הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אחר צריך עזרה רוצה להתחיל סייקל ראשון

Beladot

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום לכולם
מתאר לעצמי שבטח כבר חפרו ודנו בזה,אבל אבקש את ההתחשבות והסבלנות שלכם כלפי,משתמש חדש כאן בפורום ככה שאין לי מושג מה דובר לפני.

אז פתחתי את הנושא כי אני צריך עזרה,ייעוץ,ידע לגבי תהליך השימוש שלי לקראת סייקל ראשון (סטורואיד).

אז ככה אני מתאמן שנתיים וחצי כיום בן 25 ,והחלטתי שאני רוצה לנסות ולהתחיל להשתמש לפחות לבנתיים לתקופה אחת
אבל אני נורא חושש ונורא דואג ומעט פוחד למרות שהחלטתי עם עצמי שכן !
אני רוצה לפחות לדעת איך לעשות את זה בצורה הכי נכונה,והכי בטוחה,והכי זהירה לשימוש ראשוני בסטרואידים.

לכן אשמח לקבל ממכם תשובות לשאלות הבאות שלי:

1.איזה חומר נחשב לאיכותי ביותר לשימוש בפעם הראשונה ?

2.במידה והוחלט על אותו חומר איך אמור להיות ולהתקיים אופן השימוש לפעם הראשונה?

3.האם צריך להשתמש במקביל לסטרואיד בדברים נוספים כדי למזער נזקים וכו ?

4.נומר ואני מתכנן להתחיל ממש אוטוטו ,בתחילת המסה לכמה זמן אני צריך להשתמש ?
והאם מאותו תקופת זמן של שימוש רואים שינוי משמעותי ?

*אם יש לכן עוד מידע שאני צריך לדעת לשימוש בפעם הראשונה מלבד השאלות ששאלתי ,אשמח מאד שתשתפו אותי בהם.

*אשמח אם יש כאן חברה שהשתמשו/משתמשים שיגידו לי איך ההשפעה על הגוף מבחינת ההשלכות הקיימות,שיפור והתקדמות ..

לא כלכך מבין משם הרבה
אשמח שפשוט תענו לי ידני על השאלות
גישה נחמדה:P:
1. מה המטרות, אבל מפורט ומדוייק?.
2. מה ניסיון באימונים?
3. איזה שינויים השגת בטבעי?
4. מה אם תפריט?
5. תוכנית אימונים?
6. גובה, משקל ,גיל ואחוז שומן?

• פותח/ת השרשור
גישה נחמדה:P:
1. מה המטרות, אבל מפורט ומדוייק?.
2. מה ניסיון באימונים?
3. איזה שינויים השגת בטבעי?
4. מה אם תפריט?
5. תוכנית אימונים?
6. גובה, משקל ,גיל ואחוז שומן?

1.להתפתח יותר במסת שריר בצורה מרשימה,עלה לי בראש עם עתיד תחרותי
3.השגתי מסת גוף יפה סך הכל,אבל רחוק מהציפיות שלי
2.מתאמן שנתיים יש ניסיון רב
4.שומר תזונה מלאה על פי תפריט
5. מתאמן 4-5 פעמיים בשבוע כרגע a/b
6.גובה 1.76 ,משקל 70, אחוז שומן:לא יודע במדויק אבל יחסית הבטן שלי שטוחה ורואים חיתוכים בגוף ורידים וכזה,בגדול אחוז שומן נמוך אבל לא ברמה תחרותית כמובן (באחוז שומן)

1.להתפתח יותר במסת שריר בצורה מרשימה,עלה לי בראש עם עתיד תחרותי
3.השגתי מסת גוף יפה סך הכל,אבל רחוק מהציפיות שלי
2.מתאמן שנתיים יש ניסיון רב
4.שומר תזונה מלאה על פי תפריט
5. מתאמן 4-5 פעמיים בשבוע כרגע a/b
6.גובה 1.76 ,משקל 70, אחוז שומן:לא יודע במדויק אבל יחסית הבטן שלי שטוחה ורואים חיתוכים בגוף ורידים וכזה,בגדול אחוז שומן נמוך אבל לא ברמה תחרותית כמובן (באחוז שומן)
70 קילו בגובה שלך זה כלום.
שנתיים אימונים זה כלום.
אם אתה לא מצליח להתפתח טבעי , אז יש לך בעיית תזונה ושום חומר לא יעזור כל עוד אתה לא יודע לאכול.
לרוב כשרושמים , אוכל לפי תפריט, לבן אדם אין מושג באוכל.
אל תעלב , תאמין לי אתה לא רוצה לדחוף מחט לתחת ולגלות שלא עלית כלום בגלל שאתה לא יודע לאכול.

תן לי להציע לך עצה שלא תשמע מאף אחד אחר, אם עדיין לא התחלת, תתרחק ואל תגע בחומרים! קודם כל סטרואידים מזקנים את הפנים וגורמים לך להיות מכוער, אם יש לך פנים יפות כרגע חבל מאוד להרוס, ואם כרגע אתה נראה סביר, אז בכלל יהיה קשה להסתכל עליך אחרי מספר שימושים, אז כן יהיה לך יותר שרירים וכולנו רוצים גוף שרירי כדי להרשים בחורות, אבל מה עשית בזה אם הדבר הראשון שבחורה רואה זה את הפנים שלך ואתה נראה שנים יותר מבוגר ממה שאתה באמת? יותר מזה שברגע שהתחלת אתה תצטרך להישאר על החומרים, אנשים אוהבים לדבר "פוליקלי קורקט" ויגידו לך שאפשר אחרי כל סייקל לשמור על 90% ממה שהשגת בתנאי שעושים פיסיטי שאני אגב לא מאמין בו בכלל אבל זה נושא אחר, ואם התזונה והאימונים שלך טובים... וכל שאר הקשקושים, האמת היא שכמו שאתה לעולם לא תראה כמו מפתח גוף בלי חומרים ככה אתה לעולם לא תראה כמו שנראית כשהיית בזמן שימוש, יש אפקט קוסמטי שכל חומר נותן בזמן שימוש, שתאבד אותו כשתרד מהחומר בנוסף לאיבוד השריר הבלתי נמנע, אם אנשים היו עולים נניח 5-6 ק"ג שריר בסייקל של 12 שבועות שזה בהחלט אפשרי אגב, אבל לא אפשרי לשמר אותם ואז שוב לעשות את אותו דבר פעם אחרי פעם, אחרת אנשים אחרי 5-6 שנים היו 110 שריר על אחוז שומן נמוך ואתה פשוט לא רואה את זה... חד וחלק הגוף לא יכול לשמר שריר בלי העזרה החיצונית של ההורמונים כשכמות השריר היא בהרבה מעל מה שהוא יכול להחזיק טבעית, מבחינה גנטית.

אני לא נגד חומרים, אני פשוט חושב שהרבה אנשים נאחזים בפנטזיה של פיתוח הגוף המושלם ומוכנים לעשות הכל כדי להגיע לשם, כולל להכניס הורמונים לגוף שלהם, אם אין לך צורה מסויימת וגוף אתלטי ומרשים בצורה טבעית אז לא יהיה לך גוף כזה גם עם חומרים, אתה פשוט תהיה גרסה יותר שרירית של עצמך אבל הצורה לא תשתנה לעולם, אם אתה נעול על להשתמש קח בחשבון שזה להרבה שנים קדימה, לא תוכל לעשות סייקל או שניים לצפות לעלות 10-15 ק"ג שריר או כל מספר אחר ואז לרדת מהכל ולהישאר איך שהיית בזמן השימוש, תאמין לי שאחרי כמה סייקלים ועוד כמה קילוגרמים של שריר עליך אתה לא תהיה יותר מבסוט, למעשה אתה לעולם לא תהיה מבסוט אם אתה לא מבסוט כבר עכשיו, ככה שאם אתה לא מתכוון להתחרות ואם פיתוח גוף היא לא התשוקה שלך שאתה רואה רק את זה ולא רוצה לעשות שום דבר אחר... חבל להתחיל שימוש, אם אתה עושה את זה לכיף בשביל הבריאות וכדי להיראות טוב בקיץ, הדרך הטבעית היא הדרך הקלה והבטוחה יותר.

לסיום הטיפ הכי טוב לדעתי שאני יכול לתת לך הוא שאם אתה רוצה כן להיות מבסוט כמה שניתן מאיך שאתה נראה, תתרכז בחיטוב! חיטוב תמיד יבוא ראשון מבחינת כמה מרשים אתה נראה! עם או בלי חומרים כל 100 גרם שומן שאתה מוריד מהגוף יגרום לך להראות כל כך הרבה יותר טוב ולהפך כל כמות קטנה של שומן שאתה מעלה הורסת את המראה.

• פותח/ת השרשור
70 קילו בגובה שלך זה כלום.
שנתיים אימונים זה כלום.
אם אתה לא מצליח להתפתח טבעי , אז יש לך בעיית תזונה ושום חומר לא יעזור כל עוד אתה לא יודע לאכול.
לרוב כשרושמים , אוכל לפי תפריט, לבן אדם אין מושג באוכל.
אל תעלב , תאמין לי אתה לא רוצה לדחוף מחט לתחת ולגלות שלא עלית כלום בגלל שאתה לא יודע לאכול.

מה הקשר בכלל אני במשקל הזה כי אני בחיטוב לקראת סיים תכף
וכן אני יודע לאכול כמו שאמרתי אני בחיטוב אז הערכים של הפחמימות שלי קטנות אני לא בונה להעלת מסה בחיטוב,ושאני יעשה מסה ברור שאכל יותר ואעלה את הפחמימות משמעותית בשביל לגדול,עשיתי תהליכים כאלו במהלך השנתיים וחצי+ שאני מתאמן,והגעתי לתוצאות אבל העניין שאני רוצה יותר ולכן למסה הבאה שלי חשבתי להתחיל
מה הקשר בכלל בין מה שאתה מדבר לקשור לעניין
וכן אני עובד כל פי תפריטים בין אם זה למסה או לחיטוב שומר את הערכים הרלוונטיים

אם אין למישהו משו ענייני לגבי מה ששאלתי אשמח שלא אגיב
תודה.
תן לי להציע לך עצה שלא תשמע מאף אחד אחר, אם עדיין לא התחלת, תתרחק ואל תגע בחומרים! קודם כל סטרואידים מזקנים את הפנים וגורמים לך להיות מכוער, אם יש לך פנים יפות כרגע חבל מאוד להרוס, ואם כרגע אתה נראה סביר, אז בכלל יהיה קשה להסתכל עליך אחרי מספר שימושים, אז כן יהיה לך יותר שרירים וכולנו רוצים גוף שרירי כדי להרשים בחורות, אבל מה עשית בזה אם הדבר הראשון שבחורה רואה זה את הפנים שלך ואתה נראה שנים יותר מבוגר ממה שאתה באמת? יותר מזה שברגע שהתחלת אתה תצטרך להישאר על החומרים, אנשים אוהבים לדבר "פוליקלי קורקט" ויגידו לך שאפשר אחרי כל סייקל לשמור על 90% ממה שהשגת בתנאי שעושים פיסיטי שאני אגב לא מאמין בו בכלל אבל זה נושא אחר, ואם התזונה והאימונים שלך טובים... וכל שאר הקשקושים, האמת היא שכמו שאתה לעולם לא תראה כמו מפתח גוף בלי חומרים ככה אתה לעולם לא תראה כמו שנראית כשהיית בזמן שימוש, יש אפקט קוסמטי שכל חומר נותן בזמן שימוש, שתאבד אותו כשתרד מהחומר בנוסף לאיבוד השריר הבלתי נמנע, אם אנשים היו עולים נניח 5-6 ק"ג שריר בסייקל של 12 שבועות שזה בהחלט אפשרי אגב, אבל לא אפשרי לשמר אותם ואז שוב לעשות את אותו דבר פעם אחרי פעם, אחרת אנשים אחרי 5-6 שנים היו 110 שריר על אחוז שומן נמוך ואתה פשוט לא רואה את זה... חד וחלק הגוף לא יכול לשמר שריר בלי העזרה החיצונית של ההורמונים כשכמות השריר היא בהרבה מעל מה שהוא יכול להחזיק טבעית, מבחינה גנטית.

אני לא נגד חומרים, אני פשוט חושב שהרבה אנשים נאחזים בפנטזיה של פיתוח הגוף המושלם ומוכנים לעשות הכל כדי להגיע לשם, כולל להכניס הורמונים לגוף שלהם, אם אין לך צורה מסויימת וגוף אתלטי ומרשים בצורה טבעית אז לא יהיה לך גוף כזה גם עם חומרים, אתה פשוט תהיה גרסה יותר שרירית של עצמך אבל הצורה לא תשתנה לעולם, אם אתה נעול על להשתמש קח בחשבון שזה להרבה שנים קדימה, לא תוכל לעשות סייקל או שניים לצפות לעלות 10-15 ק"ג שריר או כל מספר אחר ואז לרדת מהכל ולהישאר איך שהיית בזמן השימוש, תאמין לי שאחרי כמה סייקלים ועוד כמה קילוגרמים של שריר עליך אתה לא תהיה יותר מבסוט, למעשה אתה לעולם לא תהיה מבסוט אם אתה לא מבסוט כבר עכשיו, ככה שאם אתה לא מתכוון להתחרות ואם פיתוח גוף היא לא התשוקה שלך שאתה רואה רק את זה ולא רוצה לעשות שום דבר אחר... חבל להתחיל שימוש, אם אתה עושה את זה לכיף בשביל הבריאות וכדי להיראות טוב בקיץ, הדרך הטבעית היא הדרך הקלה והבטוחה יותר.

לסיום הטיפ הכי טוב לדעתי שאני יכול לתת לך הוא שאם אתה רוצה כן להיות מבסוט כמה שניתן מאיך שאתה נראה, תתרכז בחיטוב! חיטוב תמיד יבוא ראשון מבחינת כמה מרשים אתה נראה! עם או בלי חומרים כל 100 גרם שומן שאתה מוריד מהגוף יגרום לך להראות כל כך הרבה יותר טוב ולהפך כל כמות קטנה של שומן שאתה מעלה הורסת את המראה.

שמע קודם כל תודה על התגובה,אבל ראיתי אנשים אחרי שימוש לגבי התכרעות זה לא נראה ככה כמו שאתה אומר,שוב פעם אני סך הכל מבסוט יש לי מסת שריר לא רעה אבל רוצה יותר,האשליה של החיטוב פחות קונה אותי כי אני מסיים עכשיו ועדיין לא מרגיש שלם מבחינת מסת שריר על אותו אחוז שומן לכן פה השיקול ,בצורה הגנטית שלי אני חושב שהמבנה שלי בסדר אבל שוב העניין זה הרצון
ליותר .
ואתה רוצה להגיד לי משימוש חד פעמי הנזקים יהיו כה רבים כמו שאתה מתאר?
ואחרי שימוש סיום תקופה הכל יורד ?

תראה את ההתחלה של שני הסרטונים האלו, הפרש של בדיוק שנתיים, תראה איך השתנו לו הפנים, הוא פשוט התכער ויותר מזה שהוא חזר בדיוק לאותה נקודה מבחינת שריר ורואים את זה בבירור, למעשה הוא שוקל פחות בסרטון השני, נכון שאולי הוא קצת יותר חטוב שם אבל שים לב איך המראה הכללי שלו השתנה, הגוון עור שלו נראה יבש.

אני לא מרוויח כלום בזה שאני אומר שעדיף לך לא להתחיל, ואם אתה מתעקש בכל זאת להתחיל להשתמש תדע מראש שזה בוודאות יגרום לשינויים בלתי הפיכים וכבר יהיה מאוחר מדי.

ואגב הוא לא היחיד, ראיתי עוד הרבה מקרים של אנשים שקרה להם אותו דבר.

נערך לאחרונה:

תראה את ההתחלה של שני הסרטונים האלו, הפרש של בדיוק שנתיים, תראה איך השתנו לו הפנים, הוא פשוט התכער ויותר מזה שהוא חזר בדיוק לאותה נקודה מבחינת שריר ורואים את זה בבירור, למעשה הוא שוקל פחות בסרטון השני, נכון שאולי הוא קצת יותר חטוב שם אבל שים לב איך המראה הכללי שלו השתנה, הגוון עור שלו נראה יבש.

אני לא מרוויח כלום בזה שאני אומר שעדיף לך לא להתחיל, ואם אתה מתעקש בכל זאת להתחיל להשתמש תדע מראש שזה בוודאות יגרום לשינויים בלתי הפיכים וכבר יהיה מאוחר מדי.

ואגב הוא לא היחיד, ראיתי עוד הרבה מקרים של אנשים שקרה להם אותו דבר.

אני רוצה לעשן את מה שאתה מעשן

מה הקשר בכלל אני במשקל הזה כי אני בחיטוב לקראת סיים תכף
וכן אני יודע לאכול כמו שאמרתי אני בחיטוב אז הערכים של הפחמימות שלי קטנות אני לא בונה להעלת מסה בחיטוב,ושאני יעשה מסה ברור שאכל יותר ואעלה את הפחמימות משמעותית בשביל לגדול,עשיתי תהליכים כאלו במהלך השנתיים וחצי+ שאני מתאמן,והגעתי לתוצאות אבל העניין שאני רוצה יותר ולכן למסה הבאה שלי חשבתי להתחיל
מה הקשר בכלל בין מה שאתה מדבר לקשור לעניין
וכן אני עובד כל פי תפריטים בין אם זה למסה או לחיטוב שומר את הערכים הרלוונטיים

אם אין למישהו משו ענייני לגבי מה ששאלתי אשמח שלא אגיב
תודה.
מה שנרשם לך מאוד ענייני
אתה זה שלא מתנהל בצורה עניינית
סייקל בכוח? לך על זה
הנה, דוגמא מהעת האחרונה לבחור רזה שמתעקש לעשות סייקל, ועזרנו לו להתאפס על עצמו (חלקית)
ייעוץ - תזונה בזמן הסייקל

מעבר לכך - אתה לא ביצעת חיפוש ולא שקדת מספיק על החומר הרשום כאן בפורום. אחרת היית מבין דבר אחד או שניים ולא שואל שאלות כמו ששאלת בהודעה הראשונה. אז קח את הזמן (מאוד כדאי) וחזור לחפור בחיפוש.

• פותח/ת השרשור

סתמורת שהוא לא צודק במה שהוא אומר?
מה שנרשם לך מאוד ענייני
אתה זה שלא מתנהל בצורה עניינית
סייקל בכוח? לך על זה
הנה, דוגמא מהעת האחרונה לבחור רזה שמתעקש לעשות סייקל, ועזרנו לו להתאפס על עצמו (חלקית)
ייעוץ - תזונה בזמן הסייקל

מעבר לכך - אתה לא ביצעת חיפוש ולא שקדת מספיק על החומר הרשום כאן בפורם. אחרת היית מבין דבר אחד או שניים ולא שואל שאלות כמו ששאלת בהודעה הראשונה. אז קח את הזמן (מאוד כדאי) וחזור לחפור בחיפוש.

אוקיי קראתי אבל אשמח לקבל עוד תגובות מאנשים עד הכוונה ..הייתי שמח שאדם שמשתמש יחווה את דעתו על הנאמר
ותודה דניאל

בבקשה תגובות רציניות וענייניות לנושא ומי שאין לו מה להגיד שלא יגיב
הדבר הלא הרציני היחיד פה זה אתה.
קיבלת כבר אותם תשובות משלוש אנשים שונים, עדיין אתה מתעקש.
תקרא את הלינק ששלחתי לך ותשאל שאלות לאחר שקראת. אף אחד בפורום הסה לא יתן לך המלצות בלי שיהיה לך ידע בסיסי כלשהו

סתמורת שהוא לא צודק במה שהוא אומר?

אוקיי קראתי אבל אשמח לקבל עוד תגובות מאנשים עד הכוונה ..הייתי שמח שאדם שמשתמש יחווה את דעתו על הנאמר
ותודה דניאל
יש לך פה לפחות שני אנשים שמשתמשים וחוו את דעתם - שאתה לא צריך בכלל לעשות סייקל ואם אתה רוצה לעשות בכל זאת אז תקרא את הקישור שהם שלחו לך.

העצה שלי כמו שכבר ציינתי באה במטרה להסביר לו שידע מראש לאן הוא נכנס ושאם הוא בכל זאת מחליט כן להשתמש שיהיה מודע להשלכות. וזו התגובה הכי טובה שיכולת לחשוב עליה? סרקסטית כנראה ממקום כואב, אינפנטילית ופתטית לא קצת... ובן כמה אתה, עם הפנים הנפולות והקרחת? 41 42? כמובן שלא תהיה מעוניין לענות, אבל גם אל תתאמץ לענות בעוד תשובה באותו סגנון כמו הראשונה, חבל על הזמן שלך ושלי, כבר הבנתי שרק לזה אתה מסוגל ולא יותר, לפחות תמיד תוכל להתנחם בזה שיש לך פה את יד ימינך המתלקק, שתמיד תוכלו קצת להתנשא ולצחקק על חשבון שואלי שאלות פה ולהרגיש טיפה יותר טוב עם עצמכם, איזה כיף לכם שניכם אהה? בעצם יש אולי עוד דבר אחד קטן שאתה מסוגל לעשות, לתת לי באן, פאק, איך שכחתי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית