הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות למכון

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
מפה לשם קיבלתי חודשיים בחינם למכון בדיוק כשעמד להסתיים המנוי, אמרתי נקנה אוזניות נורמליות בכסף הזה.
יש המלצות לאוזניות איכותיות למכון בעד 500-600 שח? מוכן לחרוג מעט מהתקציב הזה אם זה שווה את זה.

תודה מראש חברים

אם כבר אתה קונה בכזה סכום זה רק אלחוטיות...
מניסיון לא צריך להוציא כל כך הרבה כסף על אוזניות חוטיות, 100-200 שקל יספיקו.

• פותח/ת השרשור
לא משנה לי חוטיות או לא חוטיות (אולי מעדיף חוטיות בשביל הפשטות שבדבר..), העיקר שתהיה איכות שמע כמה שיותר טובה ובאסים חזקים.
חשבתי על beats אבל לפי מה שהבנתי הן סתם אוברייטד

אין ספק שאוזניות בתקציב הזה יעשו את העבודה, עד שתנסה אוזניות כמה רמות מעל

יש לי אוזניות שקניתי לא מזמן של SkullCandy. אוזניות עם באסים מעולים שכביכול מיועדות לאלה שעושים ספורט. עלו לי 130 בksp

אחרי תקופה עם אוזניות שהיו זוועה לבנץ' (עפות וכ"ו) עברתי לאוזניות האלה באג מולטי סיסטם ואני מאוד מרוצה מהן, הן לא עפות לי בבנץ' ולא מפריעות באף תרגיל ומאוד קלות ונוחות לשימוש

דווקא לא ממליץ על bluedio, הן איכותיות מאוד יחסית לסיניות אבל לא נוחות לי בשיט, אחרי 5 דקות כואבות לי האוזניים.
בסכומים כאלה אני חושב שעדיף להתחיל בקטן, ואם זה לא מספיק אותך תשקיע באיכותי יותר, אני קניתי את אלו ואני מאוד מרוצה -
Anker SoundBuds Slim Wireless Headphones, Lightweight Bluetooth 4.1 Earbuds IPX4 Water Resistant Sport Headset with Mic-in Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
אפשר לחפש אותן באמאזון האמריקאי ולראות ביקורות.

דווקא לא ממליץ על bluedio, הן איכותיות מאוד יחסית לסיניות אבל לא נוחות לי בשיט, אחרי 5 דקות כואבות לי האוזניים.
בסכומים כאלה אני חושב שעדיף להתחיל בקטן, ואם זה לא מספיק אותך תשקיע באיכותי יותר, אני קניתי את אלו ואני מאוד מרוצה -
Anker SoundBuds Slim Wireless Headphones, Lightweight Bluetooth 4.1 Earbuds IPX4 Water Resistant Sport Headset with Mic-in Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
נוחות אישית זה סיפור אחר
אני מכיר לא מעט (גם אני) עם האוזניוות האלה והן מעולות

על איזה דגם אתה מדבר? זה פחות עניין אישי כי הן מאוד לוחצות.
אני מניח שזה קשור לגודל הראש חח

Audio Technica SR5BT

אוזניות מדהימות מכל הבחינות, יש אותם בבאג במחיר טוב עם אחריות אבל אולי שווה לחכות לבלאק פריידי כדי לקבל הנחה.

אוזניות אלחוטיות ? אפשר לרוץ איתן ? לא יפלו ?

אלחוטיות, לא נופלות בשום מצב, יש מלא גדלים שונים של סוגרים. רק לא בגשם שוטף כי הן לא עמידות למים, זה עמיד לזיעה ורטיבות כמו 99% מהאוזניות.

https://www.itechdeals.com/beats-by...PNvSkQzBQYwf6P29BidI6RZxhkkrZ9ggaAmUcEALw_wcB

לי יש את אלו (עלו לי בזמנו 140$)

אני עושה איתן הכל, מטקונים , אימוני כוח, וויטליפטינג, ריצות וכו' הן נוחות אף פעם לא נופלות סאונד מעולה (אם כי לא ברמה הגבוהה ביותר אבל לא משהו פשוט בכלל)

בטריה מחזיקה המון זמן (אני מטעין בערך פעמיים בשבוע רק את האוזניה)

עוד הצעות לאוזניות אלחוטיות שאפשר לרוץ איתן במכון שלא נופלות, עמידות לזעה ויש להן בטריה וסאונד נורמליים ?

מעוניין באוזניות במחיר של גג עד 200 ש"ח.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית