הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בבית החזה ובידיים

• פותח/ת השרשור JustE
  • פורסם בתאריך

JustE

משתמש מתחיל
18
7
נק' מוניטין:
25
18
7
לפני כמה ימים קמתי משכיבה לעמידה והרגשתי מין "קנאק" חזק ומאוד כואב בבית החזה - בסטרנום. מאז יש לי כאבים בבית החזה והכתפיים שלי החלו לכאוב גם כן.
יומיים לאחר המקרה הזה הלכתי להתאמן כרגיל מפני שהכאב ירד ולצערי הכאבים החמירו לאחר האימון.
*יש לציין שאני עובדת בעיקר על פלג גוף עליון מפני שבעיה רפואית מגבילה אותי מלעבוד על פלג הגוף התחתון.
באימון עבדתי עם משקלים נמוכים מהרגיל ועם זאת הרגשתי כאב חזק לקראת סוף האימון - לחיצת כתפיים כנגד משקולות יד בישיבה שלא יכולתי לסיים.

האם הקנאק הזה מעיד על משהו? יש צורך לבדוק אותו? קראתי כל מיני דברים באינטרנט על זה אבל אני מעדיפה לקבל דעות מקצועיות יותר אם יש.
אגב יש לי קנאקים בידיים וברגליים (מפרקים - נקודות חיבור) כל הזמן.. אבל הם לא כואבים כמו זה בכלל.

תודה מראש על העזרה:victory:
אשמח לתגובות בבקשה..

קנאקים לרוב לא מעידים על בעיה , אבל מכיוון שיש פה שילוב של רקע רפואי וכאב פתאומי ממליץ לך קודם כל לנסות אימון קל יותר לראות איך תרגישי דבר שני לבדוק את תוכנית האימונים ,אולי בגלל שאת עובדת הרבה גפה עליונה יש לך קצת עומס או אימון לא פרופורציונלי.
אם מחמיר או לא עוברים הכאבים בהחלט ממליץ לגשת לפיזיותרפיסט להכוונה והדרכה וגם תוכלי להסביר לו על ההגבלה הרפואית

• פותח/ת השרשור
קנאקים לרוב לא מעידים על בעיה , אבל מכיוון שיש פה שילוב של רקע רפואי וכאב פתאומי ממליץ לך קודם כל לנסות אימון קל יותר לראות איך תרגישי דבר שני לבדוק את תוכנית האימונים ,אולי בגלל שאת עובדת הרבה גפה עליונה יש לך קצת עומס או אימון לא פרופורציונלי.
אם מחמיר או לא עוברים הכאבים בהחלט ממליץ לגשת לפיזיותרפיסט להכוונה והדרכה וגם תוכלי להסביר לו על ההגבלה הרפואית

כן עברה במוחי המחשבה שאולי זה מעומס יתר על הגפה העליונה.. לצערי אני לא יכולה לעבוד כרגע על הגפה התחתונה אז אני מתאמנת על הגפה העליונה כדי לא להרגיש שאני מתנוונת לגמרי. מחר אני אבדוק באימון קל איך אני מרגישה.. במידה ולא יהיה שיפור אני אלך לבדוק את זה. תודה רבה על התגובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית