הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון (שני)

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
גיל 23 גובה 1.75 משקל 81.3
כרגע נמצא במסה כ4 חודשים עם הפסקות קצרות בגלל חגים ופציעה מעיקה בכתף ימין
תחילת מסה ב17.7 במשקל 73קג התחלתי ss ועכשיו abc 4 פעמים בשבוע
מעוניין בסייקל ראשון(שני-כי בגיל 17 הייתי מטומטם ולקחתי ויני למשך חודש ללא pct או hcg-מצטער כמו שאמרתם לי מקודם)
אך עכשיו מאוד ביקורתי ורציתי לעשות סייקל רק של טסט אננט
מה שאני רוצה לדייק זה מה הדברים שתאכלס אני צריך? כמה כמות סיסי של טסט לאורך כל הסייקל והאם לקנות הכל בבת אחת,אם זה מתקלקל אורח חיים איך לשמור עליו?
חוץ מטסט מהי הכמות שאני צריך כלומיד או נולבדקס?
בבקשה אשמח לפירוט מלא של כל מה שאני צריך סוג של רשימת קניות כי אני הולך לבחור לקנות הכל,לא רוצה להגיע עם סלט בראש רוצה הכל מסודר
כמובן שלא מתחיל סייקל לפני שאני סגור עליו ובמיוחד על זמן ההתאוששות ממנו
המטרה לסיים מסה עם הסייקל
כנל לפני הסייקל יעשה בדיקת דם,בדיקה שגרתית מספיק או שצריך להגיד לרופא בדיקה יחודית כלשהי?
תודה על העזרה מראש

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם קראת ולא הבנת, אז תרשום שאלות מסודרות מה לא ברור.
בנתיים משאלות שלך נראה שאין לך מושג מה אתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
אם קראת ולא הבנת, אז תרשום שאלות מסודרות מה לא ברור.
בנתיים משאלות שלך נראה שאין לך מושג מה אתה רוצה.
הסייקל שלי אמור להיראות כך ? :
שבוע 1-10 טסטוסטרון אנטט 500 מ"ג לשבוע. זריקה כל 3.5 יום(שלישי בוקר,שישי ערב)
שבוע 3-10: hCG (כוריגון) 500iu זריקה אחת בשבוע
PCT:
שבוע 13-17 כלומיד (Clomid) בפירמידה יורדת 100-100-50-50 מ"ג.
שבוע 13-17 טמוקסיפן (Temoxipen) בפירמידה יורדת 40-40-20-20 מ"ג.
זה מה שאני הבנתי... זתומרת מהשבוע השלישי אני נותן 2 זריקות ביום שלישי בוקר (אחת טסט ואחריה ישר HCG?) וזריקה אחת ביום שישי ערב ?
תקן אותי
האם יש חברות שונות של טסט אננט? וכמה מ''ג יש בכל בקבוקון? צריך לדעת כמה מלאי לקנות

נערך לאחרונה:
יפה מאוד
הערות:
1. Hcg שבועות 3-12
2. טסט יש מגוון חברות, חלקן טובות חלקן זבל.
3. ויאל (בקבוקון) סטנדרטי זה 10 מיל. תצטרך 2 ויאלים
4. טסט ופרגניל (hcg) ניתן להזריק באותו יום אבל לא באותו מקום.
5. Pct תתחיל שבוע אחרי סיום פרגניל.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד
הערות:
1. Hcg שבועות 3-12
2. טסט יש מגוון חברות, חלקן טובות חלקן זבל.
3. ויאל (בקבוקון) סטנדרטי זה 10 מיל. תצטרך 2 ויאלים
4. טסט ופרגניל (hcg) ניתן להזריק באותו יום אבל לא באותו מקום.
5. Pct תתחיל שבוע אחרי סיום פרגניל.

1. התכנון הוא סייקל 10 שבועות,לפי הקישור שהבאת כתוב שמפסיקים עם פרנגיל בזריקה האחרונה של הטסט.. אז איך שבוע 3-12?
3.ויאל סטנדרטי זה 10 מיל,צריך להזריק 250מ''ג כל 3.5 יום, תוכל להגיד לי מהי מידת המרה לזה? כמה 10מיל זה מ''ג? (1מיל=1גרם=1000 מיליגרם? משמע ויאל של 10מיל=10 גרם=10,000 מיליגרם - אם 500מ''ג לשבוע אז אני צריך 5000מ''ג לאורך כל הסייקל,אז למה 2 ויאלים אם חצי מספיק ? זה הסלט שקיבלתי
5.שוב על פי מה ששלחת :
20 יום לאחר זריקת הטסטוסטרון האחרונה יבוצע PCT למשך 4 שבועות סה"כ - כל שבוע יש להוריד את מינון (להתחיל מהגבוה ולהוריד לנמוך)הכדורים לפי הפירמידה שרשומה ליד כל חומר

נערך לאחרונה:
1. התכנון הוא סייקל 10 שבועות,לפי הקישור שהבאת כתוב שמפסיקים עם פרנגיל בזריקה האחרונה של הטסט.. אז איך שבוע 3-12?
3.ויאל סטנדרטי זה 10 מיל,צריך להזריק 250מ''ג כל 3.5 יום, תוכל להגיד לי מהי מידת המרה לזה? כמה 10מיל זה מ''ג? (1מיל=1גרם=1000 מיליגרם? משמע ויאל של 10מיל=10 גרם=10,000 מיליגרם - אם 500מ''ג לשבוע אז אני צריך 5000מ''ג לאורך כל הסייקל,אז למה 2 ויאלים אם חצי מספיק ? זה הסלט שקיבלתי
5.שוב על פי מה ששלחת :
20 יום לאחר זריקת הטסטוסטרון האחרונה יבוצע PCT למשך 4 שבועות סה"כ - כל שבוע יש להוריד את מינון (להתחיל מהגבוה ולהוריד לנמוך)הכדורים לפי הפירמידה שרשומה ליד כל חומר

1. אם תקרא קצת על תפקיד פרגניל תבין למה צריך למשוך אותו כל עוד יש לך טסט חיצוני פעיל בגוף.
2. מינון סטנדרטי של אננטט הוא הוא 250 מג טסט על מיל שמן בויאל. אם תרצה להזריק 250 מג טסט תמשוך שמן עד ספרה 1 במזרק חד פעמי. תחזור על פעולה פעמיים בשבוע.
3. מה שכתבתי לא סותר את מה שכתוב בנעץ. לאחר סיום טסט אתה עושה שבועים פרגניל ושבוע מסיום פרגניל מתחיל pct. זאת אומר 3 שבועות שזה 3*7 שווה 21 ימים ( אני בטוח תסלח לי על יום אחד של אי דיוק ).

• פותח/ת השרשור
1. אם תקרא קצת על תפקיד פרגניל תבין למה צריך למשוך אותו כל עוד יש לך טסט חיצוני פעיל בגוף.
2. מינון סטנדרטי של אננטט הוא הוא 250 מג טסט על מיל שמן בויאל. אם תרצה להזריק 250 מג טסט תמשוך שמן עד ספרה 1 במזרק חד פעמי. תחזור על פעולה פעמיים בשבוע.
3. מה שכתבתי לא סותר את מה שכתוב בנעץ. לאחר סיום טסט אתה עושה שבועים פרגניל ושבוע מסיום פרגניל מתחיל pct. זאת אומר 3 שבועות שזה 3*7 שווה 21 ימים ( אני בטוח תסלח לי על יום אחד של אי דיוק ).
אז בגלל שאני חדש בתחום זה עושה לי המון סלט ואם תוכל לכתוב את זה בסדר שאפשר להבין לא יודע איך נקרא המושג הזה :
WK 1-10 TEST E EW וכדומה'

אמרת לקרוא נעוץ אבל בנעוץ כתוב פנרגיל עד הזריקה האחרונה של הטס שזה אומר עד שבוע עשירי ואתה אומר עד שבוע 12 ... אז למה להקשיב ? זה הבלבול שנוצר

• פותח/ת השרשור
טסט אננטט שבועות 1-10
פרגניל שבועות 3-12
Pct שבועות 14-15
@אייל
מה מצב התזונה שלך?
כי לדעתי חומרים זה מאוד מוקדם בשבילך.
מבחינת תזונה אני פיקס במאזן קלורי חיובי של 500 מהתחזוקה,6 ארוחות ביום כל 3 שעות,בליווי צמוד אצל דיאטן
PCT רק שבועיים לא 4 שבועות ?
אני פשוט גרוע בהבנת מושגים(קשה לי ללמוד מהספר יותר קל לי להבין בנאדם שמדבר אליי מאשר לקרוא ולהבין )

צודק 4 שבועות
מה וותק שלך באימונים?
לגבי תזונה , חשוב שתבין , אם לא תוכל מספיק לא תראה תוצאות מסייקל. זריקה זה לא קסם, הקסם הוא במטבח.

• פותח/ת השרשור
QUOTE="iliadim, post: 1265931, member: 14814"]צודק 4 שבועות
מה וותק שלך באימונים?
לגבי תזונה , חשוב שתבין , אם לא תוכל מספיק לא תראה תוצאות מסייקל. זריקה זה לא קסם, הקסם הוא במטבח.[/QUOTE]
מבין את מה שאתה אומר אחי אבל אני מעל התחזוקה,אם לא קראת עליתי כ9.3קג ב4 חודשים האחרונים ,רוצה לסיים את המסה עם סייקל של טסט
אני במעקב צמוד אצל תזונאי, וותק אימונים רצוף של 11 חודש ( אחרי השחרור מצהל )ובצהל עצמו אימונים פונקציונאלים ולפני הייתי מתאגרף כ 10 שנים ובנבחרת ישראל

QUOTE="iliadim, post: 1265931, member: 14814"]צודק 4 שבועות
מה וותק שלך באימונים?
לגבי תזונה , חשוב שתבין , אם לא תוכל מספיק לא תראה תוצאות מסייקל. זריקה זה לא קסם, הקסם הוא במטבח.
מבין את מה שאתה אומר אחי אבל אני מעל התחזוקה,אם לא קראת עליתי כ9.3קג ב4 חודשים האחרונים ,רוצה לסיים את המסה עם סייקל של טסט
אני במעקב צמוד אצל תזונאי, וותק אימונים רצוף של 11 חודש ( אחרי השחרור מצהל )ובצהל עצמו אימונים פונקציונאלים ולפני הייתי מתאגרף כ 10 שנים ובנבחרת ישראל[/QUOTE]
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אם לא התרפאת לגמרי מהפציעה המעיקה שלך, אין לך בכלל על מה לחשוב להיכנס לסייקל.
הדבר היחידי שאני לא יכול לבצע בתוכנית שלי ספציפית עם הכתף זה לחיצת כתפיים ולכן החלפתי בתרגילים של הרחקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית