הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אמצע סייקל וhcg

• פותח/ת השרשור _hen
  • פורסם בתאריך

_hen

משתמש מתחיל
53
9
נק' מוניטין:
22
53
9
אז ככה אני בשבוע ה8 כבר ואני השתמשתי רק פעמייים בhcg עקב פדיחות שקרו לי ועכשיו אני משיג חדש ואני אתחיל בשבוע ה10 להשתמש ..
איך אני משלב את זה ובאיזה מינונים ?
וחשבתי למשוך תסייקל לשבוע 14 ואז לקחת כל שבוע 1000 יחידות זה אפשרי זה לא יפגע בתפקוד והתאוששות ?

מה מכיל הסייקל?
מתי כן לקחת פרגניל במהלכו ומה היו המינונים?
עד איזה שבוע במקור מתוכנן הסייקל?
האם יש לך כבר PCT זמין?

• פותח/ת השרשור
מה מכיל הסייקל?
מתי כן לקחת פרגניל במהלכו ומה היו המינונים?
עד איזה שבוע במקור מתוכנן הסייקל?
האם יש לך כבר PCT זמין?

יש לי pct זמין ופרגניל יהיה לי בשבוע ה10 רק ..
הסייקל מכיל
750 טסט למשך 4 שבועות
ואז הורדתי תמינון ל500 עד עכשיו שבוע 8 (עקב רגישות לחומר , ודפיקות לב חזקות וגלי חום שבאים והולכים)
דיבול 4 שבועות
ובולדנון 8 שבועות גם 500 לשבוע.
הסייקל מתוכנן ל12 שבועות אבל אני רואה תוצאות ושיפור מטורף וחשבתי להמשיך לשבוע 13-14
פרגניל לקחתי מהשבוע 5+6 500 יחבל לשבוע
בשבוע ה7 קלטתי שאין לי מפדיחה שנזרק בטעות (לא על ידי כמובן)
אשמח לעזרה !

יש לי pct זמין ופרגניל יהיה לי בשבוע ה10 רק ..
הסייקל מכיל
750 טסט למשך 4 שבועות
ואז הורדתי תמינון ל500 עד עכשיו שבוע 8 (עקב רגישות לחומר , ודפיקות לב חזקות וגלי חום שבאים והולכים)
דיבול 4 שבועות
ובולדנון 8 שבועות גם 500 לשבוע.
הסייקל מתוכנן ל12 שבועות אבל אני רואה תוצאות ושיפור מטורף וחשבתי להמשיך לשבוע 13-14
פרגניל לקחתי מהשבוע 5+6 500 יחבל לשבוע
בשבוע ה7 קלטתי שאין לי מפדיחה שנזרק בטעות (לא על ידי כמובן)
אשמח לעזרה !
קודם כל היית אמור להתחיל מ 500 מג אנטט ואז לעלות אחרי 8 שבועות ל 750 מג, גם בבולדנון יש שם בעיה, המינון אמור להיות 800 מג לשבוע. למשך 16 שבועות, אגב הדפיקות לב והגלי חום אני חושב שזה מהדיבול ולא מהטסט

• פותח/ת השרשור
קודם כל היית אמור להתחיל מ 500 מג אנטט ואז לעלות אחרי 8 שבועות ל 750 מג, גם בבולדנון יש שם בעיה, המינון אמור להיות 800 מג לשבוע. למשך 16 שבועות, אגב הדפיקות לב והגלי חום אני חושב שזה מהדיבול ולא מהטסט

אני יודע את זה אבל העדפתי להתחיל במינון קצת יותר גבוהה ולהפסיק באמצע מאשר להעלות באמצע הסייקל לא להצליח ולהוריד שוב ומה לגבי הpct ?

• פותח/ת השרשור
הקפצה .. בקרוב שבוע 9 וכנראה אשיג את זה לפני שבוע 10 ואשמח לייעוץ או לכיוון שאדע איזה מינונים לקחת של hcg ..

• פותח/ת השרשור
מתי אתה מתכוון לסיים את הסייקל? שבוע 10?

בתכלס עד שבוע 12 אבל שאלתי אם זה יהיה קריטי למשוך לשבוע 13-14 מבחינת הpct אחרי זה
ואם זה עד שבוע 12 איך אני לוקח את הhcg ומתי?
ואם זה עד שבוע 13-15 אז אותה שאלה ..
באמת אשמח לעזרה בנוגע לזה!

סיים בשבוע 12 בעיקר גם בשל העובדה כי לא צרכת פרגניל כנדרש במהלכו, לכך הארכתו לא תהיה מעשה חכם
כעת, צרוך כ-1,000iu כל 3 ימים עד כשבוע לפני ה-PCT
שים לב! גם אחרי הזריקה האחרונה של הטסט אתה ממשיך לצרוך פרגניל לעוד שבועיים
לאחר הפסקת הפרגניל המתן שבוע ואז התחל PCT בפרוטוקול הסטנדרטי

• פותח/ת השרשור
סיים בשבוע 12 בעיקר גם בשל העובדה כי לא צרכת פרגניל כנדרש במהלכו, לכך הארכתו לא תהיה מעשה חכם
כעת, צרוך כ-1,000iu כל 3 ימים עד כשבוע לפני ה-PCT
שים לב! גם אחרי הזריקה האחרונה של הטסט אתה ממשיך לצרוך פרגניל לעוד שבועיים
לאחר הפסקת הפרגניל המתן שבוע ואז התחל PCT בפרוטוקול הסטנדרטי
תודה רבה באמת !!

ללא ספק מהדיבול, איך נלחצתי מזה פעם ראשונה שזה קרה לי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית