הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות אחרונות לגבי המותג וpct

Im A Loco

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
3
66
3
אהלן ,
אני מתחיל שבוע הבא סייקל שני טסט ארוך , בולדנון ודיאנבול .
אני עברתי פה על המון תגובות בפורום ולא הצלחלתי לגבש דעה לגבי בלקן.

*הדיאנבול הוא של בלקן והבנתי שבכדורים הוא סבבה .

*הבולדנון הוא של וורמוג'י , איך המותג הזה?
לגבי הטסט של הבלקן אני הכי חושש כי יש כאלה שאומרים שזה להמר , המקור שלי מאוד אמין ואני בטוח לגבי המקוריות אבל נאמר פה שגם אם זה מקורי לא הופך אותו לטוב ? אני מנסה להשיג רפאוי אבל אם לא אצליח כמה זה הימור ?

ולגבי השימוש אם הבנתי נכון , בולדנון באותו המזרק עם הטסט פעמיים בשבוע 200 מ"ג תופס?

דיאנבול 30 מ"ג עם הארוחה לפני האימון ..

ולגבי פריגניל באחד הנעוצים פה הכותב רשם שעדיף להזריק פרגניל אחד לשבועיים שלוש כדי שהגוף לא יתרגל וככה יהיה את האפקט הכי טוב , נכון הדבר?

ממש תודה מראש.

לא מכיר את בלקן ,
זנקו חברה מעולה התאכזבתי קצת בתחילה אבל הם מצויינים ,
לגבי הסייקל למה בולדנון ולא דקה ?

תרשום מינונים שאתה הולך לקחת בצורה מסודרת,
לגבי שימוש במזרק כן שמנים הולכים יחד בולדנון וטסט כמובן שצורה סטרילית תתבצע ההזרקה ,
תקרא את הנעוצים יש לי הרגשה שאתה לא מספיק בקיא בנושא .

• פותח/ת השרשור
אני מכיר את זנקו לא שאלי לגביהם . שאלתי ספציפית לגבי בלקאן וורמוג'י .

אני לא רואה סיבה למה דקה ולא בולדנון...
בנוסף שגם בולדנון יותר זמין לי ותומך במטרות שלי .

עברתי על הנעוצים התשובות שאני מחפש לא נמצאות שם - על איכות החומר , ועל הפpct הדעות שנויות..

וורמודג'ה כבר אנדרדוס לדעתי אתה תזריק רק שמן נטו. אני מתפלא שמסתובבים להם ויאלים שלהם בארץ בלקן הדעות חלוקות לכאן ולכאן תבדוק ותיווכח אי אפשר לדעת מה תקבל. אחד יכול להגיד לך שעשה בלקן ופצצה ואתה תעשה סייקל שלהם ואולי תתאכזב עד שלא תנסה לא תדע

• פותח/ת השרשור
וורמודג'ה כבר אנדרדוס לדעתי אתה תזריק רק שמן נטו. אני מתפלא שמסתובבים להם ויאלים שלהם בארץ בלקן הדעות חלוקות לכאן ולכאן תבדוק ותיווכח אי אפשר לדעת מה תקבל. אחד יכול להגיד לך שעשה בלקן ופצצה ואתה תעשה סייקל שלהם ואולי תתאכזב עד שלא תנסה לא תדע

לגבי הוורמוג'ה מדובר באמפולות עם קוד בדיקה למקוריות ..
אל תתקרב לכלום חוץ מזנקו או קראקן,כמות הזיופים שיש בארץ של בלקן ושל אמפולות בכללי הוא מטורף,לא שווה לקחת סיכון אם תיפול בחומר אמיתי או לא.
הבחור שאני מביא ממנו מייבא מחו"ל כבר שנים ומסתמך על מקור אמין , אבל אני מבין שעדיין זה לא מבטיח את איכות החומר.

לגבי הוורמוג'ה מדובר באמפולות עם קוד בדיקה למקוריות ..

הבחור שאני מביא ממנו מייבא מחו"ל כבר שנים ומסתמך על מקור אמין , אבל אני מבין שעדיין זה לא מבטיח את איכות החומר.
וורמוז באמפולות? לא מכיר, אולי ויאלים?
תצא מהסרט של יבוא מחו״ל , הכל זה מטבח ישראלי. כבר המון זמן מי שמכין את החומר עושה חרא של עבודה. כבר עדיף בלקן.

• פותח/ת השרשור
למה לדבר סתם אבל? אני תוהה לפעמים אם כל מה שרץ פה זה רק דיבורי סרק ..
הבן אדם טס לחול כל כמה זמן ומביא משם לשימוש אישי בעיקר , אין שום קשר בינו לבין חומרים מהארץ..

וזה האמפולות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 113.6 · צפיות: 77
למה לדבר סתם אבל? אני תוהה לפעמים אם כל מה שרץ פה זה רק דיבורי סרק ..
הבן אדם טס לחול כל כמה זמן ומביא משם לשימוש אישי בעיקר , אין שום קשר בינו לבין חומרים מהארץ..

וזה האמפולות
בהצלחה.

אני האיתי הבן אדם הראשון בארץ שהתנסה בוורמוגע (לא צוחק) מהרגע שהם התחילו לעבוד במולדובה . מה אני יגיד לך , היו להם את החומרים הכי טובים בשוק לאותה תקופה ואת זה אמר גם כל מי שהתנסה בהם. זאת חברה שהתחילה מאוד מאוד טוב! אחרי שנתיים+ התחיל הבלגן. מאז וורמוגע עושים רק זבל. אם אתה מביא דיבול של בלקן תבקש גם אמפולות של בלקן הכל אם קודים והכל צריך לעבוד סבבה.

דיזל צודק בהתחלה וורמודג'ה היו פצצה אחרי תקופה של שנתיים 3 לא יודע מה קרה שם . אם אתה משיג אמפולות של בלקן זה עוד סבבה אבל אמפולות בכללי לא אומר שזה יוצר במעבדה רפואית , סתם שתדע .

• פותח/ת השרשור
אני האיתי הבן אדם הראשון בארץ שהתנסה בוורמוגע (לא צוחק) מהרגע שהם התחילו לעבוד במולדובה . מה אני יגיד לך , היו להם את החומרים הכי טובים בשוק לאותה תקופה ואת זה אמר גם כל מי שהתנסה בהם. זאת חברה שהתחילה מאוד מאוד טוב! אחרי שנתיים+ התחיל הבלגן. מאז וורמוגע עושים רק זבל. אם אתה מביא דיבול של בלקן תבקש גם אמפולות של בלקן הכל אם קודים והכל צריך לעבוד סבבה.

שמעתי מכמה חבר'ה שניסו את הבולדנון של וורמוג'ה מהבחור הזה והוא העיף להם את התחת .
אין לי ככה גישה לספקים אחרים אני אקח סיכון ואעדכן לגבי החומרים.
תודה .

זה חרטה. בולדנון לא מעיף לאף אחד את התחת, הוא לא עובד כמו טרן/דקה/הנאדרול. זה חומר שיכול להגביר תאבון יכול להבליט וורידים ויכול לתת מראה ווסקולרי חטוב ודחוס יותר זהו. החומרים שתרגיש בעיקר מה שיעיף אותך זה הדיבול שמאוד מורגש. וגם הטסט. שילוב של בולדנון יעזור בעליה נקיה במאסה . בהצלחה בכל מקרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית