הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לאנטיביטיקה בזמן סייקל

טיל בליסטי

משתמש מתחיל
70
7
נק' מוניטין:
7
70
7
אני משתעל וניסיתי קודיקל זה לא עזר אז היום הרופא היביא לי אוגמנטין שלמי שלא מכיר זה אנטיביוטיקה חזקה השאלה שלי אם יש בעיה להמשיך לשתות אנדרול רפואי ביחד. תודה

אנדרול רפואי אתה בטוח לא שותה. כי לא מייצרים יותר אנדרול רפואי. אבל בכל מקרה ברגע שאתה מתחיל לשתות אנטיביוטיקה אתה צריך להפסיק אם כדורים בסייקל כי הרעילות חוגגת. תכניס פרוביטיוקה במקביל עכשיו. תסיים את הטיפול ותחזור לאנדרול .

אנדרול רפואי אתה בטוח לא שותה. כי לא מייצרים יותר אנדרול רפואי. אבל בכל מקרה ברגע שאתה מתחיל לשתות אנטיביוטיקה אתה צריך להפסיק אם כדורים בסייקל כי הרעילות חוגגת. תכניס פרוביטיוקה במקביל עכשיו. תסיים את הטיפול ותחזור לאנדרול .
בטח שיש אנפולון טורקי של ibrahim

אני לא יודע אם עדין מייצרים את הרפואי אני יודע שיש ים חברות שמוכרים זיופים שלו. זה כמו שעכשיו תגיד לי שיש אפדרין ארסן רפואי שם . אין חייה כזאת כבר שנים שהם לא מייצרים.

אני לא יודע אם עדין מייצרים את הרפואי אני יודע שיש ים חברות שמוכרים זיופים שלו. זה כמו שעכשיו תגיד לי שיש אפדרין ארסן רפואי שם . אין חייה כזאת כבר שנים שהם לא מייצרים.
בסדר זה כבר תלוי מה המקור שלו, תמיד יש זיופים

• פותח/ת השרשור
מקור משהו וזה רפואי על בטוח אני יודע להבדיל אבל זה לא הדיון עכשיו ביזכות מה שוין דיזל אמר עשיתי הפסקה אני יגמור עים האנטיביוטיקה ויחזור

שימוש נקודתי באנטיביוטיקה לא בהכרח אומר להפסיק את השימוש באוראלי
כך או כך יש עומס על הכבד, וגם אם תפסיק את האוראלי לשבוע הוא לא יפחת ממשית את העומס. זה דורש יותר זמן מנוחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית