עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני סה"כ משתמש בחשבון של חברה שלי.דרך אגב, לדעתי 750 מג טסט לאישה זה המון. לא מכיר אותך ואת הרקע ויכול להיות שאת מתחרה כבדה בבודיבילדינג, אבל יש דברים שאין מהם דרך חזרה. תשמרי על עצמך.
שיהיה בהצלחה
מה הכוונה?לא מציינת בדיוק את הערכים ככה שקשה לומר במדוייק
הא יופי הרגעת אותי כבר חשבתי יש פה איזו משוגעת..אני סה"כ משתמש בחשבון של חברה שלי.
מה הכוונה?
34.61ng/ml נותן 110nmol/L התקשרתי למעבדה, זו התוצאה המדויקת.750 מ"ג טסט נותן 225 nmol
רשמו לך כבר כמה פעמים- אין תוצאה מדוייקת אז אי אפשר לדעת.34.61ng/ml נותן 110nmol/L התקשרתי למעבדה, זו התוצאה המדויקת.
כלומר המינון הוא חצי ממה שאמור להיות בפועל, באסה.עוד דילר לרשימת הנוכלים.
אם אין ערך מדוייק אין אינדיקציה לכמות החומר
הא יופי הרגעת אותי כבר חשבתי יש פה איזו משוגעת..
הכוונה היא שרשום שערכי הטסט טוטאל גבוהים מ34.6 אבל לא כתוב את המספר המדוייק.
יכול להיות שיש לך בגוף רמה של 50 ויכול להיות גם 37.. אי אפשר לדעת במדוייק כי הבדיקה לא מציינת.
לדעתי אתה יכול לבקש מהמעבדה את הערכים המדוייקים, אבל לא סגור על זה. תנסה
רשמו לך כבר כמה פעמים- אין תוצאה מדוייקת אז אי אפשר לדעת
34.61ng/ml נותן 110nmol/L התקשרתי למעבדה, זו התוצאה המדויקת
ת'אמת זה בדיוק מה ששאלתי לפני כמה דקות, העבירו לטלפון את הגברת שלקחה לי את בדיקת הדם, היא טוענת שככה מופיעות תוצאות הבדיקה. שאלתי למה הסימן < אז היא אומרת שככה זה אומר שתוצאת הבדיקה גבוהה מהנורמה. אולי חשוב לומר שלא דיברתי עם המעבדה אלא עם המרפאה הפרטית בה נלקחה הבדיקה, אבל אני מניח שזו אינה הפעם הראשונה בה הם שולחים בדיקות דם, כך שהם ודאי יודעים לקרוא את תוצאות הבדיקות.ממתי תוצאה מדוייקת נרשמת עם סימן גדול מ- ?
כנראה יש להם ערך שמעליו לא רושמים ערך אמיתי. אולי זה מגבלה של ציוד או עלויות נוספות של בדיקה מעמיקה יותר.ת'אמת זה בדיוק מה ששאלתי לפני כמה דקות, העבירו לטלפון את הגברת שלקחה לי את בדיקת הדם, היא טוענת שככה מופיעות תוצאות הבדיקה. שאלתי למה הסימן < אז היא אומרת שככה זה אומר שתוצאת הבדיקה גבוהה מהנורמה. אולי חשוב לומר שלא דיברתי עם המעבדה אלא עם המרפאה הפרטית בה נלקחה הבדיקה, אבל אני מניח שזו אינה הפעם הראשונה בה הם שולחים בדיקות דם, כך שהם ודאי יודעים לקרוא את תוצאות הבדיקות.
מעניין, אם כך אחפש מעבדה נוספת, מוטב להשקיע עוד 200 שקל מאשר לא לדעת את המינונים שאתה מכניס לגוף.כנראה יש להם ערך שמעליו לא רושמים ערך אמיתי. אולי זה מגבלה של ציוד או עלויות נוספות של בדיקה מעמיקה יותר.
יכול להיות זה עניין במעבדות פרטיות.מעניין, אם כך אחפש מעבדה נוספת, מוטב להשקיע עוד 200 שקל מאשר לא לדעת את המינונים שאתה מכניס לגוף.
מעניין, אם כך אחפש מעבדה נוספת, מוטב להשקיע עוד 200 שקל מאשר לא לדעת את המינונים שאתה מכניס לגוף.