הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פטור זקן

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
שלום לכולם,
אני מעוניין להגיש בקשה לפטור זקן מטעמים אישיים.
אשמח אם מישהו שהגיש בקשה בעבר והיא התקבלה יוכל לעזור לי לנסח את הבקשה.
בנוסף, יש לי כתם לידה בצד של הפנים שהזקן מסתיר חלק קטן ממנו, חשבתי לנסות לשחק על הקלף שאני מתבייש בכתם לידה ורוצה שהזקן מסתיר אותו.

רשמתי ב2 שורות משהו על בטחון עצמי וחוסר רצון לשרת.

הסיכויים לקבל את הפטור גדלים במידה והתגייסת עם זקן ואתה עדיין בתחילת השירות.
בכל מקרה סיכוי נמוך לקבל את הפטור, אני איכשהו בפוקס קיבלתי בלי יותר מדי בלאגן.

אם היה לך פטור בקום זה מאוד עוזר לתהליך.
אני כתבתי שאני מסתובב עם זקן כבר כמה שנים, זה חלק ממי שאני, וכמובן חירטטתי שאין לי בטחון בלי זה ושאני לא יכול לדבר עם בנות.
קיבלתי את הפטור הקבוע אחרי 7 חודשים.

אם עוד לא התגלחת אז תהיה מוכן לדוחות מ"צ,אם אין לך בעיה לשבת כמה שבתות בשביל הפטור אז סחטיקה,אני אישית נמנעתי מזה והתחלתי לגדל אחרי הצבא.
אם אתה כבר מגולח אז יהיה לך קשה יותר להוציא פטור,אבל כן הדרך היא או על דת או על נפשי(בטחון עצמי נמוך,חששות וכו)

כשהוצאתי פטור כתבתי שאני מסתובב עם הזקן שנים ( הראתי גם תמונות למפקד) אמרתי שזה חלק מהאישיות שלי וגילוח יפגע לי בתפקוד הכללי

לדעתי זה תלוי בעיקר איפה אתה משרת. אצלינו גילחו גם דתיים עד שהרב ישיבה שלבם התערב

תלוי איפה אתה משרת ועוד יותר תלוי מי יחתום לך אם אתה חושב שמעניין מישהו מה שתכתוב אתה טועה לך תדבר עם הרב סרן שלך והסאל אם הם יסכימו לחתום יהיה לך פטור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית