הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת על סקוואט ונסיון פאוור קלין

• פותח/ת השרשור ORR
  • פורסם בתאריך
סקווט הזווית לא טובה, לא רואים
הברכיים גולשות, ונראה שחסר קצת עומק
תצלם מהצד שהצלם ישב נמוך יחסית

לגבי הפאוורקלין, אתה צריך לתת למוט לעלות מהקפיצה ולא למשוך עם הידיים היד זה כמו חוט ואז להפוך (מרפקים קדימה) ולהכנס נמוך מתחת למוט (היד לא מפעילה כוח, היא רק הופכת)

תעבור על הDVD מוסבר שם ממש טוב הPC

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
סקווט הזווית לא טובה, לא רואים
הברכיים גולשות, ונראה שחסר קצת עומק
תצלם מהצד שהצלם ישב נמוך יחסית

לגבי הפאוורקלין, אתה צריך לתת למוט לעלות מהקפיצה ולא למשוך עם הידיים היד זה כמו חוט ואז להפוך (מרפקים קדימה) ולהכנס נמוך מתחת למוט (היד לא מפעילה כוח, היא רק הופכת)

תעבור על הDVD מוסבר שם ממש טוב הPC

בהצלחה
בקשר לסקוואט אני יקפיד יותר.. יש שיפור מפעם שעברה?
אימון קודם- http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3528331

ובקשר לפאוור קלין אין בעיות אני יחרוש על הDVD ובקשר למשיכה אני צריך למשוך עם הטרפזים נכון?

ותודה על התגובות..

יש שיפור
אבל תצלם מהצד שנראה יותר טוב (עדיין צריך לעבוד על זה כיוון שברכיים גולשות זה בעייתי, זה הורס את כל הסקווט ומקשה לשבור מקביל)

לגבי הפאוורקלין כן מושך עם הטרפזים וקופץ
תחכה שהמשקולנים יגיבו

• פותח/ת השרשור
יש שיפור
אבל תצלם מהצד שנראה יותר טוב (עדיין צריך לעבוד על זה כיוון שברכיים גולשות זה בעייתי, זה הורס את כל הסקווט ומקשה לשבור מקביל)

לגבי הפאוורקלין כן מושך עם הטרפזים וקופץ
תחכה שהמשקולנים יגיבו

זה כבר מעודד..
אני יגיד לצלם לצלם יותר מנמוך ומהצד..

תודה MOO..

תעלה משקל בפאוורקלין, במשקל כזה הידיים יכולות להרים את המשקל (מה שקורה עכשיו) כשתעלה לפחות תצטרך להשתמש בטרפזים ובתאומים כדי להרים את המשקל

תעלה משקל בפאוורקלין, במשקל כזה הידיים יכולות להרים את המשקל (מה שקורה עכשיו) כשתעלה לפחות תצטרך להשתמש בטרפזים ובתאומים כדי להרים את המשקל

אל תעלה משקל
עם אתה לא מבצע בטכניקה נכונה יהיה לך קשה עם משקל יותר כבד
זה לא מוט ריק שאין התנגדות
יש משקל מספיק כדי שאפשר יהיה לתרגל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית