5/3/1 - התוכנית לעצלנים

טוב, כנראה לא קיבלתי את ההודעת הנהלה שבה נאמר שפורום טרוליאדה נפתח מחדש אצלי בלוג.
לכו הביתה ילדים, לא להפריע בין 2-4.

Sunday 100404

Bench Press 5-3-7 62.5-70-80
Dips 5x7
Pullups 5x5

הרגשתי חלש. לא אכלתי כמו בנאדם בשבוע האחרון וכנראה שזה משפיע. נקווה שהשיגרה והשפיות תחזור בקרוב.

Thursday 100406

Squat 5-3-8 72.5-82.5-92.5
Goblet Squat 22.5kg DB 3x15

הייתי צפוף בזמן אז ויתרתי על הפלאנקים היום. הסקוואט היה כבד אבל נסבל.
תם לו עוד מחזור. בגלל שהשבוע האחרון של המחזור הזה נמרח עקב חגיגות החירות, אני יעשה דילואד בצורת חופש עד יום ראשון (עם איזה אימון כושר שטותי ביום חמישי שהבטחתי לעשות) שבו אני מתחיל מחזור חדש. מעלה 2.5 קילו בלחיצות וחמש קילו בסקוואט ודדליפט.

אז בסיבוב הבא המטרה בסוף זה לעשות מעל חזרה אחד עם 97.5? לא הבנתי.

ההגיון שלך נכון, רק כשמחשבים את האחוזים (ומעגלים ל-2.5 קילו הקרוב) אז זה יוצא בסיבוב הבא רק 95 (כי בקודמים זה עיגל למעלה והפעם זה בול 95% ממאה).

אבל אתה עושה עם זה REP OUT בסוף או שלא הבנתי נכון. יענו, השאיפה שך זה לתת הרבה יותר מחזרה אחת, שזה המינימום שדרוש כדי להתקדם לסייקל הבא?

אבל אתה עושה עם זה REP OUT בסוף או שלא הבנתי נכון. יענו, השאיפה שך זה לתת הרבה יותר מחזרה אחת, שזה המינימום שדרוש כדי להתקדם לסייקל הבא?

כן, אני עושה את המקסימום שאני יכול (במסגרת טכניקה סבירה ובלי להגיע לכשל) בסט האחרון בכל אימון. בנתיים זה תמיד יוצא לי יותר מהמינימום הנדרש. נראה לי שצריך לעשות משהו מאוד לא נכון (לקפוץ רחוק מעל הפופיק בהערכות הראשוניות שלך, או התאוששות ממממממשששש גרועה - נגיד צום של שבועיים) כדי לא להצליח לעשות יותר מהחזרה הבודדת בסוף המחזור.

ואז אתה מעל כמה % לסייקל הבא? וכמה זמן לוקח כל סייקל?

תקרא את העמוד הראשון של הלוג. כל העסק מוסבר שם.
באופן עקרוני כל סייקל זה שלושה שבועות + שבוע דילואד.
בסוף כל סייקל מעלים את המקסימום שממנו כל האחוזים מחושבים ב- 2.5-5 קילו ומחשבים את הסייקל הבא.

כן, אני עושה את המקסימום שאני יכול (במסגרת טכניקה סבירה ובלי להגיע לכשל) בסט האחרון בכל אימון. בנתיים זה תמיד יוצא לי יותר מהמינימום הנדרש. נראה לי שצריך לעשות משהו מאוד לא נכון (לקפוץ רחוק מעל הפופיק בהערכות הראשוניות שלך, או התאוששות ממממממשששש גרועה - נגיד צום של שבועיים) כדי לא להצליח לעשות יותר מהחזרה הבודדת בסוף המחזור.

למה טכניקה סבירה , תן הכל .

למה טכניקה סבירה , תן הכל .

סבירה, לא מושלמת.

הדוגמה היחידה שאני יכול לחשוב שבאמת עצרתי סט זה בגלל שהרגשתי שאני לא מצליח יותר לשמור גב ישר בדדליפט. אולי הייתי יכול לסחוט עוד חזרה מכוערת אחת אבל זה לא שווה.

למה בחרת להתקדם ככה עם המשקלים ? (בגלל הבעיה עם הכלוב, ספוטרים במכון ?)
זו תוכנית מעניינת, למה לא ללכת על מדקאו או טקסס אם אתה לא רוצה לעשות SS

סבירה, לא מושלמת.

הדוגמה היחידה שאני יכול לחשוב שבאמת עצרתי סט זה בגלל שהרגשתי שאני לא מצליח יותר לשמור גב ישר בדדליפט. אולי הייתי יכול לסחוט עוד חזרה מכוערת אחת אבל זה לא שווה.

מורן הכוונה שלי הייתה שהולכים על שיאים , טכניקה לא צריכה בכלל להיות פקטור לחשיבה.
תן את כל מה שיש לך (אולי רק בדדליפט הייתי נזהר קצת ) .

למה בחרת להתקדם ככה עם המשקלים ? (בגלל הבעיה עם הכלוב, ספוטרים במכון ?)
זו תוכנית מעניינת, למה לא ללכת על מדקאו או טקסס אם אתה לא רוצה לעשות SS

מכמה סיבות קטנות. יותר נוח לי ארבעה אימונים קצרים מאשר שלושה יותר ארוכים. זאת תבנית קצת יותר גמישה (אפשר להחליף/להוסיף תרגילי עזר ו- conditioning) ובעיקר כי היא סיקרנה אותי ורציתי לנסות אותה. אני עדיין חושב שזאת תבנית נחמדה למי שרוצה התקדמות קצת פחות אגרסיבית (מטעמי התאוששות זה מתאים לי כרגע) מהתוכניות סטייל PPFST. בינתיים קשה להעריך את התוצאות כי לא הגעתי למצב שאני שובר שיאים קודמים, אבל זה יקרה בחודש חודשיים הקרובים ואני מרגיש שהתחזקתי. לא ממהר לשום מקום. גם אם רק בעוד חצי שנה או אפילו שנה אני מושך 200 דדליפט ו- 140 סקוואט אני אהיה מרוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית