הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע חצי קופסה צ'מפיון עוגיות למכירה

מצב
השרשור נעול

pumpkin

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
מוכרת 1.336 ק"ג (ללאסקופ) אבקת חלבון צ'מפיון קרם עוגיות בתוקף עד מרץ 2011. מתערבב מעולה וטעים במים וחלב. זה חצי קופסה. מראשל"צ

נערך לאחרונה:
אני לא מבין את האנשים שיקנו מאנשים מהאינטרנט אבקת חלבון שפתחו אותה

• פותח/ת השרשור
כן שקלתי את זה אצל הירקן וזה נשקל 3 פעמים. ללא שינוי בתוצאה.
מוכרת ב120 ש"ח.

לגבי "לא מבין את האנשים שקונים אבקה פתוחה באינטרנט" הטיעון שלך לגיטימי אבל....אחרי שתפגשו אותי, אני נראית ילדה בת 15 בגלל התת משקל, תהיו בטוחים שאין מה לדאוג שהאבקה זה אבקה ולא דבר אחר ואף אחד לא עובד עליכם.
קניתי בישראלבודי בסניף הרצל בראשל"צ כדי לעלות במשקל, כי בשר משביע ואבקת חלבון לא. אבל אני רוצה להמנע ממוצרי חלב מטעמי צמחונות ולכן מוכרת את האבקה.

נערך לאחרונה:
אם תגיעי לת"א יש על מה לדבר, אני לא עם רכב

אני מוכן לקנות
ואם את גרה לי החנות של IB אז עוד יותר טוב כי גם אני בסביבה

מוכרת ב120 ש"ח.

לגבי "לא מבין את האנשים שקונים אבקה פתוחה באינטרנט" הטיעון שלך לגיטימי אבל....אחרי שתפגשו אותי, אני נראית ילדה בת 15 בגלל התת משקל, תהיו בטוחים שאין מה לדאוג שהאבקה זה אבקה ולא דבר אחר ואף אחד לא עובד עליכם.
קניתי בישראלבודי בסניף הרצל בראשל"צ כדי לעלות במשקל, כי בשר משביע ואבקת חלבון לא. אבל אני רוצה להמנע ממוצרי חלב מטעמי צמחונות ולכן מוכרת את האבקה.
את יכולה לקנות אבקת חלבון מבוססת סויה

מוכרת ב120 ש"ח.

צמחונית שאוכלת בשר:98sf:

• פותח/ת השרשור
צמחונית שאוכלת בשר:98sf:
לא הבנת, קניתי את האבקה כדי לא לאכול בשר, כי כן היתי אוכלת מוצרי חלב. ורוצה להמנע עכשיו גם ממוצרי חלב...לא ידעתי שיש אבקות סויה. עדיף חלב סויה..

האבקה נמכרה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית