הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בפרו הורמון

• פותח/ת השרשור Neo
  • פורסם בתאריך

Neo

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום,

לפני 8 חודשים החלטתי לגדול עוד קצת והסכמתי לעשות סייקל של 3 שבועות של פרו הורמון (meta-drol)
בפועל החלטה לא נכונה כי החומר לא השפיע עלי טוב... וגם וואלה בגללו עכשיו שילמתי 2000 שקל על הסרת שיער בכתפיים...
השאלה שלי היא כזו.. אם נעזוב לרגע את ההשפעה על השיעור בכתפיים...
האם מסייקל של 3 שבועות, של פרו הורמון (כדורים, פעמיים ביום) יכולה להיות השפעה של תופעות לוואי?
אנשים הכניסו אותי ללחץ, אמרו שינויים בפנים, שינויים בעור, התבגרות של הפנים, קמטים ואני כבר התחלתי להסתכל על עצמי במראה ולדמיין דברים..
אני בן 23, דרך אגב
אני כבר לא יודע אם זה שינה משהו, זה יכול בכמות כל כך מעטה ובכל כך קצת זמן לעשות משהו?

אני יודע שזאת שאלה מפגרת... אבל אני לא מבין כל כך ובתכל'ס אי אפשר לשאול היום כבר אף מאמן או תזונאי ספורט כי כולם מלכלכים אחד על השני כדי למשוך עוד אנשים אז הם יגידו דברים מלחיצים כדי שתלך אליהם

הבעיה עם פרו הורמון היא שכרגע זה דיי משחק באש בהיעדר מחקרים רציניים על הנושא, ככה שאתה משמש שפן ניסיונות..

אני נגנב לפעמים מאנשים שמוכנים לדחוף בעצמם כל חרה,רק שזה לא נקרא סטרואידים

• פותח/ת השרשור
ועכשיו באמת... שאלה רצינית חבר'ה
האם באמת יכולות להיות תופעות לוואי משימוש של 3 שבועות?

כן, תופעות הלוואי של פרו-הורמונים זהים לתופעות הלוואי של הסטרואידים!.
החל משעירות, הופעת אקנה, רעילות לכבד(במיוחד החומר הזה) וכו'.

אם כבר ללכת על הדבר האמיתי ולא על פרו-הורמונים - בזבוז כסף ובריאות.

כן. ההבדל בין חרה שהיא ברשימות וחרה שהיא לא ברשימות-רק ברשימות. ורשימות מתעדכנות.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, סבבה
ושינויים במבנה פנים מבחינת עצם ולסת? שינויים בעור כמו קמטים?

אוקיי, סבבה
ושינויים במבנה פנים מבחינת עצם ולסת? שינויים בעור כמו קמטים?

השינויים במבנה פנים יותר נפוצים אצל נשים, גם עיבוי קול.

ויש סרט שכחתי את שמו שיש שם גבר שהיה בגרמניה בתקופה שהם הזריקו לספורטאים כמו מטורפים והוא אומר שם שפעם הוא היה אשה אבל בגלל שהתעבה לו הקול והשתנה לו המבנה פנים הוא לא יכל לסבול את עצמו ועשה שינוי מין.

אבל זה אחרי 4-5 שנים של חומרים ברמות גבוהות אצל נשים אצל גברים לא שמעתי על התופעה הזאת.

ובטח ובטח שלא מ3 שבועות של פרו הורמון.

אני לא מכיר פרו הורמון בשם הזה, אבל אם אתה מתכוון לM-Drol מדובר בהעתק של הסופרדרול שהיה פופלרי וכבר אינו חוקי.
היו 3-4 אנשים שלקחו אותו וגרמו לנזק רציני לכבד שלהם, עד למצב שהעור שלהם נהיה צהוב והם אושפזו לתקופה ארוכה.
הנה וידיאו עם הכתבה שהייתה בנושא.

פרו הורמונים בכל מקרה כבר אינם חוקיים - הרבה בגלל הסיבה שאנשים חסרי אחריות (כמוך, אבל בבקשה אל תעלב - אנשים חושבים שאם משהו נמכר בחנויות אז הוא כנראה "בריא" ו"סבבה" כי ככה המוצרים האלה משווקים בכוונה) לא עושים שיעורי בית ולוקחים את הדברים האלה בלי טיפת מחקר בסיסי ומינימלי.

עברו 8 חודש אחי, אני לא רופא, אבל בספק אם יש לך ממה לדאוג. מקסימום לך תעשה בדיקת דם לוודא שהכל בסדר ותוכל להיות רגוע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
משה,אתה מתעסק בחרא 📢
ככה לומדים חביבי, אני כרגע מתמודד גם עם שפה "חדשה" ותיקון של אנשים והתנסות עוזרת, סה"כ כתיבה זה עניין של תירגול כמו דיבור וקריאה.
אני לא מבין את האנשים שמתקנים אותם והם נעלבים או מתעצבנים, ממש מטומטם אבל שיהיה. (לא דיברתי עליך ספציפית אלה בכללי - ואני לא מתעסק בחרא, התעסקתי הרבה בעבר אבל היום פחות למרות שלפעמים גם)

ככה לומדים חביבי, אני כרגע מתמודד גם עם שפה "חדשה" ותיקון של אנשים והתנסות עוזרת, סה"כ כתיבה זה עניין של תירגול כמו דיבור וקריאה.
אני לא מבין את האנשים שמתקנים אותם והם נעלבים או מתעצבנים, ממש מטומטם אבל שיהיה. (לא דיברתי עליך ספציפית אלה בכללי - ואני לא מתעסק בחרא, התעסקתי הרבה בעבר אבל היום פחות למרות שלפעמים גם)

*אלא

😛

אחי תופעות לוואי זה דבר אינדיבידואלי מאדם לאדם לאדם X יכול להיות תופעות לוואי מסוימות ולאדם Y יכול להיות שלא יהיה תופעות לוואי / אחרות מאחרים... אני גם עשיתי סייקל של מטדרול 3 שבועות ומאד אהבתי תתוצאות...
חוץ מחוצקונים בגב שהתחילו לבצבץ לא היה לי תופעות לוואי... לאחר כמה חודשים עשיתי בדיקות דם הכל תקין
אני רק הבאתי לך את דעתי ומה שקרה עליי, אתה צריך לקחת את זה בפרופורציות הנכונות ולהבין שמאדם לאדם זה יכול להשתנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית