הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מידע היסטוריית הפאוורליפטניג: שימוש בציוד

• פותח/ת השרשור SBD
  • פורסם בתאריך

SBD

משתמש מתחיל
132
47
נק' מוניטין:
60
132
47
אני כל הזמן שומע על הדיבור שפאוורליפטינג ראו הוא ספורט די חדש, וזה מעלה בי כמה שאלות...
כולנו נולדים בלי שום רצועות ברכיים וחליפת מולטיפליי, אז מאיפה התחיל בעצם השימוש בציוד עזר כלשהו?
למה התחילו להשתמש בציוד? מי התחיל את השימוש?
ומתי בעצם התחיל להתפתח ענף הראו?
אודה לכל מי שיגיב, ובנוסף אשמח אם יצורפו קישורים למאמרים מעניינים בנושא.

אני חושבת שזה הפוך. התחרויות הראשונות היו רואו( קלאסי) ורק כעשור אחרי זה נכנס הציוד. ( ויקיפדיה חושבת כמוני(

אני חושבת שזה הפוך. התחרויות הראשונות היו רואו( קלאסי) ורק כעשור אחרי זה נכנס הציוד. ( ויקיפדיה חושבת כמוני(
@MasterSplitter אופיר אומר אחרת:
"כמו שכתבתי, פאוורליפטינג ללא ציוד זה ספורט בחיתולים".

@MasterSplitter אופיר אומר אחרת:
"כמו שכתבתי, פאוורליפטינג ללא ציוד זה ספורט בחיתולים".
אני לא מתווכחת. רק ממה שיודעת וליתר בטחון בדקתי בויקי. מה שכן, באירגונים כגון gpc wpc לא היה רואו כמקצוע נפרד. התואר היה בקרב 3. כל אחד התחרה כרצונו, נדמה לי. ורק בעשור האחרון הפרידו את התחרות כלומר הכניסו תחרות ניפרדת לרואו.
למיטב ידיעתי מותר לעלות לתחרות ציוד ללא ציוד אך אסור ההפך.
1980s, equipment manufacturers such as Titan or Inzer began to produce supportive lifting singlets. These singlets eventually morphed into the squat and deadlift suits that are widely available today. The first bench shirt was brought to the market in 1983

Powerlifting a Brief History – Cast Iron Strength

קבלו תיקון - אתם צודקים.

ההגבלה על ציוד קיימת מזה עשור, כמו שטענו כאן, הספורט התחיל ללא ציוד.
חליפות החל מ1974
חולצות החל מ1984

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית