מכון כושר להנפות אולימפיות בחיפה

Fitness_Is_Life

משתמש מתחיל
70
3
נק' מוניטין:
3
70
3
היי,

אני גר בחיפה ורציתי לדעת האם יש מכון כושר שהוא מתאים להנפות אולימפיות אבל גם ניתן לעשות שם תרגילים אחרים בסיסיים כמו סקוואט, בנץ', דדליפט וכו..
כמובן שיהיה במחיר שפוי ואם יש מאמנים טובים אז זה גם טוב.

תודה.

לקרוספיט חיפה יש קבוצת הרמת משקולות. מציע לברר אתם.

• פותח/ת השרשור
לקרוספיט חיפה יש קבוצת הרמת משקולות. מציע לברר אתם.
אני מחפש מקום שאני יכול לבוא להתאמן מתי שנוח לי כמו סטייל חדר כושר. בדרך כלל קבוצות כאלה זה עם אימונים קבועים מראש (כמו חוג כזה) וזה פחות מתאים לי.
המליצו לי על ACT וזה נראה מקום מעולה אבל זה נראה שאין שם מספיק מקום להנפות אולימפיות.

אני מחפש מקום שאני יכול לבוא להתאמן מתי שנוח לי כמו סטייל חדר כושר. בדרך כלל קבוצות כאלה זה עם אימונים קבועים מראש (כמו חוג כזה) וזה פחות מתאים לי.
המליצו לי על ACT וזה נראה מקום מעולה אבל זה נראה שאין שם מספיק מקום להנפות אולימפיות.

לא יודע לגבי אימון עצמאי שם, בשביל זה צריך להתקשר. היתרון הוא שיש שם מישהו/י שיכול/ה לאמן אותך.

היי,

אני גר בחיפה ורציתי לדעת האם יש מכון כושר שהוא מתאים להנפות אולימפיות אבל גם ניתן לעשות שם תרגילים אחרים בסיסיים כמו סקוואט, בנץ', דדליפט וכו..
כמובן שיהיה במחיר שפוי ואם יש מאמנים טובים אז זה גם טוב.

תודה.

המליצו לך על קרוספיט חיפה , לא הבנתי מה ההתעקשות ועוד לפני שניסיתי.
בכל מקרה אני מאמין שזה לא חוג פשוט יש להם ציוד במות ומאמנת אחת מצויינת! היא בטח מסדרת טכניקה וכותבת תוכניות.

בכל מקרה בכל מכון קרוספיט שיש שעות של אופן ג׳ים אתה יכול להתאמן ככה. אבל חוץ מזה המכון היחיד בארץ שנותן לך אץ האפשרות שרצית זה באוניברסיטה תל אביב או בווינגייט, אבל אני לא חושב שתוכל להתאמן שם.

ואגב, לעשות הרמות אולימפיות בלי שאתה יודע מה אתה עושה (אני לא מניח שאת לא יודע אני פשוט אומר שגם אני ידעתי והתאמנתי לבד וגם התאמנתי עם מאמן ולהתאמן עם מאמן קידם אותי ולמדתי עוד דברים) לא יקח אותך לשום מקום , זה לא דדליפט או סקוואט.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לא יודע לגבי אימון עצמאי שם, בשביל זה צריך להתקשר. היתרון הוא שיש שם מישהו/י שיכול/ה לאמן אותך.

המליצו לך על קרוספיט חיפה , לא הבנתי מה ההתעקשות ועוד לפני שניסיתי.
בכל מקרה אני מאמין שזה לא חוג פשוט יש להם ציוד במות ומאמנת אחת מצויינת! היא בטח מסדרת טכניקה וכותבת תוכניות.

בכל מקרה בכל מכון קרוספיט שיש שעות של אופן ג׳ים אתה יכול להתאמן ככה. אבל חוץ מזה המכון היחיד בארץ שנותן לך אץ האפשרות שרצית זה באוניברסיטה תל אביב או בווינגייט, אבל אני לא חושב שתוכל להתאמן שם.

ואגב, לעשות הרמות אולימפיות בלי שאתה יודע מה אתה עושה (אני לא מניח שאת לא יודע אני פשוט אומר שגם אני ידעתי והתאמנתי לבד וגם התאמנתי עם מאמן ולהתאמן עם מאמן קידם אותי ולמדתי עוד דברים) לא יקח אותך לשום מקום , זה לא דדליפט או סקוואט.

בהצלחה
אוניברסיטת תל אביב ווינגייט רחוקים לי אז זאת לא אפשרות.
אני פשוט מחפש מקום שיש שם מקום לעבוד על זה. (כמו המכונים האלה בחול שזה "הכל כלול" בערך. גם ניתן לעשות הנפות כי יש מקום ואת הציוד, גם חדר כושר רגיל מבחינת מכשירים וציוד וכו...) הרעיוון שלי בגדול היה לעבוד על הנפות אולימפיות ואז להוסיף לזה תרגילים כמו בנץ' ודדליפט.
אני לא מעוניין להתחרות אלא פשוט לשלב את זה בתוכנית אימונים שלי.
לעבוד עם מאמן שיעזור לי לשפר את הטכניקה שלי בהרמות האולימפיות ולקדם אותי יכול להיות מצוין. נגיד מספר שיעורים עם מאמן שיעזור בטכניקה יכול להיות טוב ומשם להמשיך להתאמן לבד. על פי מה שהבנתי, בקרוספיט חיפה באמת יש שיעורים של קבוצת אימונים כזאת ומאמנת טובה שיכולה מאוד לעזור לי אבל זה כמו קבוצת אימון של הנפות בלי קשר לתוכנית שאני רוצה.
אבל מבחינת המקום, הוא ממש גדול עם הציוד המתאים להנפות. (לא בטוח בקשר להאם יש ספסלים לבנץ' וציוד לתרגילים אחרים)
בכל מקרה, אני כמובן אתקשר לשם ואברר את העניין של אימון עצמי ושל קבוצת האימון.
תודה רבה לכם חברים.

אם יש עוד מקומות שמישהו מכיר אז אשמח להמלצות. שמעתי משהו לאחרונה על POWER HOUSE באזור קרית ביאליק (קצת רחוק אבל אפשרי לבדוק) שהוא נסגר או משהו. הבנתי שזה מקום מעולה בשביל מה שאני מחפש. תקנו אותי אם אני טועה.

ACT לא יהיה לך מקום לעשות הנפות אבל יש ראקים בסדר במה מוטות של אלייקו ובמפרים
אני מתאמן שם גם האווירה ממש טובה והמחיר שפוי
(אולי כן יהיה מקום לעשות הנפות אבל יהיה לך צפוף)

• פותח/ת השרשור
ACT לא יהיה לך מקום לעשות הנפות אבל יש ראקים בסדר במה מוטות של אלייקו ובמפרים
אני מתאמן שם גם האווירה ממש טובה והמחיר שפוי
(אולי כן יהיה מקום לעשות הנפות אבל יהיה לך צפוף)

כן יצא לי לראות שם שכנראה יהיה קצת צפוץ לעשות הנפות. הבמה היא מתאימה בעיקר לדדליפט לפי מה שראיתי.
אם אתה מתאמן שם, יצא לך להיות שם בשעות של העומס? כי אם כן אז רציתי לדעת איך זה. אם יהיה אפשר לעשות משהו או שצריך לחכות הרבה. אני מדבר בעיקר בשביל סקוואטים, דדליפט ובנץ' וכל התרגילים המורכבים. פחות מכונות.

כן יצא לי לראות שם שכנראה יהיה קצת צפוץ לעשות הנפות. הבמה היא מתאימה בעיקר לדדליפט לפי מה שראיתי.
אם אתה מתאמן שם, יצא לך להיות שם בשעות של העומס? כי אם כן אז רציתי לדעת איך זה. אם יהיה אפשר לעשות משהו או שצריך לחכות הרבה. אני מדבר בעיקר בשביל סקוואטים, דדליפט ובנץ' וכל התרגילים המורכבים. פחות מכונות.
חביבי אצלנו לא מחכים עובדים ביחד אני לא זוכר תשעות עומס בדיוק אבל נראלי שזה מתחיל ב6-9 כזה לא יודע בדיוק אני בא ישר אחרי בית ספר ב3 וריק

• פותח/ת השרשור
חביבי אצלנו לא מחכים עובדים ביחד אני לא זוכר תשעות עומס בדיוק אבל נראלי שזה מתחיל ב6-9 כזה לא יודע בדיוק אני בא ישר אחרי בית ספר ב3 וריק
אם לא אכפת לאנשים שהם עובדים יחד אז סבבה. לא כולם תמיד רוצים שמישהו נוסף יכנס בסט שלהם.
לי יש זמן רק בערב בגלל זה אני שואל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית