הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הספורטאים הכי "בכושר"

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
זה שמשלמים יותר לספורט X לא אומר שהוא ״תובעני״ יותר.

בגולף יש המון כסף, ספורט תובעני זה לא.

כסף מגיע מפופולריות (שלאו דווקא קשורה אם הספורט קשה או לא) כסף מושך ספורטאים ברמה גבוהה יותר. זה שיש תחרות לא הופך את הספורט לקשה יותר פיזית.

לגבי יש/אין חומרים בNBA או בכל ענף ספורט ברמה גבוהה - תרשה לי לגחך.

קח נשימה עמוקה קודם כל כי ציני אני לא.
צריך להבין שלעשות כל תרגיל שיש זה פחות קשה מלעלות לדאנק מעל 2 חוסמים אחרי דריבל ו3 ספרינטים צד לצד ואינסוף מרפקים שקיבלת משחק שלם
אני לא צריך להבין שומדבר, גם לא מסכים עם הקביעה

• פותח/ת השרשור
ללברון כנראה
זאת אמירה גזענית:37mv:
אני לא בטוח שיש באמת הגדרה חד משמעית מה זה הכי "בכושר" ,אני יכול לדמיין סוג של מסלול מכשולים סטייל אסון טבע בוינגייט שייקח לעבור חצי שעה בתוספת משקל של נניח 20 קילו.
לדעתי אם ננטרל מקרי קיצון דוגמת רץ למרחקים ארוכים במשקל 45 קילו או מרים משקולות בקטגוריה הפתוחה.
מי שיעמוד באתגר כזה יוכל להחשב כהכי 'בכושר' מכיוון שנדרשות יכולות מגוונות.

זאת אמירה גזענית:37mv:
אני לא בטוח שיש באמת הגדרה חד משמעית מה זה הכי "בכושר" ,אני יכול לדמיין סוג של מסלול מכשולים סטייל אסון טבע בוינגייט שייקח לעבור חצי שעה בתוספת משקל של נניח 20 קילו.
לדעתי אם ננטרל מקרי קיצון דוגמת רץ למרחקים ארוכים במשקל 45 קילו או מרים משקולות בקטגוריה הפתוחה.
מי שיעמוד באתגר כזה יוכל להחשב כהכי 'בכושר' מכיוון שנדרשות יכולות מגוונות.
שזו בעצם פחות או יותר ההגדרה של קרוספיט לכושר

הבאת קיצונים בתחומם

אנ חושב שלברון ג'יימס אם היה עושה קרוספיט, תוך שנה כנראה היה מספר אחד בתחום.

כמובן שלעולם לא נדע, כי יש סיבה שבכדורסל משלמים יותר (רמז: זה קצת יותר תובעני מקרוספיט ולכן יש הרבה יותר אתלטים בקרוספיט שנחשבים "טובים" לעומת שחקני כדורסל)

קרוספיט זה ספורט שמטרתו לשפר את כל מרכיבי הכושר באופן שווה.
אם אתה טוען שלברון ג'יימס הוא הבן אדם שהכי טוב בכל מרכיבי הכושר (אם תמצא דרך אמיתית לאמוד את זה) אתה בעצם אומר שהוא הקרוספיטר הכי טוב.

נערך לאחרונה:
קרוספיט זה ספורט שמטרתו לשפר את כל מרכיבי הכושר באופן שווה.
אם אתה טוען שלברון ג'יימס הוא הבן אדם שהכי טוב בכל מרכיבי הכושר (אם תמצא דרך אמיתית לאמוד את זה) אתה בעצם אומר שהוא הקרוספיטר הכי טוב.
לא כי לברון לא עןשה הליכות ידיים וכאלה, אם הוא היה עושה חזה מה שאמרתי, אז תוך שנה של אימונים ספציפיים כדי להיות טוב בקרןספיט הוא היה מאכיל את כולם את הלברון ג'וניור שלו

למה כולכם לוקחים את לברון כדוגמא לאתלט המושלם ? לא מפחית מערכו והוא כן די מושלם , אבל לא סתם בחרו בכרסיטאנו לפי דעתי.
כדורגלנים רצים בממוצע באזור ה9 קילומטר במשחק לעומת כדורסלנים (4.5) , בכדורסל יש הרבה הפסקות וכל רבע הוא 12 דקות (בnba) , עקב המשקל הגבוה של הכדורסלנים ריצות הספרינט שלהם לא קרובות לשחקני כדורגל, כמובן שיש יוצאי דופן כמו רוז או ווסטברוק אבל הם די נדירים בקהל.
מבחינת הניתור כריסטאינו לא נותר מאחורי לברון לדעתי , אולי רק מבחינת כח וגם רונאלדו לא כזה חלש.
טוב אולי קצת הגזמתי לגבי הניתור 😃

לא כי לברון לא עןשה הליכות ידיים וכאלה, אם הוא היה עושה חזה מה שאמרתי, אז תוך שנה של אימונים ספציפיים כדי להיות טוב בקרןספיט הוא היה מאכיל את כולם את הלברון ג'וניור שלו
ואם לסבתא היו גלגלים. אבל לברון משחק כדורסל אז או שלעולם לא נדע או שנניח שכרגע מר לברון הוא לא הקרוספיטר הטוב בעולם.

הערת אגב - רוב המשקולנים והג'ודוקות הולכים על הידיים וחלקם גם עומדים עליהן, לא אתפלא גם אם חלק נכבד מהכדורסלנים

ואם לסבתא היו גלגלים. אבל לברון משחק כדורסל אז או שלעולם לא נדע או שנניח שכרגע מר לברון הוא לא הקרוספיטר הטוב בעולם.
בול. הוא לא הקרוספיטר הכי טוב בעולם, הוא אתלט פי מאה יותר מוכשר מכל אחד שם
הערת אגב - רוב המשקולנים והג'ודוקות הולכים על הידיים וחלקם גם עומדים עליהן, לא אתפלא גם אם חלק נכבד מהכדורסלנים
אחי שמעולם לא עשה ספורט בחייו יודע לעמוד על הידיים כי היה בחוג אקרובטיקה בחטיבה, זה כמו לדעת לעשות גלגלון

הדיון התחיל בתור משהו לגיטימי ומעניין עם מגוון דעות.

עכשיו הוא הפך למשחקי אגו מיותרים שכל צד לא יכול להוכיח אם הוא צודק או לא.

ממליץ בחום להמשיך הלאה.

הדיון התחיל בתור משהו לגיטימי ומעניין עם מגוון דעות.

עכשיו הוא הפך למשחקי אגו מיותרים שכל צד לא יכול להוכיח אם הוא צודק או לא.

ממליץ בחום להמשיך הלאה.
הדיון עדיין לגיטימי

לא יודע אגו של מי, לברון לא נעלב וגם רונאלדו לא כשמקשקשים על איזו אפיזודה חולפת, אני בטוח לא.

קרוספיט זו אחלה תחרות למי שאוהב, משם לגזור מי האתלט הכי טוב בעולם זה הדבר הכי מוזר קוגנטיבית שראיתי שניסו לעשות בפורום הזה

למה כולכם לוקחים את לברון כדוגמא לאתלט המושלם ? לא מפחית מערכו והוא כן די מושלם , אבל לא סתם בחרו בכרסיטאנו לפי דעתי.
כדורגלנים רצים בממוצע באזור ה9 קילומטר במשחק לעומת כדורסלנים (4.5) , בכדורסל יש הרבה הפסקות וכל רבע הוא 12 דקות (בnba) , עקב המשקל הגבוה של הכדורסלנים ריצות הספרינט שלהם לא קרובות לשחקני כדורגל, כמובן שיש יוצאי דופן כמו רוז או ווסטברוק אבל הם די נדירים בקהל.
מבחינת הניתור כריסטאינו לא נותר מאחורי לברון לדעתי , אולי רק מבחינת כח וגם רונאלדו לא כזה חלש.
טוב אולי קצת הגזמתי לגבי הניתור 😃

? אתה מדבר שטויות, שחקני כדורסל הם הרבה יותר מהירים עם הרבה יותר כח מתפרץ, רוז, ווסטברוק, לברון, ג'ון וול, שרודר, איש סמית, הארדן, קיירי, זאק לבין, קמבה וואקר, בעיקר גארדים הם פשוט הרבה יותר מהירים משחקני כדורגל, וגם הרבה יותר חזקים. הסיבולת פחות טובה, אבל כמעט כל מה שאמרת שגוי, איך אתה משווה ניתור של לברון (שעזוב את זה שהוא הוא מעל שני מטר, אין לו את הניתור הכי גבוה בליגה) לניתור של רונאלדו, רונאלדו לא מגיע לשלוש מטר עם הראש, שלא לדבר על 3.10-3.15 ? אני לא מבין את התגובה שלך. לברון ורונאלדו אתלטים בלתי נתפסים. אגב אני ממש לא ממעיט בערכו של רונאלדו, ממש, הוא לא נופל מלברון באף תחום שחיוני לספורט שלו, גם לא לברון ממנו. אתה ממעיט בערכם של שחקני כדורסל. ג'ון וול יכול לרוץ בפאקינג 100 מטר באולימפיאדה.

? אתה מדבר שטויות, שחקני כדורסל הם הרבה יותר מהירים עם הרבה יותר כח מתפרץ, רוז, ווסטברוק, לברון, ג'ון וול, שרודר, איש סמית, הארדן, קיירי, זאק לבין, קמבה וואקר, בעיקר גארדים הם פשוט הרבה יותר מהירים משחקני כדורגל, וגם הרבה יותר חזקים. הסיבולת פחות טובה, אבל כמעט כל מה שאמרת שגוי, איך אתה משווה ניתור של לברון (שעזוב את זה שהוא הוא מעל שני מטר, אין לו את הניתור הכי גבוה בליגה) לניתור של רונאלדו, רונאלדו לא מגיע לשלוש מטר עם הראש, שלא לדבר על 3.10-3.15 ? אני לא מבין את התגובה שלך. לברון ורונאלדו אתלטים בלתי נתפסים. אגב אני ממש לא ממעיט בערכו של רונאלדו, ממש, הוא לא נופל מלברון באף תחום שחיוני לספורט שלו, גם לא לברון ממנו. אתה ממעיט בערכם של שחקני כדורסל. ג'ון וול יכול לרוץ בפאקינג 100 מטר באולימפיאדה.
רונאלדו הגיע בניתור שלו ל2.95 , וצריך לזכור שהוא גם 1.85 ולברון 20 סנטימטר מעליו , עכשיו גם אמרתי בסוף שאולי הגזמתי עם הניתור.
אבל להגיד ששחקני כדורסל מהירים כמו שחקני כדורגל? זה פשוט לחיות בסרט .
תיקח את לברון גיימס ל100 מטר עם רונאלדו והוא יזכור יפה מאוד את המספר שלו על הגב

ג'ון וול, ראסל ווסטברוק, קוואי לנארד, ארון גורדון, בלייק גריפין.

לכל היכולות האתלטיות שלהם תוסיפו גם את הדרישה להנהיג, להוביל כדור, לחשוב, למסור, לתכנן ולא לקפוץ סתם לברפי מזויף.

יש הבדל בין להיות אתלט לבין להיות אתלט מוכשר.

לגבי כריסטיאנו רונאלדו ולברון - רונאלדו הוא האתלט המושלם לכדורגל אבל עדיין כל השחקנים שציינתי למעלה ועוד בערך לפחות 100 שחקני נבא אחרים הם אתלטים טובים ממנו.
יש לו כישרון מיוחד לשים גולים והוא גבוה ו/או מהיר ו/או חזק מכל שחקן שהוא פוגש מולו.

ואם תשים מיליארד דולר אז לברון גם יעבור לקרוספיט ויאכל שם את כולם גם בגילו המתקדם

זה מגוחך בכלל להשוות אתלטים בינוניים כמו מרימי משקולות, פאוורליפטרים, קרוספיטרים, או כל תחום שדורש בעיקר התמקצעות בתנועות כנגד משקל אל מוח ספורט בליסטי, דינמי, עם כוחות שלא נמדדים רק בקילוגרמים.

אני לא מצפה מאוכלוסיית פורום שעוסק בעיקר בתחום הכוח על ענפיו להבין מה משחק כדור ברמה גבוהה מצריך מאתלט, אבל פתיחות מחשבתית וקצת צפיה בסרטונים של אתלטים בינוניים (!!! לא האליטה) והאימונים שהם עושים ביוטיוב יבהירו את הנקודה גם לעקשן ביותר.

נ. ב

לדעתי הוקי קרח זה הספורט הכי קשה שקיים ואם אני צריך לדרג אז זה:

הוקי
פוטבול אמריקאי
איגרוף
רוגבי
Nba
צמפיונס ליג

בכוונה נבא וליגת האלופות כי שם אפשר לראות מה באמת הרמה הגבוהה של המשחק, למרות שבמשחק בליגה האנגלית הולכים הרבה יותר מכות מתחת לאף של השופטים

נערך לאחרונה:
אני חושב שקצת בלבלתם בין מי ב׳כושר׳ יותר לעומת מי ׳אתלט׳ יותר.

לברון בכושר להביא את היכולת האתלטית שלו כמעט על אותו קו לאורך משחק שלם למשך עונה שלמה , הוא לא צריך יותר מזה וכנראה אם יעשה משהו שהוא מעבר הוא ייפצע.

אגב מה שאתם לא יודעים ואני אגיד לכם בתור שחקן כדורסל, יש משהו שכל שחקן כדורסל טוב יודע לעשות וזה ׳לשמור אנרגיה׳ (אני מאמין שגם כדורגלן) וזה אומר שהשחקן יודע מתי לתת מעצמו ומתי לנוח , לא לעלות למתפרצת הזאת, להשאר כל ההתקפה על קו השלוש וכו׳.

בנוגע לקרוספיט אני לא חושב שאם לברון היה עובר לקרוספיט הוא היה ׳מזיין את כולם׳ , הוא יכול היה להיות אחלה אבל גם בקרוספיט דרוש מרכיב כושר שקצת פחות משנה מה הרבה האתלטית שלך אלא יותר ׳מנוע׳ וזה לא מוריד מהקרוספיט ולא מלברון זה פשוט ענף שונה
אגב יש שחקן NFL (וייד רסיבר) שפרש שהוא עדיין די בשיאו מבחינת האתלטיות והוא חזק מפלצת ועושה קרוספיט כבר כמה שנים טובות ועוד לא הצליח להגיע לגיימס ולדעתי הוא אתלט הכי טוב בקרוספיט אבל לא הכי ׳בכושר׳
Get to Know James Townsend - Juggernaut

James Townsend (@youngtonym) • Instagram photos and videos

בקיצור, קשה להשוות ספורטאים מענף לענף אלא אם כן מחליטים על מרכיבי בדיקת ה׳כושר׳ ומעבירים את כולם את אותו מבחן.

ועוד משהו בנוגע למנטליות, האתלטים האלו נמצאים שם כי בראש הם החזקים בעולם ככה שמבחינת התובעניות של הספורט , הם בכלל לא מרגישים את זה כרגע , הם כל כך חזקים מנטלית שהם פשוט עושים הכל כולל הכל כדי להשאר בטופ וזה יפה וזה מוערך ולהיות הטוב ביותר בענפי ספורט כאלו ברמה של היום זה דבר בלתי יאמן, במיוחד שאלו אותם ספורטאים לאורך תקופה.

ואם תשים מיליארד דולר אז לברון גם יעבור לקרוספיט ויאכל שם את כולם גם בגילו המתקדם

זה מגוחך בכלל להשוות אתלטים בינוניים כמו מרימי משקולות, פאוורליפטרים, קרוספיטרים, או כל תחום שדורש בעיקר התמקצעות בתנועות כנגד משקל אל מוח ספורט בליסטי, דינמי, עם כוחות שלא נמדדים רק בקילוגרמים.

אני לא מצפה מאוכלוסיית פורום שעוסק בעיקר בתחום הכוח על ענפיו להבין מה משחק כדור ברמה גבוהה מצריך מאתלט, אבל פתיחות מחשבתית וקצת צפיה בסרטונים של אתלטים בינוניים (!!! לא האליטה) והאימונים שהם עושים ביוטיוב יבהירו את הנקודה גם לעקשן ביותר.

נ. ב

לדעתי הוקי קרח זה הספורט הכי קשה שקיים ואם אני צריך לדרג אז זה:

הוקי
פוטבול אמריקאי
איגרוף
רוגבי
Nba
צמפיונס ליג

בכוונה נבא וליגת האלופות כי שם אפשר לראות מה באמת הרמה הגבוהה של המשחק, למרות שבמשחק בליגה האנגלית הולכים הרבה יותר מכות מתחת לאף של השופטים

בייסבול לא ראוי להיות ברשימה מבחינת קושי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית