לקחת שחקן יוצא דופן כמו וול שהוא כנראה השחקן הכי מהיר בNBA (או ווסטברוק) והשוואת אותו לרונאלדו שאפילו לא TOP 10 שחקנים הכי מהירים, שים לב להבדל בכדורגל להיות מהיר זה חובה לתפקידים כמו קיצון\חלוץ\בלם\מגן בניגוד לכדורסל שגם השחקנים הכי קלילים שלהם (הרכזים) לאו דווקא כאלה מהירים, קח רכזים מהטופ כמו כריס פול,קיירי או איזה תומאס .(בלי קשר לדעתי וול לא יכול לעמוד בספרינט עם שחקנים כמו אובאמיאנג ביירין או בייל).שמע בן אדם אתה חי בסרט. עזוב את זה שלא לקחת את השחקן הכי מהיר, עזוב שהוא בעל מסה הרבה יותר גדולה, כאילו לקחת שני אנשים שבכלל כמעט בלתי ניתנים להשוואה, וגם זאתי הזויה לחלוטין. אתה מבין שגון וול עוקף את רונלדו בהפרש כמו של בין המקום הראשון למקום שמיני ב100 מטר אולימפי...
כל מה שאמרת עכשיו, כדורסלים יותר גמישים, עם קורדינאציה שלא נופלת מכדורגל, ספרינטרים יותר טובים, וואלה בכל השאר אני מסכים איתך, אבל שללברון כותבים n***** על השער של הבית ויש לו משפחה זה לא נעים. כנראה אתה לא רואה או לא עוקב אחרי כדורסל.
לגבי קוארדינציה, קח 10 כדורגלנים לשחק כדורסל ותראה שהם משחקים בצורה סבירה מינוס, קח 10 כדורסלנים לשחק כדורגל ויצא אסון,לבעוט בצורה נכונה הם לא ידעו.
מראה קצת על הבדלי הקושי בין סוגי הספורט.
ספרינטרים יותר טובים?אני אפילו לא אענה על זה
וזה שאני לא משבח את הכדורסל כמו nba fan טיפוסי שחושב שכדורסל זה הספורט הכי קשה שיש, לא אומר שאני לא עוקב אחרי הNBA.