הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת דם ל UG טסט

ilanapar

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
עשיתי בדיקת דם חמישה שבועות בתוך סייקל טסט ug, אני רוצה לעשות ניסיון ולשאול כמה אתם חושבים המינון השבועי, תודה.

Screenshot_2017-10-16-19-04-35-471_com.google.android.apps.docs.png

הבדיקה לא מציינת בדיוק את הערכים ככה שקשה לומר במדוייק אם זה 100 אחוז.
אבל יש חומר פעיל בטוח, הטסט טוטאל מעל 35..

דרך אגב, לדעתי 750 מג טסט לאישה זה המון. לא מכיר אותך ואת הרקע ויכול להיות שאת מתחרה כבדה בבודיבילדינג, אבל יש דברים שאין מהם דרך חזרה. תשמרי על עצמך.
שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
דרך אגב, לדעתי 750 מג טסט לאישה זה המון. לא מכיר אותך ואת הרקע ויכול להיות שאת מתחרה כבדה בבודיבילדינג, אבל יש דברים שאין מהם דרך חזרה. תשמרי על עצמך.
שיהיה בהצלחה
אני סה"כ משתמש בחשבון של חברה שלי.
לא מציינת בדיוק את הערכים ככה שקשה לומר במדוייק
מה הכוונה?

אני סה"כ משתמש בחשבון של חברה שלי.

מה הכוונה?
הא יופי הרגעת אותי כבר חשבתי יש פה איזו משוגעת..

הכוונה היא שרשום שערכי הטסט טוטאל גבוהים מ34.6 אבל לא כתוב את המספר המדוייק.
יכול להיות שיש לך בגוף רמה של 50 ויכול להיות גם 37.. אי אפשר לדעת במדוייק כי הבדיקה לא מציינת.
לדעתי אתה יכול לבקש מהמעבדה את הערכים המדוייקים, אבל לא סגור על זה. תנסה

34.61ng/ml נותן 110nmol/L התקשרתי למעבדה, זו התוצאה המדויקת.
כלומר המינון הוא חצי ממה שאמור להיות בפועל, באסה.עוד דילר לרשימת הנוכלים.
רשמו לך כבר כמה פעמים- אין תוצאה מדוייקת אז אי אפשר לדעת.
אם אין ערך מדוייק אין אינדיקציה לכמות החומר
הא יופי הרגעת אותי כבר חשבתי יש פה איזו משוגעת..

הכוונה היא שרשום שערכי הטסט טוטאל גבוהים מ34.6 אבל לא כתוב את המספר המדוייק.
יכול להיות שיש לך בגוף רמה של 50 ויכול להיות גם 37.. אי אפשר לדעת במדוייק כי הבדיקה לא מציינת.
לדעתי אתה יכול לבקש מהמעבדה את הערכים המדוייקים, אבל לא סגור על זה. תנסה

• פותח/ת השרשור
ממתי תוצאה מדוייקת נרשמת עם סימן גדול מ- ?
ת'אמת זה בדיוק מה ששאלתי לפני כמה דקות, העבירו לטלפון את הגברת שלקחה לי את בדיקת הדם, היא טוענת שככה מופיעות תוצאות הבדיקה. שאלתי למה הסימן < אז היא אומרת שככה זה אומר שתוצאת הבדיקה גבוהה מהנורמה. אולי חשוב לומר שלא דיברתי עם המעבדה אלא עם המרפאה הפרטית בה נלקחה הבדיקה, אבל אני מניח שזו אינה הפעם הראשונה בה הם שולחים בדיקות דם, כך שהם ודאי יודעים לקרוא את תוצאות הבדיקות.

ת'אמת זה בדיוק מה ששאלתי לפני כמה דקות, העבירו לטלפון את הגברת שלקחה לי את בדיקת הדם, היא טוענת שככה מופיעות תוצאות הבדיקה. שאלתי למה הסימן < אז היא אומרת שככה זה אומר שתוצאת הבדיקה גבוהה מהנורמה. אולי חשוב לומר שלא דיברתי עם המעבדה אלא עם המרפאה הפרטית בה נלקחה הבדיקה, אבל אני מניח שזו אינה הפעם הראשונה בה הם שולחים בדיקות דם, כך שהם ודאי יודעים לקרוא את תוצאות הבדיקות.
כנראה יש להם ערך שמעליו לא רושמים ערך אמיתי. אולי זה מגבלה של ציוד או עלויות נוספות של בדיקה מעמיקה יותר.

• פותח/ת השרשור
כנראה יש להם ערך שמעליו לא רושמים ערך אמיתי. אולי זה מגבלה של ציוד או עלויות נוספות של בדיקה מעמיקה יותר.
מעניין, אם כך אחפש מעבדה נוספת, מוטב להשקיע עוד 200 שקל מאשר לא לדעת את המינונים שאתה מכניס לגוף.

מעניין, אם כך אחפש מעבדה נוספת, מוטב להשקיע עוד 200 שקל מאשר לא לדעת את המינונים שאתה מכניס לגוף.
יכול להיות זה עניין במעבדות פרטיות.
לפי פורומים רוסיים , יש להם בדיוק אותו עניין במעבדות. יש ערך שמעליו רושמים גדול מ- .
סיבה לכך שתוצאה יותר מדוייקת מצריכה בדיקה נוספת וזה זמן וציוד.
אולי זה מתחיל להיות גם בארץ.

חבל על הכסף, הבדיקה תראה את התוצאה גם כשהערך גבוה בהרבה מעל הטווח התקין, לדוגמה בבדיקת אנזימי כבד גם אם התוצאה תהיה מעל 1000 היא עדיין תופיע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית