הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקפאת מנוי חדר כושר

• פותח/ת השרשור snirz
  • פורסם בתאריך

snirz

משתמש פעיל
808
10
נק' מוניטין:
1,559
808
10
אשמח לשמוע יעוץ אם מישהו נתקל במקרה כזה בעבר...

אני נאלץ להקפיא את המנוי של בחד"כ (ספייס הרצליה) בעקבות טיול ארוך לחו"ל. נותרו לי 10 חודשים למנוי. כשאמרתי לפקידה שאני צריך להקפיא את המנוי היא אמרה לי ש"כתוב בחוזה שעל כל שבועיים הקפאה אתה צריך לשלם 50 ש"ח". זה בכלל נשמע לי הזוי שאני צריך להתעסק בזה עכשיו, אבל המכון מסרב בכל אופן להקפיא את המנוי בלי התשלום שהוא דורש.

מה שהם עושים בכלל קביל? כשעשיתי את המנוי דיברה איתי נציגה בטלפון ונעשתה עסקה טלפונית, ולא עלו הנהלים לגבי הקפאת המנוי. כן חתמתי על חוזה כשהגעתי למכון עצמו "על הדרך" (טעות, אני יודע), אבל אם בכל זאת מישהו יודע איך אני יכול להגן על עצמי בסיטואציה הזאת אני אעריך את זה מאד.

אם חתמת על חוזה הנציג יכול לומר שמתוך 20 דקות שיחה הוא דיבר איתך 19 דקות על הקפאת מנוי, זו מילה שלך נגד שלו, כשלו יש חתימה שלך על החוזה.

זה נשמע מסריח אבל לצערי זה ה"כלי" שמכונים משתמשים בו היום כדי לא להקלע לתזרימי מזומנים שליליים.
עשית טעות כי זה בין הדברים הבודדים(בנוסף למדיניות ביטול) שחובה לשאול כשנרשמים לחדר כושר חדש.

אני הייתי מוכר את המנוי בהנחה מהמחיר שקנית או מבטל אותו, מה שייצא לך הכי משתלם כלכלית

אני בעלים של מועדון כושר. וכן זה חוקי. גם רציונלי מבחינת החשיבה. המועדון בעצם ממשיך לשלם חשבונות ומשכורות בזמן היעדרותך, ובזמן שתתאמן ללא תשלום אחרי סיום המנוי ובין השאר כשמתכננים תקציב לזמן ארוך ומוכרים מנוי לזמן ארוך ( שהוא זול ממנוי קצר) מתכננים על הכסף שלך לתשלום... אז בעצם המועדון ״לוקח הלוואה״ לכאורה כדי לכסות את מה שאתה לא תשלם כשתחזור. , בעצם תתאמן ללא תשלום.אם חתמת על תקנון אז זה חוקי. ומקובל בכל חדר כושר. בהצלחה]
אם חתמת על חוזה הנציג יכול לומר שמתוך 20 דקות שיחה הוא דיבר איתך 19 דקות על הקפאת מנוי, זו מילה שלך נגד שלו, כשלו יש חתימה שלך על החוזה.

זה נשמע מסריח אבל לצערי זה ה"כלי" שמכונים משתמשים בו היום כדי לא להקלע לתזרימי מזומנים שליליים.
עשית טעות כי זה בין הדברים הבודדים(בנוסף למדיניות ביטול) שחובה לשאול כשנרשמים לחדר כושר חדש.

אני הייתי מוכר את המנוי בהנחה מהמחיר שקנית או מבטל אותו, מה שייצא לך הכי משתלם כלכלית
מסכימה לגבי המכירה. תמכור את החודשים שנותרו לך.

אם אתה רוצה לנסות לתפוס אותם בקטנות, תדרוש לראות את החוזה שלך.
בהרבה חד"כים זה שכונה ולא שומרים בכלל את החוזים ואם אין חוזה - אין חתימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית