הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימו לב!

מר לטיסימוס

Übermensch
10,536
63
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
28,250
10,536
63
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3846044,00.html

מצד אחד, שתייה של למעלה מ-2 כוסות משקה קל בשבוע מעלה את הסיכון ללקות בסרטן הלבלב הקטלני ב-87% (!!), ומצד שני, עצם זה שיש בישראל כ-500 חולים חדשים בשנה מעיד על כך שכנראה כל עם ישראל שותה מים מינרליים.

איפה הבחור שדיבר על פקטורים בהסתברות?

נראה כבר לגבי זה.

תגובה מאוד 'חכמה' של מישהו:

"
האידיאנים החכמים אמרו שהאדם הלבן הביא עמו גם את הרעל הלבן והם לא התכוונו לקוק הם התכוונו לקמח הלבן למלח ובראש הרשימה לסוכר.
סוכר ברמה גבוהה כמו שיש בפחית קולה ספרייט וכו' הוא בעצם רעל, הגוף משקיע טונה אנרגיה לשחרר את הרעל הזה מהגוף. יש דבר שנקרא מים אלפי שנים בני אדם שתו את זה ולפעמים יין אדום ללא שום בעיה. כל המשקאות הקלים כולל רוב הטבעיים כביכול הם המצאה שאתה ואנשים כמוך יפתחו את הכיס ויוציאו כסף על טעם של כמה שניות בלשון. תעשה טובה לעצמך צא ממעגל הקסמים הזה זה לא באמת "טעם החיים".
רק בריאות !"

טונה אנרגיה אחי זה מלא

דרך אגב, תהרגו אותי אני לא מבין למה לעשות מחקר כזה רציני ולקחת רק אנשים מסינגפור.
אולי זה איזה פגם גנטי שנפוץ שם שקשור לזה? :\

נערך לאחרונה:
אני רק מחכה לשורה במחקר שבה היה כתוב: שמנו לב שאנשים ששתו למעלה מ-2 כוסות משקל קל בשבוע גם היו ברובם מעשנים כבדים, שמנים, נתונים תחת הרבה לחץ, אלכוהוליסטים כבדים ולא עסקו בשום פעילות גופנית.

חחח דרך אגב..אתה יודע שמשקה קל שותים בדרך כלל כ"זפיבון" (הרוסים יבינו) לוודקה.
המשפט הקטן הזה שכתבתי..אומר הכל לגבי זה.

אני רק מחכה לשורה במחקר שבה היה כתוב: שמנו לב שאנשים ששתו למעלה מ-2 כוסות משקל קל בשבוע גם היו ברובם מעשנים כבדים, שמנים, נתונים תחת הרבה לחץ, אלכוהוליסטים כבדים ולא עסקו בשום פעילות גופנית.

כמובן:
‘Soft drink consumption in Singapore was associated with several other adverse health behaviours such as smoking and red meat intake, which we can’t accurately control for.’

red meat = face palm

זה עוד מחקר אפידיומלוגי שלא אומר הרבה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית