הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בדדליפט

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
125 קילו שוקל 62.5 , שבוע שעבר עשיתי 137.5 והטכניקה הרגישה לא משהו ויום אחרי הגב הרגיש מוזר(בזוקפים ובעמוד השדרה) ואז עבר אחרי יום יומיים לגמרי, הורדתי משקל כדי לבדוק טכניקה וגם כי היה יום חלש,
בכל מקרה מה לדעתכם כדאי לשפר? נראה כאילו אני צריך להוציא עוד חזה בחוץ ולהחזיק גב עליון?

• פותח/ת השרשור
תכווץ חזק את הבטן ותנסה למשוך עם הישבן
סבבה שבוע הבא מעלה משקל ושוב סרטון.

אתה מרים את הישבן לפני ניתוק ככה שאתה לא משתמש בקוואדס ובעצם עושה סטיף לג
בקוואדס? דדליפט בכללי לא אמור לעבוד לך על הקוואדס(בעיקר) אם אני לא טועה אלא על האמסטרינג והגב תחתון בעיקר

השריר העיקרי שאמור לעבוד בדדליפט הוא הישבן.
זוקפי גו, האמסטרינג ,ארבע ראשי ובטן הם שרירים מייצבים ו/או מסייעים.

אל תוריד את האגן כל כך נמוך, אלא אם אתה עושה דדליפט עם נעליים מוגבהות (כמו adipower למשל) ואז אפשר להשתמש יותר טוב בקוואדס בניתוק.
תשמור על אגן לא נמוך מידיי כדי שההמסטרינגס יהיו מתוחים יותר.
deadlift-shoulders.jpg

• פותח/ת השרשור
אל תוריד את האגן כל כך נמוך, אלא אם אתה עושה דדליפט עם נעליים מוגבהות (כמו adipower למשל) ואז אפשר להשתמש יותר טוב בקוואדס בניתוק.
deadlift-shoulders.jpg
אוקיי, זה הבעיה היחידה? או בנוסף למה שאמרתי?(חזה יותר בחוץ על כיווץ יותר חזק בגב עליון)

מצטרף להמלצה של המהלך הלבן.

אם תשים לב אתה מוריד אגן בסט אפ, מתחיל למשוך, האגן עולה ואז אתה מנתק במנח שונה מהסט אפ. תנסה להתחיל עם מנח דומה לזה (כמו בתמונה).
חוצמזה לדעתי הכל בסדר, אתה מכווץ חזק גב תחתון ובטן וזה נראה טוב.

חזה לא צריך להיות בחוץ בדדליפט, זה טיפ מאוד גרוע.

• פותח/ת השרשור
מצטרף להמלצה של המהלך הלבן.

אם תשים לב אתה מוריד אגן בסט אפ, מתחיל למשוך, האגן עולה ואז אתה מנתק במנח שונה מהסט אפ. תנסה להתחיל עם מנח דומה לזה (כמו בתמונה).
חוצמזה לדעתי הכל בסדר, אתה מכווץ חזק גב תחתון ובטן וזה נראה טוב.

חזה לא צריך להיות בחוץ בדדליפט, זה טיפ מאוד גרוע.
כשאני לא מוציא חזה אני מרגיש כאילו כל הגוף שלי קורס למטה, כלומר הגב העליון.
וגם שכחתי לשלוח את הסרטון, הנה משקל עם 125 שוב משבוע שעבר וניסיתי שוב 127.5 והרגיש רע( עכשיו שמתי לב שרשמתי 137.5, התבלבלתי בין ה2 ל3) גם בכללי זה מרגיש יותר קשה מאשר שאני מוריד קצת יותר את הישבן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כשאני לא מוציא חזה אני מרגיש כאילו כל הגוף שלי קורס למטה, כלומר הגב העליון.
וגם שכחתי לשלוח את הסרטון, הנה משקל עם 125 שוב משבוע שעבר וניסיתי שוב 127.5 והרגיש רע( עכשיו שמתי לב שרשמתי 137.5, התבלבלתי בין ה2 ל3) גם בכללי זה מרגיש יותר קשה מאשר שאני מוריד קצת יותר את הישבן

@AQUANGEL @White Walker

לא כזה קריטי שגב עליון קורס
הסרטון הראשון לטעמי נראה רע, אומנם אני לא בטוח לגבי זה בגלל החגורה אבל נראה שהגב תחתון שלך רחוק מלהיות נייטרלי, והניתוק טעון שיפור, שוב אתה לא מנצל מספיק את הקוואדס ולפני הניתוק בורח קצת קדימה
דווקא בסרטון השני זה נראה הרבה יותר טוב עם הרבה יותר שימוש בקוואדס, יש עוד טיפה מקום לשיפור גם שם אבל בגדול זה היה טוב

העצה שלי כרגע היא פשוט לתת קצת יותר מתח בסט אפ

• פותח/ת השרשור
לא כזה קריטי שגב עליון קורס
הסרטון הראשון לטעמי נראה רע, אומנם אני לא בטוח לגבי זה בגלל החגורה אבל נראה שהגב תחתון שלך רחוק מלהיות נייטרלי, והניתוק טעון שיפור, שוב אתה לא מנצל מספיק את הקוואדס ולפני הניתוק בורח קצת קדימה
דווקא בסרטון השני זה נראה הרבה יותר טוב עם הרבה יותר שימוש בקוואדס, יש עוד טיפה מקום לשיפור גם שם אבל בגדול זה היה טוב

העצה שלי כרגע היא פשוט לתת קצת יותר מתח בסט אפ
סבבה תודה רבה, שבוע הבא אעלה שוב מקווה שאני אסתדר עם זה.

deadlift-shoulders.jpg
הייתי בטוח שאדיפוואר פחות נוח לדדליפט(יש לי ואני עושה לעדייהם מרגיש שאני נופל קדימה)
שווה לנסות להתרגל?
@MasterSplitter

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית