הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תוכנית (חבר)

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
שלום, זה לא המשתמש עצמו, אני חבר שלו והוא נתן לי ת'משתמש שלו אם אני רוצה לישאול שאלות כי זה הפורום שהכי מבין בנושא באינטרנט ואני לא סומך על פורומים/אתרים אחרים.

הקיצר אני במאסה, אבל אני לא יכול לעשות SS בגלל שבחדר כושר שאני מתאמן בו אין כלוב בשביל סקוואט ומילטרי. אני לא יכול לעבור למכון כושר בגלל שאין לי מכון כושר בעיר, יש לי ליד העיר וזה גם 250 ש''ח לחודש, ואני משלם 300 ש''ח ל3 חודשים. ד''א, על תגידו לי גם לילחוץ על ההנהלה כי אין הנהלה וזה חדר כושר שמישו הקים אותו, והוא גם מאוד קטן וכלוב 200 אחוז לא ייכנס שם.

לעניין:

אני מבין בכללי איך לבצע תרגילים ותזונה וכאלה, אבל אני מפחד ליבנות לעצמי תוכנית כי אוליי היא תהיה לא טובה. אז חשבתי שמישו מכאן שמבין בנושא יוכל ליבנות לי תוכנית AB. ועוד משו, אני גם רוצה לדעת מה עדיף, AB שלוש פעמים בשבוע או AB ארבע פעמים בשבוע? ומה יותר טוב, לעבוד בנפח נמוך או בנפח גבוה? תודה לעונים.

✌️
אני יכול לעשות כל תרגיל בחדר חוץ מדדליפט וסקוואט, ואני לא אשלם 250 ש''ח למכון כושר שזה גם נמצא מחוץ לעיר שלי מה אני נראה לך פה? אם אתה לא רוצה לעזור אז על תעזור, אין תוכניות אחרות חוץ מSS? יש לי אנשים בחדר כושר שיותר מפותחים פה מכולם בלי סקוואט ודדליפט אז תעשה טובה.
בואנה, אני מבקש סליחה מההנהלה ושאר חברי הפורום על השפה, אבל אתה יותר טיפש מקופסת שימורים, על סמך מה אתה קובע שאותם האנשים יותר מפותחים מכולם בפורום? אני בספק מאוד גדול אם יש שם מישהו יותר מפותח מKALINA שכן עושה סקוואט ודדליפט, יצור עלוב שכמוך.

אם רוצים תמיד אפשר לעשות סקוואט כמו שפיניקס עושה, זה שאין לך מוטיבציה לנגב ת'תחת ולהוריד את המים לא אומר שזה בלתי אפשרי.

• פותח/ת השרשור
בואנה, אני מבקש סליחה מההנהלה ושאר חברי הפורום על השפה, אבל אתה יותר טיפש מקופסת שימורים, על סמך מה אתה קובע שאותם האנשים יותר מפותחים מכולם בפורום? אני בספק מאוד גדול אם יש שם מישהו יותר מפותח מKALINA שכן עושה סקוואט ודדליפט, יצור עלוב שכמוך.

אם רוצים תמיד אפשר לעשות סקוואט כמו שפיניקס עושה, זה שאין לך מוטיבציה לנגב ת'תחת ולהוריד את המים לא אומר שזה בלתי אפשרי.
בואנה יחתיכת דאלבן אתה חושב שאנשים לא יכולים להתפתח בלי סקוואט? על תזיין לי במוח לא בזין שלי לעשות סקוואט ביקשתי פאקינג תוכנית וכולם מזיינים לי בשכל... חצי מהפורום הזה מדבר על SS ומשקלים שהם נראים כמו הסמיילי שמתחתיי... קיצר מי שלא בכוונתו לתת לי תוכנית למאסה שלא יגיב חפרתם כבר

ד''א והKALINA הזה מתאמן כמה שנים טובות הוא בודיבלדאר אצלי בחדר כושר יש כמה מתאמנים שנתיים - 3 והם ברמה אחרת... גם ככה יש לי רגליים של שחקן כדורגל והם מספיק גדולו אני לא רוצה יותר מי זה ומה גם אני עובד עליהם רק בלי סקוואט אני יודע שזה לא כמו סקוואט אבל זה עוזר... קיצר כמו שאמרתי מי שלא בכוונתו לתת לי תוכנית שלא יגיב בבקשה. ד''א אני כן יכול לעשות מילטרי ודדליפט.

בואנה יחתיכת דאלבן אתה חושב שאנשים לא יכולים להתפתח בלי סקוואט? על תזיין לי במוח לא בזין שלי לעשות סקוואט ביקשתי פאקינג תוכנית וכולם מזיינים לי בשכל... חצי מהפורום הזה מדבר על SS ומשקלים שהם נראים כמו הסמיילי שמתחתיי... קיצר מי שלא בכוונתו לתת לי תוכנית למאסה שלא יגיב חפרתם כבר

אתה, ידידי, אידיוט.
ונראה לי שכדאי לך ללכת ולחפש את תוכנית המסה שלך במקום אחר, אף אחד כאן לא הולך לקחת אותך ברצינות.

• פותח/ת השרשור
אתה, ידידי, אידיוט.
ונראה לי שכדאי לך ללכת ולחפש את תוכנית המסה שלך במקום אחר, אף אחד כאן לא הולך לקחת אותך ברצינות.
אידיוט תקרא לסבא שלך.

אפשר לינעול האנשים כאן בפורום מושפעים ומסכנים ולא מוכנים לעזור. כנראה המוח שלהם לא עובד מספיק שעות... הם חושבים שמי שגר בשדרות יכול לממן מכון כושר ב300 ש''ח לחודש אתם סתם צפונים מפגרים שמנגבים ת'תחת עם כסף... קיצר לינעול אין מה לעשות

נערך לאחרונה:
אידיוט תקרא לסבא שלך.

אפשר לינעול האנשים כאן בפורום מושפעים ומסכנים ולא מוכנים לעזור. כנראה המוח שלהם לא עובד מספיק שעות... הם חושבים שמי שגר בשדרות יכול לממן מכון כושר ב300 ש''ח לחודש אתם סתם צפונים מפגרים שמנגבים ת'תחת עם כסף... קיצר לינעול אין מה לעשות

אני כמוך ידידי, מתאמן בחדר כושר זול, אבל עם ציוד מספיק..ועדיין אני מצטער על זה.
המאמן נמנע מלעזור לי להתאמן כמו שצריך. אכפת לו רק כמה הגב שלי ישר במהלך שאני עושה פולי עליון, זה מאמן זה? זה חדר כושר? אני מעדיף לשלם 300 שקל...וללכת למקום שיתייחסו לבקשות שלי, ולאימונים שאני מבקש ברצינות.
ואם SS, לפי הטענה שלהם, לא מתאימה לי, והיא תוכנית מסובכת מידי, שילכו לעזאזל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני כמוך ידידי, מתאמן בחדר כושר זול, אבל עם ציוד מספיק..ועדיין אני מצטער על זה.
המאמן נמנע מלעזור לי להתאמן כמו שצריך. אכפת לו רק כמה הגב שלי ישר במהלך שאני עושה פולי עליון, זה מאמן זה?
אותו סרט אחי. אני גם ככה לא שהמאמן שלי כזה גרוע אבל בסדר... יש לי בעיר רק חדר כושר אין מכון כושר אין לי מה לעשות בנוגע לזה וגם אם היה לא הייתי משלם 300 ש''ח לחודש... יש מכון רק ליד העיר שזה גם נסיעה וזה אני אשלם 500 ש''ח בחודש אני לא כזה פראייר... מה גם אני רואה שינוי אדיר בחדר כושר... הידיים שלי היו קטנות רצח שקלתי 96 קילו והיום אני שוקל 84.5 אם היקף יד של 39 ואני מאוהב בגוף שלי כבר עשיתי שיוני גדול גם בחדר כושר שאין לו כלוב זאת לא בעיה ואני מתאמן כמעט 7 חודשים... פשוט רציתי תוכנית אימונים למאסה אבל לא רוצים לעזור...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה נראה לך שאתה צריך אימונים למסה?
אני יודע שאני יכול להמשיך אם הFBW... אבל אני לא יודע דבר אחד. שעשיתי FBW בחיטוב עשיתי 4 סטים שריר גדול ו2 סטים קטן... אני צריך להמשיך עם זה רק עם מאזן קלורי חיובי או שאני צריך 3 סטים שריר גדול ו2 קטן במאסה? ואני רוצה גם לשלב דדליפט ומילטרי באימון כי הבנתי שאפשר בסוף... הקיצר מה אתה אומר?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית