הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוגיות חלבון

arielarik

משתמש מתחיל
31
5
נק' מוניטין:
-2
31
5
אהלן חברים. אני וידידה טובה(שעוסקת בתחום הקונדטוריה) חשבנו לפתוח עסק אינטרנטי של עוגיות בתוספת חלבון שחלקן טבעוניות וחלקן לא. חשבנו להשתמש באבקת חלבון ומוצרי פרו למינם כגון יוגורט או חלב וכמובן מוצרים עם הרבה חלבון כמו שיבולת שועל. כמה אתם חושבים שדבר כזה יתפוס בתור מתאמנים?
אני אגיד שאני בתור מתאמן שמחפש איך להכניס כמה שיותר חלבון חיפשתי כמה שיותר מוצרים שהם לא בהכרח עוף או אבקת חלבון. בנוסף הרגשתי שחסר לי דברים מתוקים וטעימים בתקופת מסה והחטיפי חלבון היקרים ממש לא טעימים לי, ואני מאמין שלרובכם זה ככה.
אשמח לחוות דעת.

נערך לאחרונה:
סך הכל מכין עוגיות ומוכר אותן דרך האינסטגרם, לא מפתח תרופה לקורונה

הבנתי, חשבתי שאתה מדבר על מוצר חדש.
יכול להיות רעיון נחמד, איך יוכלו להיות בטוחים באיכות וכמות הערכים? מי יבטיח לי שיש בעוגיה באמת 30 גרם חלבון ולא 10 לצורך העניין?

הבעיה שאפשר למצוא בקלות ובזול דברים כאלה בהזמנה מחברות שמבטיחות איכות, אז אתה צריך משהו שיגרום לך לבלוט בשוק, בעיקר טעם ומחירים נוחים

• פותח/ת השרשור
הבעיה שאפשר למצוא בקלות ובזול דברים כאלה בהזמנה מחברות שמבטיחות איכות, אז אתה צריך משהו שיגרום לך לבלוט בשוק, בעיקר טעם ומחירים נוחים
עוגיות ביתיות זה עוגיות ביתיתות. ולא זבל תעשייתי של חברות גדולות

לפי דעתי זה רעיון יפה ועם שיווק טוב זה יכול ללכת לא רע. עוד אופציה זה לפתוח ערוץ בישול ביוטיוב עם מתכונים, ואפשר גם וגם מאחר והערוץ יוטיוב יעזור לשיווק. אבל מצד שני "תשרפו" לעצמכם הרבה מתכונים כי בחלק מהמקרים אנשים יגידו "למה אני אקנה בכל כך יקר אם יש לי את המתכון", אלא אם זה מתכון ארוך ומסובך עם הרבה חומרי גלם או שאתם תשווקו את זה במראה ואריזה מאוד יפים שיצדיקו את החוויה ורכישת המותג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית