עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אתה אומר שלדעתך אין מצב שפשוט רושמים גדול מ- מעל ערך מסויים?חבל על הכסף, הבדיקה תראה את התוצאה גם כשהערך גבוה בהרבה מעל הטווח התקין
עזוב אותך מערכים.אז אתה אומר שלדעתך אין מצב שפשוט רושמים גדול מ- מעל ערך מסויים?
גם על חצי מינון בפועל קרי 375מג/שבוע הוא יעלה יפה ופה הקאץ'עזוב אותך מערכים.
איך ההרגשה?
יש עליה במשקלי עבודה?
חשק מיני?
יש התקדמות באימונים ובמראה?
לדעתי זה חשוב ולא ערכים של בדיקות
יכול להיות. תלוי בהיסטוריית שימוש שלו.גם על חצי מינון בפועל קרי 375מג/שבוע הוא יעלה יפה ופה הקאץ'
גם. בעיקרון זה תלוי הרבה גורמיםיכול להיות. תלוי בהיסטוריית שימוש שלו.
נכון מאוד. אתה חושב שתוצאת הבדיקה שקיבלתי אכן מראה תוצאה מדוייקת כפי שהסבירה האחות שביצעה את הבדיקה, או שיתכן באמת שמעל ערך מסוים פשוט רושמים גדול מ- ?גם על חצי מינון בפועל קרי 375מג/שבוע הוא יעלה יפה ופה הקאץ'
אני מכיר המון אנשים שהשיגו תוצאות מדהימות על כמויות מזעריות אבל ידעו מה הם עושים. לחלופין הרוב המוחלט לא משיג הרבה ולא משנה כמה יזריקו. אז מתחילים להאשים את החומרים, לחפש תוצאות דם וכו׳ ( ללא קשר לפותח אשכול).גם. בעיקרון זה תלוי הרבה גורמים
אני מסכים בהחלט, אבל זו בדיוק הסיבה שביצעתי בדיקת דם, יש שיפור גם במראה וגם בכוח (וגם בהתעוררות מינית), אבל כמו שאמר דניאל, גם בחצי מ 750 מג יהיה שיפור (סייקל קודם היה 500 רפואי, ההרגשה פחות או יותר זהה). אם אכן המינון הוא 50%, אני אחפש דילר אחר ואחזור על אותו הליך עד שאמצע דילר אמין (לא לפני שאזהיר את חברי מאותו נוכל). תחשוב שמישהו לצורך העיניין חושב שהוא לוקח 1000מג טסט בשבוע וצורך ארימידקס או לטרוזול בהתאם. בפועל המינון הוא רק 300מג, והבחור מרסק לעצמו את רמות האסטרוגן ועלול להזיק לעצמו.. לחלופין הרוב המוחלט לא משיג הרבה ולא משנה כמה יזריקו. אז מתחילים להאשים את החומרים, לחפש תוצאות דם וכו׳ ( ללא קשר לפותח אשכול
מי שנמצא על מינונים כאלו אמור להכיר את התגובות של הגוף כדי להבין מה צריך להוסיף.אני מסכים בהחלט, אבל זו בדיוק הסיבה שביצעתי בדיקת דם, יש שיפור גם במראה וגם בכוח (וגם בהתעוררות מינית), אבל כמו שאמר דניאל, גם בחצי מ 750 מג יהיה שיפור (סייקל קודם היה 500 רפואי, ההרגשה פחות או יותר זהה). אם אכן המינון הוא 50%, אני אחפש דילר אחר ואחזור על אותו הליך עד שאמצע דילר אמין (לא לפני שאזהיר את חברי מאותו נוכל). תחשוב שמישהו לצורך העיניין חושב שהוא לוקח 1000מג טסט בשבוע וצורך ארימידקס או לטרוזול בהתאם. בפועל המינון הוא רק 300מג, והבחור מרסק לעצמו את רמות האסטרוגן ועלול להזיק לעצמו.
איך יודעים את הנתון הזה? יש טבלה כלשהי כמה nmol/L טסט בדם נותן כל מג טסט שמזריקים?750 מ"ג טסט נותן 225 nmol/L
איך יודעים את הנתון הזה? יש טבלה כלשהי כמה nmol/L טסט בדם נותן כל מג טסט שמזריקים?
זו לא אינדיקציה הכי מדוייקת אבל היא די קרובה למציאותבסרטון שראיתי מישהו שמטופל עם TRT הראה את תוצאות בדיקת הדם שלו 7 ימים אחרי זריקה אחרונה על 160 מ"ג, טסט טוטאל היה 48 אז לפי החישוב 750 מ"ג יוצא 225
כמה ימים אחרי הזריקה האחרונה ביצעת את הבדיקה? וכמה זמן כבר נמשך השימוש?
השימוש נימשך 5 שבועות, הבדיקה נערכה ביום שני, כאשר הזריקה (375מג) בוצעה ביום שבת.כמה ימים אחרי הזריקה האחרונה ביצעת את הבדיקה? וכמה זמן כבר נמשך השימוש
השימוש נימשך 5 שבועות, הבדיקה נערכה ביום שני, כאשר הזריקה (375מג) בוצעה ביום שבת.
אכן 250מג למ"ל, הזרקתי מ"ל וחצי בשבת. (375מג).אני מניח שהמינון המוצהר של החומר שלך הוא 250 מ"ג למ"ל ושהזרקת 3 מ"ל ביום שבת?
התכוונת ל 1.5 מיל?אני מניח שהמינון המוצהר של החומר שלך הוא 250 מ"ג למ"ל ושהזרקת 3 מ"ל ביום שבת?
מסכים בהחלטאני מכיר המון אנשים שהשיגו תוצאות מדהימות על כמויות מזעריות אבל ידעו מה הם עושים. לחלופין הרוב המוחלט לא משיג הרבה ולא משנה כמה יזריקו. אז מתחילים להאשים את החומרים, לחפש תוצאות דם וכו׳ ( ללא קשר לפותח אשכול).
נכון, גם זו בעיה. ואף גדולה מאוד. תמיד אמרתי שאם ניתן, כדאי לבצע בדיקות דם בזמן הסייקל גם להורמונים נוספים דוגמת אסטרוגן, פרולקטין, פרוגסטרון, כדי לאמוד את המצב הגופני ולקבל החלטות האם להשתמש בSERM/AI/דופאמין אגוניסטאני מסכים בהחלט, אבל זו בדיוק הסיבה שביצעתי בדיקת דם, יש שיפור גם במראה וגם בכוח (וגם בהתעוררות מינית), אבל כמו שאמר דניאל, גם בחצי מ 750 מג יהיה שיפור (סייקל קודם היה 500 רפואי, ההרגשה פחות או יותר זהה). אם אכן המינון הוא 50%, אני אחפש דילר אחר ואחזור על אותו הליך עד שאמצע דילר אמין (לא לפני שאזהיר את חברי מאותו נוכל). תחשוב שמישהו לצורך העיניין חושב שהוא לוקח 1000מג טסט בשבוע וצורך ארימידקס או לטרוזול בהתאם. בפועל המינון הוא רק 300מג, והבחור מרסק לעצמו את רמות האסטרוגן ועלול להזיק לעצמו.