שכנים מצלצלים בדלת ובורחים

מצב
השרשור נעול
אתה כאילו בא להצדיק שימוש באלימות בגלל צלצול בפעמון של הדלת ב11 בערב? אחרי הרבה שנים בפורומים אני מכיר אנשים כמוך שהם לוחמים מאחורי מקלדת,ועכברים במציאות.
בא תהיה גבר ותצלצל לי בדלת אחרי 23 בלילה ונראה מה ייצא עכבר או מישהו שידאג שתגיע לאורטופדית ב.

בא תהיה גבר ותצלצל לי בדלת אחרי 23 בלילה ונראה מה ייצא עכבר או מישהו שידאג שתגיע לאורטופדית ב.

יש לי תחושה שהתבלבלת בפורום, תגובות מהסוג הזה לא מועילות כאן, אתה רק מביך את עצמך.

תודה רבה לכולם על העצות.
העניין הוא שההורים שלהם יודעים שהם עושים את זה, ואין לי כל עניין לנהל דיאלוג איתם.
הילד שעושה את זה הוא בן 13.
לא ניהלת דיאלוג איתם אף פעם?

חומר שקוף שזורח ב uv.
פנס uv .
לאחר מכן תוכן למצא את הטביעות אצבע על הידית של הבית, תזמין שןטרים, תקרא לילד, תאיר עליו באור uv והכל יתגלה

הילד שעושה את זה הוא בן 13.
תכיר לו מישהי כדי שיפסיק להתנהג כמו מאונן כפייתי
לאחר מכן תוכן למצא את הטביעות אצבע על הידית של הבית, תזמין שןטרים, תקרא לילד, תאיר עליו באור uv והכל יתגלה
אתה יודע מה עוד זוהר בUV? רמז: התגובה למעלה:sarcastic:

חומר שקוף שזורח ב uv.
פנס uv .
כן כי השוטרים ישר יעשו לו אמבוש ודוך לכלא אלקטרז חחחח
אתם בחיים לא הזמנתם משטרה אה?

כן כי השוטרים ישר יעשו לו אמבוש ודוך לכלא אלקטרז חחחח
אתם בחיים לא הזמנתם משטרה אה?
ככה אפשר להוכיח על בטוח, בפעם הבאה, חנקן טרי יודי על הכפתור, או לחווט את הכפתור למשהו יותר מעניין, עם הרבה נצנצים וחומר זוהר

אני היחיד שנראה לו הכי פשוט לתפוס את הילד ולהסביר לו שעוד פעם אחת שהוא עושה את זה הוא אוכל מכות? הילד יפחד ויפסיק, אתה לא באמת תרביץ לו והכל יהיה בסדר.

אני היחיד שנראה לו הכי פשוט לתפוס את הילד ולהסביר לו שעוד פעם אחת שהוא עושה את זה הוא אוכל מכות? הילד יפחד ויפסיק, אתה לא באמת תרביץ לו והכל יהיה בסדר.
לילד יש הורים, "הילד יפחד ויפסיק" בטוח? כי באה משטרה והוא לא הפסיק, אז אני בספק אם זה יזיז לו

בעולם מתוקן זה יעבוד, פה תוכל לבלות לילה באבו כביר. תמיד אפשר להכין ספריי זוהר בחושך שמכוון כלפי המצלצל, לחווט את הגפתור לסולונואיד שילחץ עליו ופשוט אם הוא ילחץ על הכפתור הוא יקבל שפריץ של צבע זוהר לפנים.
אפשר גם ספרי פלפל, אמון גופרי(החומר המסריח שבפצצות סירחון) או שתן.

מבצע
"WAR ON THE DOOR 2017":

תתחיל מהגנה ואז תעבור להתקפה:
שלב ראשון: תנתק את החשמל מהפעמון.
אם הוא לא דופק יותר אז הכל טוב פתרנו את הבעיה.

אם הוא מתחיל עם דפיקות:
שלב שני: תבוא בלילה לדלת שלו בשקט תשים מסכה על הפנים, משקפי שמש וכו' תשים מדבקה על העינית שלא יוכל לראות מי זה בכל מקרה, מכאן והלאה
תתחיל לצלצל גם לו בשעה מאוחרת בלילה, אני ממליץ על 2-4 זה שעות מעולות, תתקע איזה קיסם בתוך הפעמון שלו שיצלצל עד שהם יקומו,
ככה כל כמה ימים,
אם מישהו פותח את הדלת או השכנים רואים אותך נוס על נפשך ותחזור הביתה (לא של סבא וסבתא שלך)
אם אבא שלו בא אלייך או לסבים שלך תגיד לו שאתה לא יודע מי עושה את זה וזה לא אתה כמובן, אם הוא מאיים עלייך בכל זאת, תקליט הכל שאפשר יהיה להשמיע למשטרה ואז יקחו אותו למעצר ליום יומיים.

שלב שלישי: מצא את הרכב של ההורים שלו בלילה, שוב תתלבש מסתורי כובע משקפי שמש חולצה לא קשורה וכו' שלא יזהו אותך השכנים, ושחרר אוויר מהצמיגים פשוט תכניס אבן קטנה לפיה שממנה ממלאים ואז האוויר יירד לאט לאט ככה בבוקר לא יהיה לו אוויר בכלל.

ממשיך בכל זאת?
שלב רביעי:
יום אחד כשהם לא בבית אפשר בשעות הבוקר כשהם בעבודה והילד בבית ספר,
בדלת שלו איפה שהצילינדר והידית מרח הכל בשלשול או חרא של כלב או משהו מגעיל בסגנון.
שוב כנראה אבא שלו יבוא אלייך הפעם תפתח את הדלת רק טיפה שלא יוכל לתקוף אותך, אם הוא מתנהג באלימות פשוט תזמין משטרה, לצלם אותו וזהו זה מספיק לעוד כמה ימים במעצר.
רק אל תצא טיפש ותשאיר ראיות בבית שלך, שלא יעשו חיפוש גם אצלך.
שלב חמישי:
עכשיו צריך לתת כמה ימים של שקט כדי שלא לעלות ברדאר כי בשלב הזה הוא כבר בטוח חושד בך באלף אחוז וכנראה גם עוקב אחרי הדברים שלו,
עכשיו תעבור להגנה ותראה אם ממשיכה המתקפה מצידו,
אם ימשיך אין ברירה תצטרך לעלות שלב.
שלב שישי:
בשלב הזה אתה חוזר לאוטו שכן עדיין לא בטוח לחזור לדלת כי בטח הוא יושב ומחכה לרגע לתפוס אותך,
הפעם אתה מצייר לו על השמשה הקדמית עם טוש לא מחיק מלא מלא קשקושים
אתה מסיים ישר נפטר מהטוש לעזאזל.
שלב שביעי:
יומיים אחרי
הפעם אתה תוקף מכיוון אחר לגמרי, אתה משיג את המספר טלפון של הילד או של האבא, יש כל מיני שיטות למצוא ולא חושב שתהיה בעיה, אבל אם לא הצלחת תעבור שלב.
ברגע שיש לך את המספר אתה הולך לעשות להם את המוות בלילה
אתה מתקשר כמה פעמים לטלפון בלילה, יש כאלה אחרי פעמיים שלוש ישימו על שקט, יש מפגרים שיענו לך כל פעם, תמשיך כול עוד הוא עונה, וגם תתקשר כמה פעמים בודדות אחרי שהוא מפסיק לענות כדי לוודא שהוא שם על שקט ולא עונה יותר.
זה מלחמת התשה אבל ממשיכים הלאה, כמובן כל זה בהנחה והילד לא הפסיק עד שלב זה.
שלב שמיני:
בשלב הזה כנראה האבא הפסיק לחנות את הרכב בשכונה, את הטלפון התחילו לשים על שקט בלילה או שהחליפו מספר, וניתקו את הפעמון בדלת.
אין לך ברירה אלא להתחיל לתקוף מכיוון לא צפוי.
לכול חלאה מגיעה היום שלו ולכן אם יש לך כמה עשרות אלפים מיותרים ואתה רוצה פיתרון סופי, יש אנשים ש"יטפלו" בשבילך בילד, שווה בשביל השקט הנפשי, תדאג שהוא יבין מהם שהוא צריך להפסיק לעשות שטויות אבל בשום פנים ואופן שלא ידברו על הדלת וכו' אחרת הכל יוביל אלייך ואתה תסתבך קשות, כול עוד זה רק נרמז אין ראויות וודאיות שזה קשור לדלת לא יוגש נגדך כתב אישום ואולי אפילו לא תיחקר.
שלב תשיעי:
אם הגעת לשלב הזה ועדיין הילד ממשיך, אין מה לעשות, מצד אחד אתה חייב לשמור על פרופיל נמוך אחרי כל הארועים מצד שני כנראה ששקט נפשי כבר לא יהיה, תקח את סבא וסבתא שלך ושייעברו דירה, אפילו מחוץ לעיר יהיה עדיף, אני יודע שזה כואב אך אין ברירה, אם בכל זאת הסבים שלך לא יכולים לעבור דירה בשום מצב בעולם תעבור לשלב העשירי שהוא יהיה הכי קשה אבל כנראה הכי אפקטיבי.
שלב עשירי:
"בלי מלחמה לא יהיה שלום"
אתה בפורום LBS נכון?
כנראה שאתה מתאמן במכון ויש לך קצת שרירים וחברים שמתאמנים, תדבר עם חברים שלך השחיפים גם, תאסוף את כולם ותספר להם על המצב, בטוח שהם יזדהו איתך וכל מה שעברת , קחו איזה ערב אחד שכולכם מתלבשים כמו ערסים עם כובעי נייק, גופיות סבא, אלות וכל מיני חפצים מאיימים אחרים
דופקים כולם בדלת שלו, אומרים לו "תקשיב טוב, אתה מביא את הבן שלך לפה עכשיו ואומרים לו שאם עוד פעם אחת הוא דופק בדלת גם אתה וגם הוא תצטרכו לחפש אתה השיניים מתחת לשטיח, ברור?"
לא חושב שיש מישהו עם שכל שיתווכח, אולי הוא יאיים עם משטרות אבל אז זה פשוט מאוד, אתה לוקח את כל הטלפונים בבית ומנפץ אותם על הריצפה.
מסיים הכל ומסתלק לשם לבית של חבר הכי רחוק מהעיר הזאת, אתה שורף את הסים והולך להוציא מספר חדש יום למחרת.
תוך חצי שעה גג יהיו ניידות ליד הבית שלו אתה כבלא תהיה שם, את סבא וסבתא שלך יחקרו אין מה לעשות אבל הם חייבים להגיד שהם לא יודעים איפה אתה וכו'.
ככה תעביר שבועיים.
אחרי שבועיים אתה מתקשר לסבא וסבתא ובודק מה קורה, אם עדין בעיה לחזור אתה מושך עוד שבועיים ואז חוזר לבית שלך, כנראה יחפשו אותך לחקירה.
תגיע לחקירה תספר שאתה לא יודע כל מדובר אתה לא מכיר אותם ותכחיש פשוט תכחיש ותכחיש.
אם יוגש נגדך כתב אישום אתה לא תשב בכלא בגלל איומים ומקסימום תשלם על הטלפונים.
אני מאמין שאחרי כל זה הוא לא יעיז יותר להתקרב אלייך.

אם הילד ילך למשטרה, אתה תקבל תיק על איום במקרה הטוב..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית