הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בדיקת דם ל UG טסט

ilanapar

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
עשיתי בדיקת דם חמישה שבועות בתוך סייקל טסט ug, אני רוצה לעשות ניסיון ולשאול כמה אתם חושבים המינון השבועי, תודה.

Screenshot_2017-10-16-19-04-35-471_com.google.android.apps.docs.png

אז אתה אומר שלדעתך אין מצב שפשוט רושמים גדול מ- מעל ערך מסויים?
עזוב אותך מערכים.
איך ההרגשה?
יש עליה במשקלי עבודה?
חשק מיני?
יש התקדמות באימונים ובמראה?
לדעתי זה חשוב ולא ערכים של בדיקות

עזוב אותך מערכים.
איך ההרגשה?
יש עליה במשקלי עבודה?
חשק מיני?
יש התקדמות באימונים ובמראה?
לדעתי זה חשוב ולא ערכים של בדיקות
גם על חצי מינון בפועל קרי 375מג/שבוע הוא יעלה יפה ופה הקאץ'

• פותח/ת השרשור
גם על חצי מינון בפועל קרי 375מג/שבוע הוא יעלה יפה ופה הקאץ'
נכון מאוד. אתה חושב שתוצאת הבדיקה שקיבלתי אכן מראה תוצאה מדוייקת כפי שהסבירה האחות שביצעה את הבדיקה, או שיתכן באמת שמעל ערך מסוים פשוט רושמים גדול מ- ?

גם. בעיקרון זה תלוי הרבה גורמים
אני מכיר המון אנשים שהשיגו תוצאות מדהימות על כמויות מזעריות אבל ידעו מה הם עושים. לחלופין הרוב המוחלט לא משיג הרבה ולא משנה כמה יזריקו. אז מתחילים להאשים את החומרים, לחפש תוצאות דם וכו׳ ( ללא קשר לפותח אשכול).

• פותח/ת השרשור
. לחלופין הרוב המוחלט לא משיג הרבה ולא משנה כמה יזריקו. אז מתחילים להאשים את החומרים, לחפש תוצאות דם וכו׳ ( ללא קשר לפותח אשכול
אני מסכים בהחלט, אבל זו בדיוק הסיבה שביצעתי בדיקת דם, יש שיפור גם במראה וגם בכוח (וגם בהתעוררות מינית), אבל כמו שאמר דניאל, גם בחצי מ 750 מג יהיה שיפור (סייקל קודם היה 500 רפואי, ההרגשה פחות או יותר זהה). אם אכן המינון הוא 50%, אני אחפש דילר אחר ואחזור על אותו הליך עד שאמצע דילר אמין (לא לפני שאזהיר את חברי מאותו נוכל). תחשוב שמישהו לצורך העיניין חושב שהוא לוקח 1000מג טסט בשבוע וצורך ארימידקס או לטרוזול בהתאם. בפועל המינון הוא רק 300מג, והבחור מרסק לעצמו את רמות האסטרוגן ועלול להזיק לעצמו.

אני מסכים בהחלט, אבל זו בדיוק הסיבה שביצעתי בדיקת דם, יש שיפור גם במראה וגם בכוח (וגם בהתעוררות מינית), אבל כמו שאמר דניאל, גם בחצי מ 750 מג יהיה שיפור (סייקל קודם היה 500 רפואי, ההרגשה פחות או יותר זהה). אם אכן המינון הוא 50%, אני אחפש דילר אחר ואחזור על אותו הליך עד שאמצע דילר אמין (לא לפני שאזהיר את חברי מאותו נוכל). תחשוב שמישהו לצורך העיניין חושב שהוא לוקח 1000מג טסט בשבוע וצורך ארימידקס או לטרוזול בהתאם. בפועל המינון הוא רק 300מג, והבחור מרסק לעצמו את רמות האסטרוגן ועלול להזיק לעצמו.
מי שנמצא על מינונים כאלו אמור להכיר את התגובות של הגוף כדי להבין מה צריך להוסיף.
כבר דנו באלפי פוסטים שחברות ug זה רולטה רוסית ואף פעם לא ניתן לדעת מה וכמה אתה מכניס לגוף.
אם חשוב לך דיוק אז לך על רפואי, אך כאן תצטרך לוותר על רוב החומרים ולהישאר רק עם טסט.

איך יודעים את הנתון הזה? יש טבלה כלשהי כמה nmol/L טסט בדם נותן כל מג טסט שמזריקים?

בסרטון שראיתי מישהו שמטופל עם TRT הראה את תוצאות בדיקת הדם שלו 7 ימים אחרי זריקה אחרונה על 160 מ"ג, טסט טוטאל היה 48 אז לפי החישוב 750 מ"ג יוצא 225

כמה ימים אחרי הזריקה האחרונה ביצעת את הבדיקה? וכמה זמן כבר נמשך השימוש?

בסרטון שראיתי מישהו שמטופל עם TRT הראה את תוצאות בדיקת הדם שלו 7 ימים אחרי זריקה אחרונה על 160 מ"ג, טסט טוטאל היה 48 אז לפי החישוב 750 מ"ג יוצא 225

כמה ימים אחרי הזריקה האחרונה ביצעת את הבדיקה? וכמה זמן כבר נמשך השימוש?
זו לא אינדיקציה הכי מדוייקת אבל היא די קרובה למציאות

אני מכיר המון אנשים שהשיגו תוצאות מדהימות על כמויות מזעריות אבל ידעו מה הם עושים. לחלופין הרוב המוחלט לא משיג הרבה ולא משנה כמה יזריקו. אז מתחילים להאשים את החומרים, לחפש תוצאות דם וכו׳ ( ללא קשר לפותח אשכול).
מסכים בהחלט
ועדיין, בדיקת גם לטסט טוטאל היא הכלי הקרוב ביותר, שעימו ניתן לאמת מינון מוצהר של חומר
נכון, גם זו בעיה. ואף גדולה מאוד. תמיד אמרתי שאם ניתן, כדאי לבצע בדיקות דם בזמן הסייקל גם להורמונים נוספים דוגמת אסטרוגן, פרולקטין, פרוגסטרון, כדי לאמוד את המצב הגופני ולקבל החלטות האם להשתמש בSERM/AI/דופאמין אגוניסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית