אחר תוכנית (חבר)

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
שלום, זה לא המשתמש עצמו, אני חבר שלו והוא נתן לי ת'משתמש שלו אם אני רוצה לישאול שאלות כי זה הפורום שהכי מבין בנושא באינטרנט ואני לא סומך על פורומים/אתרים אחרים.

הקיצר אני במאסה, אבל אני לא יכול לעשות SS בגלל שבחדר כושר שאני מתאמן בו אין כלוב בשביל סקוואט ומילטרי. אני לא יכול לעבור למכון כושר בגלל שאין לי מכון כושר בעיר, יש לי ליד העיר וזה גם 250 ש''ח לחודש, ואני משלם 300 ש''ח ל3 חודשים. ד''א, על תגידו לי גם לילחוץ על ההנהלה כי אין הנהלה וזה חדר כושר שמישו הקים אותו, והוא גם מאוד קטן וכלוב 200 אחוז לא ייכנס שם.

לעניין:

אני מבין בכללי איך לבצע תרגילים ותזונה וכאלה, אבל אני מפחד ליבנות לעצמי תוכנית כי אוליי היא תהיה לא טובה. אז חשבתי שמישו מכאן שמבין בנושא יוכל ליבנות לי תוכנית AB. ועוד משו, אני גם רוצה לדעת מה עדיף, AB שלוש פעמים בשבוע או AB ארבע פעמים בשבוע? ומה יותר טוב, לעבוד בנפח נמוך או בנפח גבוה? תודה לעונים.

סקוואט אפשר לבצע גם בלי כלוב. יש שם ראק? הנה תמונה:

squat_rack.jpg

אפשר גם לעשות סקוואט מכוננים, ז"א אם יש לכם משהו כזה:

MEGATUFF-Olympic-bench-big.gif

אז אפשר להוציא את הכוננים (איפה ששמים את המוטים) ולהרים מאחורה לסקוואט.

• פותח/ת השרשור
סקוואט אפשר לבצע גם בלי כלוב. יש שם ראק? הנה תמונה:

squat_rack.jpg

אפשר גם לעשות סקוואט מכוננים, ז"א אם יש לכם משהו כזה:

MEGATUFF-Olympic-bench-big.gif

אז אפשר להוציא את הכוננים (איפה ששמים את המוטים) ולהרים מאחורה לסקוואט.
אין אחי.

אחי אחי אחי למה לצטט תגובה כשאתה מגיב ממש מתחתיה? התחדש משהו בנושא בנתיים? יש צורך להכפיל את התמונות הענקיות?

כבר וויתרתם על לבוא עם תכניות זבל ולומר "לא רוצים SS" אז עכשיו פשוט אין שום דרך להוציא מוט אולימפי מגובה הצוואר במכון, או שיש בעיות בברכיים, או שהמאמן פשוט לא ייתן לך לעשות סקוואט וזה לא בשליטתך. הפסקתי להגיב לנושאים כאלה אם אתה לא רוצה לעזור לעצמך ולעבור למכון נורמלי איך אני אעזור לך. שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
✌️
אחי אחי אחי למה לצטט תגובה כשאתה מגיב ממש מתחתיה? התחדש משהו בנושא בנתיים? יש צורך להכפיל את התמונות הענקיות?

כבר וויתרתם על לבוא עם תכניות זבל ולומר "לא רוצים SS" אז עכשיו פשוט אין שום דרך להוציא מוט אולימפי מגובה הצוואר במכון, או שיש בעיות בברכיים, או שהמאמן פשוט לא ייתן לך לעשות סקוואט וזה לא בשליטתך. הפסקתי להגיב לנושאים כאלה אם אתה לא רוצה לעזור לעצמך ולעבור למכון נורמלי איך אני אעזור לך. שיהיה בהצלחה.
אני יכול לעשות כל תרגיל בחדר חוץ מדדליפט וסקוואט, ואני לא אשלם 250 ש''ח למכון כושר שזה גם נמצא מחוץ לעיר שלי מה אני נראה לך פה? אם אתה לא רוצה לעזור אז על תעזור, אין תוכניות אחרות חוץ מSS? יש לי אנשים בחדר כושר שיותר מפותחים פה מכולם בלי סקוואט ודדליפט אז תעשה טובה.

✌️
אני יכול לעשות כל תרגיל בחדר חוץ מדדליפט וסקוואט, ואני לא אשלם 250 ש''ח למכון כושר שזה גם נמצא מחוץ לעיר שלי מה אני נראה לך פה? אם אתה לא רוצה לעזור אז על תעזור, אין תוכניות אחרות חוץ מSS? יש לי אנשים בחדר כושר שיותר מפותחים פה מכולם בלי סקוואט ודדליפט אז תעשה טובה.

אז תשאל את "המפותחים" מהחדר כושר שלך
מה אתה רוצה ?

בלי סקוואט ודדליפט לא שווה לשלם שקל למכון

• פותח/ת השרשור
אז תשאל את "המפותחים" מהחדר כושר שלך
מה אתה רוצה ?

בלי סקוואט ודדליפט לא שווה לשלם שקל למכון
אז מה אתה פאקינג רוצה שאני יעשה? אתה לא מבין שאין מכון כושר בעיר? וגם אם היה אני לא הייתי משלם 300 ש''ח לחודש שזה מה שאני משלם ל3 חודשים... מה אני נראה לך מליין? מה הבעיה שלכם ליבנות תוכנית לAB אנ'לא מבין...

ד''א, אני יכול לעשות דדליפט אבל סקוואט ומילטרי אי אפשר.

אז מה אתה פאקינג רוצה שאני יעשה? אתה לא מבין שאין מכון כושר בעיר? וגם אם היה אני לא הייתי משלם 300 ש''ח לחודש שזה מה שאני משלם ל3 חודשים... מה אני נראה לך מליין? מה הבעיה שלכם ליבנות תוכנית לAB אנ'לא מבין...

יש תוכניות מוכנות בפורטל מאמרים, תבחר אחת שמתאימה לך ותעלה אותה לכאן להתאמה, אם אתה רוצה.

ואגב, אין שום בעיה לפתוח יוזר חדש, ואז לא צריך להשתמש ביוזר של חבר.

• פותח/ת השרשור
יש תוכניות מוכנות בפורטל מאמרים, תבחר אחת שמתאימה לך ותעלה אותה לכאן להתאמה, אם אתה רוצה.

ואגב, אין שום בעיה לפתוח יוזר חדש, ואז לא צריך להשתמש ביוזר של חבר.
אוקיי, אני אערוך את ההודעה שלי בנתיים אני ייחפש.

עריכה: הינה תוכנית AB שמצאתי למאסה.

A

חזה:

בנץ' פרס 2 סטים - 6-8 חזרות.
לחיצת חזה בשיפוע עליון עם דאמבלים 2 סטים - 10 חזרות.
פרפר 2 סטים - 10-12 חזרות

כתפיים:

לחיצת כתפיים 2 סטים - 6-8 חזורת
הרחקה לצדדים 2 סטים - 8-10 חזרות.

יד אחורית:

פשיטת מרפקים פולי עליון 2 סטים - 10-12חזרות.

B

גב:

משיכת פולי עליון 3 סטים - 6-8 חזרות
חתירה מבודדת 3 סטים - 6-8 חזרות
פול אובר 3 סטים 10-12 חזרות

רגליים:

לג פרס 3 סטים - 6-8 חזרות
כפיפות ברך 2 סטים 10-12 חזרות

יד קדמית:

כפיפות מרפקים כנגד מוט 2 סטים - 10-12 חזרות
כפיפות מרפקים עם דאמבלים בפריצ'ר - 10-12 חזרות

גב:

פשיטת גב 2 סטים - 15 חזרות

בטן:

כפיפות בטן 2 סטים - 15 חזרות...

לקחתי ת'תוכנית מהלינקייה, מה צריך לשפר פה? ד''א אני במאסה והיה כתוב שזה AB למאסה.

נערך לאחרונה:

חחח זה שלב התחלה עם SS.
בהתחלה אתה מגלה את זה, ומכחיש שזה טוב.
אחרי זה אתה פשוט נמנע מזה.
אחרי זה..כשאתה מתחיל להתאמן בתוכנית אחרת..אתה לא מתפתח, ומתבאס.
ואז אתה מתחיל ללמוד את SS, להבין אותה, ולהשתפר.

אני ד"T בשלב המתחיל ללמוד.
תנסה...SS זה ברכה, חוץ מדברים טובים זה לא יעשה כלום אם תשמור על טכניקה.

• פותח/ת השרשור
^

אין לי אפשרו לעשו SS

גב:
פולי עליון 3X10

חזה:
לחיצת חזה 3x8

רגליים:

לג פרס 3X12-10

כתפיים:
לחיצת כתפיים עם דאמבלים 2X10

יד אחורית:

לחיצה צרפי 2X10

יד קדמית:
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט דאבליו 2X10

בטן:
כפיפות בטן 3X12

איך זה? אבל אמרו לי שבFBW צריך לעשו 4 סטים לשריר הגדול ו2 סטים לקטן... ועוד משו איך אני עושה גב תחתון?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין לכם מוט אולימפי בחדר כושר? ה100 שקל של החדר כושר לא שווים את זה.
יש לי אבל אתה לא מבין שאין לנו כלוב כדי לבצע סקוואט ומילטרי פרס?? יש הכול חוץ מי זה... ובשבילך זה לא שווה בגלל שאתה ט'חון מהתחת לא כולם כמוך

יש לי אבל אתה לא מבין שאין לנו כלוב כדי לבצע סקוואט ומילטרי פרס?? יש הכול חוץ מי זה... ובשבילך זה לא שווה בגלל שאתה ט'חון מהתחת לא כולם כמוך
מה הבעיה שלך לבקש מ2 אנשים שיעזרו לך בזמן ביצוע התרגיל..שזה יהיה במקום הנכון, זה לא כזה קשה למצוא 2 אנשים...תאלתר קצת...ריפטו לא יכעס עלייך.

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה שלך לבקש מ2 אנשים שיעזרו לך בזמן ביצוע התרגיל..שזה יהיה במקום הנכון, זה לא כזה קשה למצוא 2 אנשים...תאלתר קצת...ריפטו לא יכעס עלייך.
איזה אחי זה מסוכן וגם החדר כושר צפוף רצח הוא ממש קטן והוא מלא במכשירים בגלל זה אי אפשר להכניס כלוב... וגם זה מסובך ככה לעלות במשקלים... באכלס אני יכול לעשות דדליפט ומילטרי פרס אני פתרתי ת'בעיה אבל אי אפשר לעשות חופשי רק בסמית' אבל זה חרא... חבר שלי שזה המשתמש שלו בעצם מתאמן במכון כושר ליד העיר והוא משלם 250 ש''ח לחודש זה כ''כ יקר איזה פראייר דאמ..

קיצר איך חתרנו לזה? ביקשתי תוכנית למאסה ואף אחד לא עוזר לי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית