הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למשהו מוכר החומרים האלה?

Tarbuka

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
טוב זה דיון ראשון שלי בפורום,ניסתי למצוא אשכול עם חוקים לא ראיתי עם שגיתי במשהו מבקש התנצלות לנושא : פעם שנייה שמביאים לי חומרים אני מרגיש שזה לא משפיע אליי זה הפעם השנייה זה מה שהביאו לי משהו מכיר ? החומרים זה טסטרון של hd labs וגם טרינובלן של hd labs אני כבר שבועיים שלוש על זה לא מרגיש שינוי טיפה גדלה היד וגם זה אניי לא בטוח. אני יודע שאני אמור להרגיש גדילה והוספת כוח את זאת אין לי בהרגשה לדעתי יש בי בעיה בגוף שזה לא משפיע אליי יכול להיות? חייה את עזרתכם תודה!

קבצים מצורפים

• 20171001_165039.jpg
    20171001_165039.jpg
    KB 78 · צפיות: 292
  • 20171001_174812.jpg
    20171001_174812.jpg
    KB 48.5 · צפיות: 256
מה שיש לך בתמונות :
ויאלים - טסט אננתת וסוג של סוסטנון.
כדורים - דיבול ולא מה שרשמת.

מהטקסט של לא ברור מה הסייקל, מה מינונים , מה התזונה , מה מטרות.

בלי זה אף אחד לא יעזור לך אלא הפוסט יהפוך לפרסום או אנטי פרסום של חברות.

• פותח/ת השרשור
סייקל שני . הראשון ללא הצלחה ושום דבר ... המטרה היא מסה המינון הוא כול יום שלישי הזרקה ובהמצע מעבר של הזרקה של שניהם ביחד. 1mg בהזרקה בודדה ,בייחד היה 2. כדורים 2ביום ואז מעבר ל3ביום בהמצע לגבי תזונה מלא פחממות משלב גם חלבון אוכל כמו זעב טורף כי רק ככה היה גדילה היה ממה לגדול מים שחייב פול זה 3ליטר ומלא ביום שזה אני צריך לעלות במכמות מים....מתפללל שתענו לי אין עוד פורומים שאפשר לשאול שמה ואנשים עם נסיון כמו פה

נערך לאחרונה:
אין לך בעיה בגוף או בכלל. אין קשר קודם כל לחומרים שים אותם בצד קודם כל. ועזוב חברות ug כרגע נתווכח על זה אחר כך. אם אתה אוכל כמו שצריך שזאת אומרת פחמימה כפול משקל גוף קלוריות כפול משקל גוף פלוס חלבון היה וכן עשית ואכלת כמו שצריך ולא עלית מינימום 5 קילו שזאת אומרת כולל מים נוזלים. יש לך חברות פייק מדוללות. אגב HD ו ורטקס הם מאותה מעבדה קח בחשבון

טוב זה דיון ראשון שלי בפורום,ניסתי למצוא אשכול עם חוקים לא ראיתי עם שגיתי במשהו מבקש התנצלות לנושא : פעם שנייה שמביאים לי חומרים אני מרגיש שזה לא משפיע אליי זה הפעם השנייה זה מה שהביאו לי משהו מכיר ? החומרים זה טסטרון של hd labs וגם טרינובלן של hd labs אני כבר שבועיים שלוש על זה לא מרגיש שינוי טיפה גדלה היד וגם זה אניי לא בטוח. אני יודע שאני אמור להרגיש גדילה והוספת כוח את זאת אין לי בהרגשה לדעתי יש בי בעיה בגוף שזה לא משפיע אליי יכול להיות? חייה את עזרתכם תודה!
לגבי החברה - דעות חלוקות ומעורבות, קח בחשבון שאתה יכול לקבל חומר טוב בדיוק כמו חומר לא טוב
לגבי הסייקל ומה שמסביב - אתה צריך, ללא קשר, לדעת מה לעשות ולא ניכר שאתה יודע

לפותח הפוסט תעלה לפה עכשיו מספר תמונות שלך של הגוף לפני שנגעת בחומרים+תוסיף נתונים גיל משקל גובה וכמה שנים אתה מתאמן. זה אינדיקציה מס'1 לדעת קודם כל אם אתה יודע בכלל איך לאכול ולהתאמן עוד לפני שנגעת בחומרים.
*החומרים בתמונה זה טרן אננטט סוסטנון של חברת HD ודיבול של חברת וורטקס. אני לא בטוח שהבנתי איך הסייקל שלך בנוי אבל בשביל שזה יעבוד טוב אתה צריך 2 סיסי של טרן בשבוע + 3 סיסי סוטנון + 3 דיבול ביום. אם אתה שוקל מעל 90 קילו אז 4 דיבול ביום. אם אתה שואל אותי? טרן זה החומר הכי חזק שקיים מניסיון אחרי חודשיים בסייקל כזה אתה לא תזהה אותי.
החומרים האלה לא שווים כלום אם לא תתאמן כמו ארייה ולא תאכל מספיק אוכל איכותי אם תפריט מסודר + מנוחה טובה.
רשמת שהסייקל הראשון לא הביא לך תוצאות וגם בסייקל הזה אתה לא רואה תוצאות? תנסה טסט רפואי תבדוק אם זה החומרים לא בסדר או שזה הגנטיקה שלך או שאולי אתה לא יודע איך להתאמן ולאכול, כמו שאמרתי בהתחלה תעלה תמונות שלך לפני החומרים זה יסביר הכל.

• פותח/ת השרשור
חברים אני אוכל כמו משוגע לפני ואחרי הסייקל אין שינוי כלל. במשקל וגם אני מודד תשירירים כול שבוע אני מטר 80 שחיף עם הגנים הכי שבורים שיש בעולם מתקשה לעלות מסה מטבעי הגעתי לפלטה מזמן ואני מתאמן רק שנה אין למה לעשות תמונות לפני ואחרי הסקייל שום דבר לא ישתנה אני מתייעץ עם משהו שזכה במיסטר יונברס בשנות ה90 בנדם שמתאמן 40שנה בחייו ולא שנה שנתיים ונותן כבר המלצות יש הבדל כן לעניין אני עושה הכול החומרים צריכים להיות מעולים באחריות לפחות האחרון הזה שפירסמתי כרגע הלקיחה שלהם כמו שהסבירו לי בשיטה אנכונה כולל אימונים מסיביים ומלא אוכל ומיים בטוח שבגנטיקה שלי משהו שבור זה לא הגיוני זה סייקל שני כבר ללא תוצאות.... עושה זריקה כול יום שלישי של שתי החומרים בייחד 1ml כול חומר זה אומר הזריקה 2ml משתי חומרים . כדורים 2 ביום שנישארים לי 70כדורים מתוך 100 מתחיל לקחת שלוש ביום עד שנישאר 20 ואז 2 ביום
לפותח הפוסט תעלה לפה עכשיו מספר תמונות שלך של הגוף לפני שנגעת בחומרים+תוסיף נתונים גיל משקל גובה וכמה שנים אתה מתאמן. זה אינדיקציה מס'1 לדעת קודם כל אם אתה יודע בכלל איך לאכול ולהתאמן עוד לפני שנגעת בחומרים.
*החומרים בתמונה זה טרן אננטט סוסטנון של חברת HD ודיבול של חברת וורטקס. אני לא בטוח שהבנתי איך הסייקל שלך בנוי אבל בשביל שזה יעבוד טוב אתה צריך 2 סיסי של טרן בשבוע + 3 סיסי סוטנון + 3 דיבול ביום. אם אתה שוקל מעל 90 קילו אז 4 דיבול ביום. אם אתה שואל אותי? טרן זה החומר הכי חזק שקיים מניסיון אחרי חודשיים בסייקל כזה אתה לא תזהה אותי.
החומרים האלה לא שווים כלום אם לא תתאמן כמו ארייה ולא תאכל מספיק אוכל איכותי אם תפריט מסודר + מנוחה טובה.
רשמת שהסייקל הראשון לא הביא לך תוצאות וגם בסייקל הזה אתה לא רואה תוצאות? תנסה טסט רפואי תבדוק אם זה החומרים לא בסדר או שזה הגנטיקה שלך או שאולי אתה לא יודע איך להתאמן ולאכול, כמו שאמרתי בהתחלה תעלה תמונות שלך לפני החומרים זה יסביר הכל.

נערך לאחרונה:
חברים אני אוכל כמו משוגע לפני ואחרי הסייקל אין שינוי כלל. במשקל וגם אני מודד תשירירים כול שבוע אני מטר 80 שחיף עם הגנים הכי שבורים שיש בעולם מתקשה לעלות מסה מטבעי הגעתי לפלטה מזמן ואני מתאמן רק שנה אין למה לעשות תמונות לפני ואחרי הסקייל שום דבר לא ישתנה אני מתייעץ עם משהו שזכה במיסטר יונברס בשנות ה90 בנדם שמתאמן 40שנה בחייו ולא שנה שנתיים ונותן כבר המלצות יש הבדל כן לעניין אני עושה הכול החומרים צריכים להיות מעולים באחריות לפחות האחרון הזה שפירסמתי כרגע הלקיחה שלהם כמו שהסבירו לי בשיטה אנכונה כולל אימונים מסיביים ומלא אוכל ומיים בטוח שבגנטיקה שלי משהו שבור זה לא הגיוני זה סייקל שני כבר ללא תוצאות.... עושה זריקה כול יום שלישי של שתי החומרים בייחד 1ml כול חומר זה אומר הזריקה 2ml משתי חומרים . כדורים 2 ביום שנישארים לי 70כדורים מתוך 100 מתחיל לקחת שלוש ביום עד שנישאר 20 ואז 2 ביום
פה חשדתי. אתה מתאמן טבעי שנה וכבר דחפת חומרים זה לא יעבוד כך. אתה לא גודל בגלל שאתה אוכל כמו אחותי ולא כמו מפתח גוף. גם לי אין גנטיקה טובה אבל אחרי 7 שנים של אימונים טבעיים עליתי מ-62 ל-110 קילו. אחרי חיטוב 92 קילו. אחרי שנגעתי בחומרים עליתי עוד יותר בשר והתקדמתי בצורה מעולה. זה מתמטיקה פשוטה תאכל יותר ממה שאתה שורף אתה תגדל. גם בלי חומרים. להגיד שאתה "אוכל כמו משוגע" זה לא עובד כך בתחום הזה. תפרסם תפריט מסודר. ואני אומר לך מעכשיו אם האית אוכל 600 גרם פחמימה מורכבת 2 גרם חלבון מלא איכותי לכל קילו משקל גוף + שומרים בריאים האית גודל מצויין גם טבעי. גם להתאמן אתה לא יודע. גם אני אחרי שנה לא ידעתי איך להתאמן נכון איך להרגיש תשרירים נכון. אף אחד לא יודע לומדים את זה אם השנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית