הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חנות תוספים במנהטן ניו יורק מישהו מכיר?

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
אני נימצא כרגע במנהטן ניו יורק חוץ מ GNC לא מצאתי חנות של תוסיפי מזון
מחר אני עוזב ורציתי לעשות קניה של כמה דברים מישהו אולי מכיר חנות מומלצת של תוספים במנהטן ניו יורק
עדיפות קרבת הטיים סקוור בבקשה ענו במהרה מי שיודע לפני שהודעה זו לא תיהיה רלוונטית

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
מושה תודה רבה בדרך לשם
תגיד ה JACK3D שלהם באתר מיושן או שזה רק נדמה לי חשבתי להביא מה אומר?

מושה תודה רבה בדרך לשם
תגיד ה JACK3D שלהם באתר מיושן או שזה רק נדמה לי חשבתי להביא מה אומר?
תסתכל בחנות יכול להיות שיש להם את הגירסה הישנה ההבדל הוא במרכיב אחד, בגדול הם דומים.

לא כזה בקיא, מישהו אמר כאן שהורידו איזה מרכיב אבל זה לא דומיננטי אתה יכול לקנות בשקט.

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה רבה

ממ אם אפשר שאלה אחרונה איזה טעם מומלץ יותר ראיתי יש אופציה לשניים לימון ופירות משהו

עכשיו אני יודע שבדברים האלא יש טעמים סבבה ולפעמים נוראים אז איזה טעם הכי מומלץ?

אחלה תודה רבה

ממ אם אפשר שאלה אחרונה איזה טעם מומלץ יותר ראיתי יש אופציה לשניים לימון ופירות משהו

עכשיו אני יודע שבדברים האלא יש טעמים סבבה ולפעמים נוראים אז איזה טעם הכי מומלץ?
שמעתי שפירות משהו יותר טעים מלימון, אבל כל אחד והטעם שלו.

היית יכול לעשות הזמנה מבאדי בילידניג קומ למקום שהיית בו.....
זה לא היה מגיע תוך יום אחד... (וזה מה שיש לו).
הזמנה מ BB.COM לוקחת בין 2 ל5 ימים, למרות שתמיד לקח לי יומיים אבל זה תלוי כמה רחוק אתה מהמחסן שלהם...
בקשר לטעם תקח פירות, טעמתי אותו והוא בסדר.

משה שאלה לי אליך .עשיתי הזמנה לדודה שלי שנמצאת בבית בארה"ב . ראיתי באתר של פדקס את מיקום החבילה עד שסומן שהיא סופקה בהצלחה,אבל לא נדרשה חתימה של המקבל . האם יש מצב למשל שהחבילה הושארה מחוץ לבית כי אף אחד לא היה ? יש לך מושג מה הפרוצדורה ? החבילה הגיעה לפני כמה ימים ומאז לא הצלחתי ליצור איתה קשר.

ארה"ב זה לא לוד, אם דודה שלך לא גרה באזור קרמינלי (AKA הרבה שחורים/מקסיקנים) החבילה שלך בטוחה, השאירו לי את החבילה כמה פעמים בחוץ ולא קרה לה שום דבר.

דנבר זה מקום טוב ? חחחח פה בארץ אם החבילה הייתה חצי שנייה מחוץ לדלת בבית קרקע החבילה מזמן הייתה נעלמת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית