הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע פווארליפטינג

אריאל דדוש

משתמש מתחיל
69
9
נק' מוניטין:
6
69
9
אהלן , אני בן 17 מתאמן כבר שנה וחצי, בחצי שנה אחרונה התאמנתי אימוני פווארליפטינג, ואני רוצה ללכת לmeet.
הבעיה היא שאני לא יודע למה לצפות , מישהו יכול להסביר לי איך בוחרים לך את המשקל בכל תרגיל?
ואם יש לכם עוד כמה דגשים חשובים זה יועיל לי מאוד.

אהלן , אני בן 17 מתאמן כבר שנה וחצי, בחצי שנה אחרונה התאמנתי אימוני פווארליפטינג, ואני רוצה ללכת לmeet.
הבעיה היא שאני לא יודע למה לצפות , מישהו יכול להסביר לי איך בוחרים לך את המשקל בכל תרגיל?
ואם יש לכם עוד כמה דגשים חשובים זה יועיל לי מאוד.
הכניסה הראשונה שלך צריכה להיות קלה, משקל שאתה יכול להרים בכל מצב כמו rm5. כניסה שנייה אני אישית הייתי בוחר משקל יחסית בטוח וכניסה שלישית משקל יותר גבוה/ניסיון לשיא. הדברים שאתה צריך לדעת הם בעיקר הציוד המותר, חוקים וכו׳

בתחרות ראשונה אין סיבה להילחץ ומנגד גם אין צורך להגזים בכניסות שאתה נותן, המטרה העיקרית של תחרות ראשונה היא ביצוע של הרמות כבדות בתנאים שאתה לא רגיל אליהם - שיפוט ופקודות, קהל שצופה בך, תזמון נכון (למשל כבר לחגור שהבנאדם שלפניך נכנס, להתחמם לא מוקדם מידי) וכ"ו.

כניסות ראשונות זה כניסות שאתה יודע שגם אם אתה קם ב3בבוקר אתה יכול לעשות אותה בקלות..
כניסה שנייה היא בדרך כלל השלדה שלך או אם באלך פיאר..
שלישית בוחר משקל לפי ההרמה השנייה.
תבוא מוכן נפשית, אל תלחץ מזמנים, תתכנן חימום נכון.
תבוא מסודר עם ארוחות.
תחרות ראשונה כנראה תתרגש וזה מובן מאליו אבל תשאר כמה שיותר מפוקס.
אל תשכח שזאת תחרות ראשונה, אל תבוא במטרה להפציץ, תבוא במטרה להנות ולהכיר אנשים.
נשמח לראותך בתחרות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית