Growth Hormone Administration: Is It Safe and Effective for Athletic Performance.

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
Endocrinol Metab Clin North Am. 2010 Mar;39(1):11-23.
Growth Hormone Administration: Is It Safe and Effective for Athletic Performance.

Birzniece V, Nelson AE, Ho KK.

Pituitary Research Unit, Garvan Institute of Medical Research, 384 Victoria Street, Darlinghurst, New South Wales 2010, Australia.

Human growth hormone (GH) is widely abused by athletes; however, there is little evidence that GH improves physical performance. Replacement of GH in GH deficiency improves some aspects of exercise capacity. There is evidence for a protein anabolic effect of GH in healthy adults and for increased lean body mass following GH, although fluid retention likely contributes to this increase. The evidence suggests that muscle strength, power, and aerobic exercise capacity are not enhanced by GH administration, however GH may improve anaerobic exercise capacity. There are risks of adverse effects of long-term abuse of GH. Sustained abuse of GH may lead to a state mimicking acromegaly, a condition with increased morbidity and mortality. Copyright © 2010 Elsevier Inc. All rights reserved.​
✌️

השאלה היא האם בשביל May Improve שווה לבזבז כ"כ הרבה כסף ואולי בריאות....
גם קריאטין May Improve.......והוא יותר זול .
ההשוואה קצת דבילית אני יודע...אבל MAY IMPROVE נשמע לי בינוני.

השאלה איך אני מאתרגן פעם שלישית על GH...כי זה טואאוואאאבבבבבבבבב

השאלה איך אני מאתרגן פעם שלישית על GH...כי זה טואאוואאאבבבבבבבבב

בתור בן אדם שהתנסה , במה ההשפעה שלו ניכרת (של ה GH כמובן)?
היו לך תופעות לוואי כלשהן ממנו?
לקחת לבד או אם עוד חומרים?
שווה את המחיר?

בתור בן אדם שהתנסה , במה ההשפעה שלו ניכרת (של ה GH כמובן)?
היו לך תופעות לוואי כלשהן ממנו?
לקחת לבד או אם עוד חומרים?
שווה את המחיר?
זה ליגה אחרת,אני יכול להגיד רק על השגים סובייקטיביים ובמידה והם לא ימצאו תמיכה בקומפילציות שמודבקות פה...
עז ככה-חילוף חומרים ואוטיליזציה,שריפת שומן אזורית,כח,התאוששות,כמובן היפרטרופיה..
לגבי לוואי-כמה שבועות ראשונות מלה מים,קצת טונס סינדרום ואצבעות קבב...זהו...
6 שבועות אחרי סיום שימוש-בדיקות דם תקינות..

זה ליגה אחרת,אני יכול להגיד רק על השגים סובייקטיביים ובמידה והם לא ימצאו תמיכה בקומפילציות שמודבקות פה...
עז ככה-חילוף חומרים ואוטיליזציה,שריפת שומן אזורית,כח,התאוששות,כמובן היפרטרופיה..
לגבי לוואי-כמה שבועות ראשונות מלה מים,קצת טונס סינדרום ואצבעות קבב...זהו...
6 שבועות אחרי סיום שימוש-בדיקות דם תקינות..

מלא מים למה? בטוח שזה לא הדיבול...חחחח

אולי התכוונת ל-UTILIZATION? אז כותבים את זה ככה: "יוטיליזציה"..

בכל מקרה, אני לא מכיר את זה כמינוח מקובל ל"סילוק פסולת" (תגדיר פסולת). ואיך הסקת שזה עזר לך "לסלק פסולת"?

אולי התכוונת ל-UTILIZATION? אז כותבים את זה ככה: "יוטיליזציה"..

בכל מקרה, אני לא מכיר את זה כמינוח מקובל ל"סילוק פסולת" (תגדיר פסולת). ואיך הסקת שזה עזר לך "לסלק פסולת"?
אתה ניה כ"כ גדול וכ"כ חזק שזה גורם לזבלים להסתלק מקרבתך:79nb:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית