הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות כלליות לגבי סייקל ויני

BigTony

משתמש מתחיל
100
12
נק' מוניטין:
42
100
12
שלום לכולם - אני בקרוב הולך להתחיל סייקל שני של ויני

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
4-10 Winstrol 50mgs/ED
3-12 HCG 500iu/EW

13-16 Clomid/ED 100-100-50-50mg

13-16 Temoxipen/ED 40-40-20-20mg

Tudca - 1g/ED 4-10

השאלות שלי הם :

1. את הויני אני יקח כל 3-4 שעות כדור של 10 מ"ג - מתי צריך לקחת את הטודוקה ? מהכדור הראשון של אותו היום ?

2. האם יש סכנה אם במהלך הצריכה של הויני אני ישתה פעם בשבוע אלכוהול ?
ברור לי שאלכוהול מזיק בלי קשר לויני - אבל האם השילוב של השתיים ביחד יכול לגרום לנזק גבוה יותר ?

3. כאשר ביצעתי סייקל ראשון שהיה מבוסס על טסט בלבד, הייתי עושה כל בוקר אירובי במשך 40 דק וצהריים אימון משקולות (6 ימים בשבוע)
האם יש צורך לעשות את האירובי גם בסייקל חיטוב עם ויני ?

תודה רבה מראש למי שעונה

אין צורך לעשות בכלל (אלא אם כן אתה בוחר לעשות ארובי מהפן הבריאותי). מבחינת חיטוב, ארובי הוא בסה"כ כלי על מנת להגיע למאזן הקלורי הרצוי.

ברור לי שאלכוהול מזיק בלי קשר לויני - אבל האם השילוב של השתיים ביחד יכול לגרום לנזק גבוה יותר ?

כל עוד אתה לוקח אוראלי - תתרחק מאלכוהול

שלום לכולם - אני בקרוב הולך להתחיל סייקל שני של ויני

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
4-10 Winstrol 50mgs/ED
3-12 HCG 500iu/EW

13-16 Clomid/ED 100-100-50-50mg

13-16 Temoxipen/ED 40-40-20-20mg

Tudca - 1g/ED 4-10

השאלות שלי הם :

1. את הויני אני יקח כל 3-4 שעות כדור של 10 מ"ג - מתי צריך לקחת את הטודוקה ? מהכדור הראשון של אותו היום ?

3. כאשר ביצעתי סייקל ראשון שהיה מבוסס על טסט בלבד, הייתי עושה כל בוקר אירובי במשך 40 דק וצהריים אימון משקולות (6 ימים בשבוע)

תודה רבה מראש למי שעונה
1. כן, יש לחלק את צריכת הוינסטרול לאורך היום. זמן מחצית החיים של וינסטרול הוא 8-9 שעות. תמיד נשאף לשמור על רמות כמה שיותר זהות, ומכאן שנטילת כדור אחד כל 3-4 שעות במהלך שעות העירונות תהיה המעשה הנכון. לגבי טודקה, הדבר שונה - אין חובה לקחת כל כמה שעות, וניתן לקחת את המינון היומי בפעם אחת בזמן קבוע יחסית.
2. תלוי מהי כמות האלכוהול. בכל מקרה, השתדל להימנע. עדיף שלא לצרוך אלכוהול בזמן סייקל המשלב אוראלי, ובכלל, לצרוך אלכוהול כדרך קבע במינון מופרז. אינני מדבר אך ורק על ביצועים ספורטיביים, אלא על פוטנציאל לנזק מצטבר. הכבד הוא איבד מאוד רגיש, וחלילה בעת מצוקה של עומס מצטבר יכול המצב להידרדר מאוד ולהגיע לבלתי הפיך. כמובן שזה דורש Abuse רחב היקפים, אך מראש כדאי לצמצם כל מה שעלול לתרום לכך במרוצת הזמן
3. אירובי חשוב לבריאות הכללית, ובסייקל בעיקר למערכת הקרדיו-ואסקולרית. האימונים צריכים להיות מותאמים (6 אימוני משקולות בשבוע זה מוגזם, גם לסייקל) והאירובי מטרתו לסייע. אין להפריז בו, ולהגיע למצב שהוא גורע מההישגים, התאוששות ופוגע במצב הבריאותי ובסייקל. לדעתי, הגבל את האירובי ל-3-4 פעמים בשבוע, ועדיף זמן קצוב של 20-30 דקות בלבד

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות - לגבי ה6 אימונים בשבוע
אני כבר הרבה שנים מתאמן 6 פעמים בשבוע A-B
3 קבוצות שרירים שונות בכל אימון
זה פוגע בהתפתחות שלי ?

לא ניתן לקבוע מראש ללא פירוט התוכנית. אז פרט. שנית, גם בעת שימוש בחומרים, מרבית חוקי המשחק לגבי אימונים לא משתנה מקצה לקצה. החוק של "להוציא את המקסימום מהמינימום" תקף בהחלט ויש עדיין להתרכז בתדירות גבוהה של אימון השריר, התמקדות בתרגילי הבסיס בעצימות בינונית ומתן נפח משלים תומך להיפרטרופיה והכוח

יכול להיות שיש כאלו שלא יסכימו איתי וזה בסדר זאת הדיעה והתגובה שלי:

סייקל חיטוב ברור שחובה לעשות אירובי.
אלכוהול בזמן האוראלי הייתי מוותר לחלוטין.
לגבי טודקה במידה ואתה לא עובר את 6 שבועות הוא מיותר, נכון שבזמן זה יש עלייה קלה בתפקודי כבד אבל לאחר סיום השימוש, תפקודי כבד חוזרים לנורמה.
וזה אני אומר לך מניסיון אישי שלי ואחרי מעקב בדיקות מעבדה.

לגבי טודקה במידה ואתה לא עובר את 6 שבועות הוא מיותר, נכון שבזמן זה יש עלייה קלה בתפקודי כבד אבל לאחר סיום השימוש, תפקודי כבד חוזרים לנורמה.
תשמע, יכול להיות אתה צודק במקרה ספיציפי של עצמך.
לוקחים טודקה כמניע לבעיות כבד , זה כמו לקחת פרגניל. יכול להיות שלא יהיה כלום ויכול להיות שתפגע בעצמך. עדיף להיות over protective במקרים כאלו. בנוסף לא תמיד מה שטוב לך יהיה טוב למישהו אחר.
לגבי חיטוב, אם תכנון תפריט טוב ונקודת התחלה של חיטוב לא גבוה מידי אז לרוב אפשר להגיע לתוצאות טובות גם בלי אירובי. אירובי מגדיל את הגרעון כשאין יותר מקום להורדת קלוריות. לדעתי אירובי מתון חייב להיות בכל שלבים כעזר בבניית סיבולת.

זה לא נמדד בנקודת זמן אחת. ישנו עומס מצטבר על הכבד, ככל שהשימוש בחומרים שכאלו הופך לרוב יותר. טודקה תסייע למנוע, עד גבול מסויים, עמדון מלחי מרה. זהו מצב כמעט בלתי הפיך ומסכן חיים

חברים
יש ספקות לגבי יעילות טודקה
בעבר בילדרים היו ממליצים על ליב52 כמנקה כבד.
היום יודעים כי הוא אינו יעיל.
לגבי טודקה תשאלו רופא גסטרו או כל רופא אחר אם הוא מכיר או שמע איי פעם ותראו את תגובתו.
אם טודקה הייתה יעילה מדעית היו נותנים אותה כטיפול למחלות כבד.
שוב אומר שעלייה קלה באנזמי הכבד ל6 שבועות היא לא נורא והגוף יתאושש לבד (בנאדם בריא)
אל תסתכלו על דוגמאות של בנאדם לא בריא.
אחד כזה אני בכלל לא ממליץ לו לסייקל.
אני יגיד לכם למה אני דוגל גם בעמדה שלי.
מכירים רואקוטן? התרופה לטיפול באקנה חריפה.
התרופה הזו פי 4 יותר רעילה מויני לכבד.
נותנים אותה לביליוני מטופלים בלי שום תוסף ו/או מנקה כבד ולאף אחד לא קרה כלום.
עכשיו אל תביאו לי איזו דוגמא שאיזה מישהו עם קרניים מהודו נפטר מהשימוש

חברים
יש ספקות לגבי יעילות טודקה
בעבר בילדרים היו ממליצים על ליב52 כמנקה כבד.
היום יודעים כי הוא אינו יעיל.
לגבי טודקה תשאלו רופא גסטרו או כל רופא אחר אם הוא מכיר או שמע איי פעם ותראו את תגובתו.
אם טודקה הייתה יעילה מדעית היו נותנים אותה כטיפול למחלות כבד.
שוב אומר שעלייה קלה באנזמי הכבד ל6 שבועות היא לא נורא והגוף יתאושש לבד (בנאדם בריא)
אל תסתכלו על דוגמאות של בנאדם לא בריא.
אחד כזה אני בכלל לא ממליץ לו לסייקל.
אני יגיד לכם למה אני דוגל גם בעמדה שלי.
מכירים רואקוטן? התרופה לטיפול באקנה חריפה.
התרופה הזו פי 4 יותר רעילה מויני לכבד.
נותנים אותה לביליוני מטופלים בלי שום תוסף ו/או מנקה כבד ולאף אחד לא קרה כלום.
עכשיו אל תביאו לי איזו דוגמא שאיזה מישהו עם קרניים מהודו נפטר מהשימוש
אף אחד לא אמר שטודקה היא מרפא כבד. היא עוזרת על שמירה על הכבד. זה לא אומר שנזק לא יגרם כלל.
לגבי המלצות בילדרים- זה לא עם הכי חכם כדי לשמוע בעצות שלהם. בעבר הם המליצו גם לקחת אוראליים סולו וסייקלים בנויים מדקה ודיבול בלבד. אז המלצות של בילדרים מצויים זה לא משהו שכדאי לקחת ברצינות. דרך אגב אותם בילדרים גם המליצו על גדלן מצוי ( מקווה שלא טעיתי בשם) עוד לפני ליב 52. תרופות משתפרות כל הזמן.
נזק לא יגרם מסייקל בודד , אבל כדי להגיע לתוצאות צריך הרבה יותר סייקלים ואז הנזק מתחיל להצטבר ובלי לשים לב הכבד נפגע.
אז כמו שעוזרים לאשכים עם פרגניל אז כך עוזרים לכבד עם טודקה.

זה ממש לא אותו דוגמא, פרגניל מוכח מדעית שמעלה את הורמון LH, היא תרופה גנרית וידועה בכל העולם.
2. מכיר אחד בשם ארנולד שוונצינגר? מכיר? אז בתקופה שלו בכלל לא היה מנקה כבד הוא וכל הבילדרים משנות ה60 ועד שנות 2000
היו אוכלים דיבול והלוסטין לארוחת בוקר בלי שום מנקה כבד שעדיין לא הוכח שקיים אחד כזה.
והם עדיין בחיים.....

אני פתחתי את ההודעה שלי שחלקם פה לא יסכימו איתי וידעתי למה אמרתי את זה
זאת הדיעה שלי חברים, וכל אחד שייקח לעצמו את הטיפים והמסקנות לעצמו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית