עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא משנה לי חוטיות או לא חוטיות (אולי מעדיף חוטיות בשביל הפשטות שבדבר..), העיקר שתהיה איכות שמע כמה שיותר טובה ובאסים חזקים.אם כבר אתה קונה בכזה סכום זה רק אלחוטיות...
מניסיון לא צריך להוציא כל כך הרבה כסף על אוזניות חוטיות, 100-200 שקל יספיקו.
אין ספק שאוזניות בתקציב הזה יעשו את העבודה, עד שתנסה אוזניות כמה רמות מעלאם כבר אתה קונה בכזה סכום זה רק אלחוטיות...
מניסיון לא צריך להוציא כל כך הרבה כסף על אוזניות חוטיות, 100-200 שקל יספיקו.
נוחות אישית זה סיפור אחרדווקא לא ממליץ על bluedio, הן איכותיות מאוד יחסית לסיניות אבל לא נוחות לי בשיט, אחרי 5 דקות כואבות לי האוזניים.
בסכומים כאלה אני חושב שעדיף להתחיל בקטן, ואם זה לא מספיק אותך תשקיע באיכותי יותר, אני קניתי את אלו ואני מאוד מרוצה -
Anker SoundBuds Slim Wireless Headphones, Lightweight Bluetooth 4.1 Earbuds IPX4 Water Resistant Sport Headset with Mic-in Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
אפשר לחפש אותן באמאזון האמריקאי ולראות ביקורות.
זה אישי 😃אני מניח שזה קשור לגודל הראש חח
דווקא לא ממליץ על bluedio, הן איכותיות מאוד יחסית לסיניות אבל לא נוחות לי בשיט, אחרי 5 דקות כואבות לי האוזניים.
בסכומים כאלה אני חושב שעדיף להתחיל בקטן, ואם זה לא מספיק אותך תשקיע באיכותי יותר, אני קניתי את אלו ואני מאוד מרוצה -
Anker SoundBuds Slim Wireless Headphones, Lightweight Bluetooth 4.1 Earbuds IPX4 Water Resistant Sport Headset with Mic-in Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
אפשר לחפש אותן באמאזון האמריקאי ולראות ביקורות.