בא תהיה גבר ותצלצל לי בדלת אחרי 23 בלילה ונראה מה ייצא עכבר או מישהו שידאג שתגיע לאורטופדית ב.אתה כאילו בא להצדיק שימוש באלימות בגלל צלצול בפעמון של הדלת ב11 בערב? אחרי הרבה שנים בפורומים אני מכיר אנשים כמוך שהם לוחמים מאחורי מקלדת,ועכברים במציאות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בא תהיה גבר ותצלצל לי בדלת אחרי 23 בלילה ונראה מה ייצא עכבר או מישהו שידאג שתגיע לאורטופדית ב.אתה כאילו בא להצדיק שימוש באלימות בגלל צלצול בפעמון של הדלת ב11 בערב? אחרי הרבה שנים בפורומים אני מכיר אנשים כמוך שהם לוחמים מאחורי מקלדת,ועכברים במציאות.
מרגיש גבר עכשיו?בא תהיה גבר ותצלצל לי בדלת אחרי 23 בלילה ונראה מה ייצא עכבר או מישהו שידאג שתגיע לאורטופדית ב.
תלוי. אתה תבוא?מרגיש גבר עכשיו?
כן אחי שניה אני כבר שם.תלוי. אתה תבוא?
אחלה. שבוע טוב נשמהכן אחי שניה אני כבר שם.
בעצם רגע נזכרתי שאני לא ילד בן 18,תתבגר אחי
בא תהיה גבר ותצלצל לי בדלת אחרי 23 בלילה ונראה מה ייצא עכבר או מישהו שידאג שתגיע לאורטופדית ב.
תלוי. אתה תבוא?
לא ניהלת דיאלוג איתם אף פעם?תודה רבה לכולם על העצות.
העניין הוא שההורים שלהם יודעים שהם עושים את זה, ואין לי כל עניין לנהל דיאלוג איתם.
הילד שעושה את זה הוא בן 13.
תודה על העצה חמוד.יש לי תחושה שהתבלבלת בפורום, תגובות מהסוג הזה לא מועילות כאן, אתה רק מביך את עצמך.
משהו אומר לי שאתה לא תשאר פה יותר מדי זמן
תכיר לו מישהי כדי שיפסיק להתנהג כמו מאונן כפייתיהילד שעושה את זה הוא בן 13.
אתה יודע מה עוד זוהר בUV? רמז: התגובה למעלה:sarcastic:לאחר מכן תוכן למצא את הטביעות אצבע על הידית של הבית, תזמין שןטרים, תקרא לילד, תאיר עליו באור uv והכל יתגלה
כן כי השוטרים ישר יעשו לו אמבוש ודוך לכלא אלקטרז חחחחחומר שקוף שזורח ב uv.
פנס uv .
לאחר מכן תוכן למצא את הטביעות אצבע על הידית של הבית, תזמין שןטרים, תקרא לילד, תאיר עליו באור uv והכל יתגלה
ככה אפשר להוכיח על בטוח, בפעם הבאה, חנקן טרי יודי על הכפתור, או לחווט את הכפתור למשהו יותר מעניין, עם הרבה נצנצים וחומר זוהרכן כי השוטרים ישר יעשו לו אמבוש ודוך לכלא אלקטרז חחחח
אתם בחיים לא הזמנתם משטרה אה?
לילד יש הורים, "הילד יפחד ויפסיק" בטוח? כי באה משטרה והוא לא הפסיק, אז אני בספק אם זה יזיז לואני היחיד שנראה לו הכי פשוט לתפוס את הילד ולהסביר לו שעוד פעם אחת שהוא עושה את זה הוא אוכל מכות? הילד יפחד ויפסיק, אתה לא באמת תרביץ לו והכל יהיה בסדר.
בעולם מתוקן זה יעבוד, פה תוכל לבלות לילה באבו כביר. תמיד אפשר להכין ספריי זוהר בחושך שמכוון כלפי המצלצל, לחווט את הגפתור לסולונואיד שילחץ עליו ופשוט אם הוא ילחץ על הכפתור הוא יקבל שפריץ של צבע זוהר לפנים.אני היחיד שנראה לו הכי פשוט לתפוס את הילד ולהסביר לו שעוד פעם אחת שהוא עושה את זה הוא אוכל מכות? הילד יפחד ויפסיק, אתה לא באמת תרביץ לו והכל יהיה בסדר.
אם הילד ילך למשטרה, אתה תקבל תיק על איום במקרה הטוב..אני היחיד שנראה לו הכי פשוט לתפוס את הילד ולהסביר לו שעוד פעם אחת שהוא עושה את זה הוא אוכל מכות? הילד יפחד ויפסיק, אתה לא באמת תרביץ לו והכל יהיה בסדר.
עם המשטרה שלנו לא יקרה כלוםאם הילד ילך למשטרה, אתה תקבל תיק על איום במקרה הטוב..