הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון|עבודה בחנות תוספי תזונה

לירון123123

משתמש פעיל
412
28
נק' מוניטין:
36
412
28
לדעתכם או מניסיונכם כשבן אדם בא לעבוד בחנות תוספי מזון למתאמנים,
תעדיפו ידע או ויזואליות?(ויזואליות בפן הפיזי).
זאת אומרת על סמך מה מקבלים לעבודה כזאת?

זאת אומרת שאין חשיבות שיא למראה גוף שלך ועד כמה אתה גדול,
אלא כמה אתה מוכר?
אני מדבר מתוך הניסיון שלי בתור מאמן כושר, יש הרבה אנשים שאני מכיר שהם בעלי כרס, חסרי ידע וכול קשר להם לבין ספורט הוא מקרי לגמרי המה מה אלו בעלי הלשון החלקלקה ביותר , מסיימים עם יותר כסף בסוף החודש מאשר אלו שנשארו עם ''האני האמתי'' שלהם
אלו שתי הסנטים שלי בנושא

אני מדבר מתוך הניסיון שלי בתור מאמן כושר, יש הרבה אנשים שאני מכיר שהם בעלי כרס, חסרי ידע וכול קשר להם לבין ספורט הוא מקרי לגמרי המה מה אלו בעלי הלשון החלקלקה ביותר , מסיימים עם יותר כסף בסוף החודש מאשר אלו שנשארו עם ''האני האמתי'' שלהם
אלו שתי הסנטים שלי בנושא
מסכים לגמרי
יש אצלי במכון כמה מאמנים אישים שאני באמת חושב שהקליינטים שלהם לוקים בעיוורון

• פותח/ת השרשור
אלו שתי הסנטים שלי בנושא

מסכים לגמרי
יש אצלי במכון כמה מאמנים אישים שאני באמת חושב שהקליינטים שלהם לוקים בעיוורון
אז מה שאתם אומרים בעצם שצריך להיות "כריש מכירות" ולא ארנולד במקום כמו נגיד אמינושופ ודומיו?

כן אבל, אם אתה מוכר תוספי תזונה לפיתוח גוף אתה כנראה תמכור יותר אם תראה שרירי יותר.
כמו שאם תמכור טיפול לייזר להסרת שיער אתה כנראה תמכור יותר אם תהיה נטול שיער (בידיים לפחות)

• פותח/ת השרשור
כן אבל, אם אתה מוכר תוספי תזונה לפיתוח גוף אתה כנראה תמכור יותר אם תראה שרירי יותר.
כמו שאם תמכור טיפול לייזר להסרת שיער אתה כנראה תמכור יותר אם תהיה נטול שיער (בידיים לפחות)
לדעתך יש לזה אידיאל או דוגמא?או פשוט לא רזה מידי

לדעתי האוכלוסיה הכללית תעדיף לסמוך על מישהו שנראה בקיא בתחומו וכמו שנאמר לפני אתה תמכור בדיבור.

המראה החיצוני השרירי יהיה לטובתך במכירה אך לא תנאי סף.

• פותח/ת השרשור
לדעתי האוכלוסיה הכללית תעדיף לסמוך על מישהו שנראה בקיא בתחומו וכמו שנאמר לפני אתה תמכור בדיבור.

המראה החיצוני השרירי יהיה לטובתך במכירה אך לא תנאי סף.
מבחינת החוץ ברור זה כמו ללכת נגיד למכון כושר ולראות מאמנים שמנים לצורך העניין,הכוונה היא מהצד המעסיק אם יש תנאי סף או שזה משהו שלוקחים בחשבון יותר מידע ואמביציה למכור..

לצערי לא רק בקטע של תוספי תזונה
אנשים יעדיפו להתאמן גם אצל מישהו שנראה כמו מישהו שמתאמן (מאסיבי\ריבועים\חטוב יחסית וכל זה)
ובלי קשר לרמת ידע
בדיוק יצא לי לחשוב על זה היום

• פותח/ת השרשור
לצערי לא רק בקטע של תוספי תזונה
אנשים יעדיפו להתאמן גם אצל מישהו שנראה כמו מישהו שמתאמן (מאסיבי\ריבועים\חטוב יחסית וכל זה)
ובלי קשר לרמת ידע
בדיוק יצא לי לחשוב על זה היום
הגיוני בעצם,כמו שאנשים ירצו להסתפר אצל ספר שהשיער שלו לא נראה כמו גרביל מת ועוד ועוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית