה שחקן כדורסל כל חייו (ליגה לאומית , ליגת העל אולי אפילו אני לא זוכר)
ובאיזו עונה הוא עבר פתאום להיות חלוץ בקריית שמונה שהם היו בלאומית.

לאחר עונה הוא חזר לכדורסל ומשם עבר להיות מאמן כושר וכו׳...
היום הוא המאמן קליעה הכי טוב בארץ, החברה שלו נקראית brain shot אם אני לא טועה.
אתלט מדהים עם הקליעה הכי טכנית ומדוייקת שראיתי מימיי וספורטאי חכם בצורה בלתי רגילה.

שמע יש לדעת לכדרר ויש לדעת לשחק, אני בטוח ששחקני כדורגל לא ישחקו כדורסל ברמה סבירה. בכדורסל פשוט כולם כמעט יותר מהירים, אני לא יודע על מה אתה מסתכל אבל קיירי מהיר וזריז, כנל לגבי כריס פול ואייזה, ולקחת פה שלושה רכזים שהם לא בטופ, וכריס פול כבר לא בשיא האתלטי שלו. ומה לעשות שבן אדם בגובה 2.05 כנראה יהיה פחות מהיר מבן אדם 1.80-1.90... אני לא אומר שיש ספורט יותר קשה ויותר קל, כל ספורט הוא קשה ובכל ספורט קשה להגיע להיות ספורטאי עילית, זאת כבר אמירה מצחיקה שלך. בכדורסל זה חובה להיות מהיר, חובה לחלוטין, אין פה שאלה בכלל. רונאלדו לא TOP 10 ולברון גבוה ממנו ב10 סנטימטר ושוקל מעל 30 קילו יותר, דברים שנדרשים בספורט שלו והוא חייב להקריב קצת מהמהירות לצורך מסה.

תוספת: בדקתי את הדברים, רונאלדו הגיע בקפיצה לגובה מקסימום של 2.63, מצחיק שקודם טענת אחרת, שלברון מגיע למעל 40 סנטימטר מעליו באופן קבוע. אכן רונאלדו רץ במהירות מקסימלית של 20.87 מייל לשעה והוא בטופ 15 של השחקנים הכי מהירים, לברון צריך 9 צעדים כדי לעבור מגרש כדורסל ומגיע למהירות של מעל 20 מייל לשעה במהירות מקסימלית. אז כן, רונאלדו יותר מהיר מלברון, אבל לא מהרכזים. אתה מבין שהוא לא מהיר יותר כמעט מכל הרכזים הפותחים בNBA.
:ONE-עכשיו ב
סופרמן של ריאל: רונאלדו קפץ לגובה של 2.93 מטר
http://m.one.co.il/Mobile/Article/212987.html
2.93** , כלומר הראש שלו כמעט בטבעת וזה בחור 1.85

:81zq:NE-עכשיו ב
סופרמן של ריאל: רונאלדו קפץ לגובה של 2.93 מטר
http://m.one.co.il/Mobile/Article/212987.html
2.93** , כלומר הראש שלו כמעט בטבעת וזה בחור 1.85

אוקיי, מדהים. קראתי באנגלית 2.63 לא יודע למה כתבו ככה. שמע הוא מטורף, אני עדיין חושב שלברון יותר פריק ממנו, לא תצליח לשנות את דעתי, שניהם פריקים אבל אני מתעקש על לברון.

מי שראה את הקרב של גולובקין וקנלו יכול להבין שאין ספורט שדורש רמת כושר (אתלטיות) ריכוז ויכולת יותר גבוהה מזאת.

אגב, ראיתי סדרה על שחקני הוקי קרח (לא רואה משחק). אבל ממה שראיתי אני חושב שזה הספורט הקבוצתי הכי תובעני שקיים....

אגב מבחינת תובענית מהענפי ספורט שיצא לי לראות, ראגבי ללא ספק הענף הכי קשוח.

בלי הפסקה, כל הזמן תאקלים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית