הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לגשת לבדיקת דם של אסטרוגן

רביבי11

משתמש מתחיל
56
6
נק' מוניטין:
10
56
6
איך אני אמור לבקש מהרופא ללכת לבדיקה ?
לקחתי חודש + HCG במינון גבוהה ואני לראות שהכל תקין בבדיקת דם. איך אני ייתנו לך הפניה לבדיקת דם מבלי להגיש שצרכתי סטריואידים ?

אני אישית נגד בצה"ל

אספר לך בקצרה על החוויה אצלנו בצבא אז ככה אצלנו זה סרט סלח לי על הביטוי מהת*ת לבקש הפניות לבדיקות כן כן גם לנגדים ואני ממש לא פראייר בענין הזה אני לא נמרח בקלות הרופא של המקום שאני עובד בו הוא מאוד קמצן מאוד חוסך על היחידה אני ביקשתי לעשות בדיקה לטסט וכל פרופיל ההורמונלי... נעזוב רגע את הנקודה שהוא דחף לי תבדיקות שלא צריך ובדיקות לא קשורות פלוס מה שהכי הרתיח אותי שהוא אמר גבר יש לך זקן יש לך קול גברי ואין לך גינו קודם כל אני לא מזלזל באף אחד שלמד רפואה לכן אמרתי לו דקטור תודה רבה אני מקבל סירוב בדיקה הלכתי לרופא אחר הסברתי לו שאני מתאמן ומאוד חשוב לי הבדיקות האלה מאוד מאוד הרופא אמרה לי מעולה עם חשוב לך אני אתן לך הראתי לא את הרשימה הרופא ציינה אותע לשבח ואמרה שזה כולם צריכים לעבור וחבל שלא מבקשים. שאלתי אותה גם כמובן עח סטראוידים והיא אמרה ברגע שאמרתה לא לציין את זה בתיק אני לא אציין את זה אבל ברגע שהיה סיבוך אני פשוט חייבת לציין בתיק כדי לתת את התרופות המתאימות עזוב שקיבלתי ממנה הרבה מוסר למה זה אסור אבל היא אמרה שהיא כבר נתקלה בנוטלי סטרואידים וזה לא חדש קיצר מה שאומר שאם תבקש לא לציין אז כנירא הרופא לא יציין את זה

נערך לאחרונה:
איך אני אמור לבקש מהרופא ללכת לבדיקה ?
לקחתי חודש + HCG במינון גבוהה ואני לראות שהכל תקין בבדיקת דם. איך אני ייתנו לך הפניה לבדיקת דם מבלי להגיש שצרכתי סטריואידים ?
הרחב בבקשה באיזה מצב אתה: האם אתה בזמן סייקל? לאחריו?
מדוע אתה רוצה ספציפית לבצע בדיקת דם רק לאסטרוגן? האם ביצעת בדיקות דם בעבר?

במקרה שלי פשוט הייתי צריך להגיד לרופא שיש לי בעיות בזקפה ורגישות בשדיים ושאני מעוניין לבדוק אם זה במקרה קשור למשהו הורמונלי. שקר לבן ולא מזיק שעובד בדרך כלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית